Nie jesteś zalogowany.
Oczywiście np Chobits,Elfen Lied i wspaniałe Yami to Boushi...
Gra to hentai a anime fajne ecchi.
najlepsze i tak jest Sumomo Momomo:D dla mnie, chyba najlepszy ecchi:D
green green ... w sumie wszestkie ,ktore ogladalem mi sie podobaly
A ja słyszałem że ma wyjść 2 sezon dokuro-chan.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Dokuro-chan 2nd Series
Ach Dokuro-chan i wszędzie lejąca się krew:D
Ichigo 100% jedne z pierwszych comedy, ecchi jakie oglądałem, potem jest taka lista, że aż nie chce się pisać ;p
Elfen Lied
EL to jest ecchi?[brakslow]
marcin2 są tam może ze 2 sceny
Moim zdaniem najlepsiejsze jakie widziałem było Yami to Boushi /Sumomo Momomo ściągałem niedawno, ale jeszcze nie widziałem. Z tego co przeglądałem zapowiada sie interesująco/.
Green Green też miało swój urok i było zabawne.
Yami to Boushi to moje drugie anime, które w życiu ściągnąłem po Angel Sanctuary i bardzo miło wspominam.
Najlepsze ecchi według mnie to (z tych co wdiziałem, rzecz jasna:P):
Futari Ecchci
Golden Boy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Green Green
Ichigo 100%
Midori No Chibi
Mouse
Onegai Teacher
Yumeria (Z elementami fan service'u)
W sumie nie przepadam za tego typu seriami, ale te mimo wszystko polecam!
Mi szczególnie podobały się dwie serie: (Today in class 3/4 i Inukami):D
Widziałem wszystkie, te które podał ~FranzKafka i najbardziej z nich podobał mi się oczywiście Golden Boy
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-05-12 14:07:56)
Najlepsze ecchi jakie widziałem to: Chobits, Yami to Boushi to Hon no Tabibito i Midori No Hibi
~DaBiDo jedna jaskółka wiosny nie czyni
Nom, Yami to Boushi było ciekawe;) ale nie przepadam za motywem yuri (choć lepsze to niż shounen ai:P)
ecchi kojarzy mi się w pierwszej kolejności z DearS
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-12 14:13:41)
Nie lubie ecchi ze względu na głupotę tego gatunku i jego schematyczność. Jedyna seria jaka mi się podobałą to He Is My Master. Ale to dlatego, że to anime odbiegało od schematu i nie było tam głupków, do których ciągnęły wszystkie samice z okolicy, jak kury do ziarna.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Green green
Shuffle
Eiken
Green Green
Amaenaideyo!
Amaenaideyo Katsu!
DearS
Girls Bravo 1 i 2
Onegai Teacher (twins mi sie jakos nie podobał :/)
Kurczę, myślałem że podadzą tu jaieś tytuły ecchi których nie widziałem bo poszukuje jakiegos fajnego ecchi a tu się okazuje że prawie wszystko co tu było wymienione widziałem .
Najlepsze ecchi to wedłóg mnie DearS jeśli chodzi o ecchi to nie ma sobie równych. Chobits? No może ostatecznie można by to do lekkiego ecchi wsadzić, chociarz dla mnie to to za bradzo ecchi nie było. A Green Green jakokomedia dostaje odemnie 10/10, ale za to ecchi tam to ja bym dał 3/10, bo więcej ecchi wcale nie znaczy lepiej, tam to ecchi jakieś takie chamskie w moim odczuciu było i na siłę przed ekran wciskane, ja wolę bardziej słodkie ecchi, jak w DearS czy Shuffle!, a i nie zapomnijmy o Onegai Twins, moim zdaniem trochę lepsze od Onegai Teacher.
Przemek3 ja aby tego Sumomo Momomo nie widziałem, ale czy to naprawdę jest takie dobre ecchi czy też coś w stylu Chobits, bo jak tak to nie ma co wogóle tego ściągać.
Jak ulubione, to Puni Puni Poemy, Yumeria i Iketeru Futari - w takiej właśnie kolejności.
DearS i Girls Bravo(tylko z cezura nie warto oglądać) jeśli chodzi fajne i pikantne ecchi to wymiatają ^^
DearS i Girls Bravo(tylko z cezura nie warto oglądać) jeśli chodzi fajne i pikantne ecchi to wymiatają ^^
No się całkowicie z tobą zgadzam, cenzura to najgorsze co może być, całkowicie psuje klimat serii. A oczywiście że DearS wymiata , mogli by zrobić drugi sezon bo to zakończenie jakieś nie takie, nic się nie rozwiązało. Marzę żeby nakręcili drugi sezon DearS albo Shuffle!. Tylko nie piszcie mi o Shuffle! Memories dla mnie to nie jest drugi sezon tylko powtórka.
He is my Master