Nie jesteś zalogowany.
Moje ratio na pt Ratio: 1.880 Wysłano: 111.89 GB Pobrano: 59.53 GB , na szczęście znam sposób na ściaganie bez utraty ratia .
Zapewne zasysasz te same torrenty z innych prywatnych serwerów, a na PT tylko je seedujesz, zgadłem?
Moje ratio na PT to 1.230 przy uploadzie 32kB... masakra
Edit:
Nie wiedziałem, że GTS daje tak duuży upload?! Na ich stronce w ofercie dla klientów indywidualnych jest napisane zupełnie co innego (nawet dla najszybszej opcji 6Mbit, upload to tylko 256kbit... przyznaj sie, skąd masz tego neta? )
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2007-05-03 18:32:59)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
[cytuj]
Nie wiedziałem, że GTS daje tak duuży upload?! Na ich stronce w ofercie dla klientów indywidualnych jest napisane zupełnie co innego (nawet dla najszybszej opcji 6Mbit, upload to tylko 256kbit... przyznaj sie, skąd masz tego neta? )[/quote]
Bo nie ma??
zaznaczyłem rekomendowany serwer...
na wszystkich z polski wychodziło mi tak samo...
na speedtest.pl też takie wyniki, więc nie wiem w czym problem
neta mam z lokalnej sieci...
czasem sięga wysoko, ale zazwyczaj jest koło 1-2mbit a upload jest koło 3-4
PS.
za neta płace 50zł
Ostatnio edytowany przez Dinveth (2007-05-03 19:30:27)
Hiroyuki to nie jest ten sposób xD
Jest sposób na ściąganie plików z PT bez utraty Ratia
Ale jeśli się Admini dowiedzą to konto idzie się kochać
Nawet jak by się dowiedzieli o czym juz wiedzą to tego nie da sie usunać tak łatwo pracuja nad tym juz od 3 miechów i nadal nie moga tego zrobić, a skąd o tym wiem 2 miechy temu bylem uploaderem na pt i znam tamtejszych zalożycieli ba ja im zgłosiłem ten błąd.
No i właśnie moje konto poszło się kochać ;/
Jakiś skurwiel mnie podkablował, że niby oszukuję ;/
Choć tego nie robiłem :/
za neta płace 50zł
Weź mnie nie dołuj... płace tyle samo za 1/3 tego co Ty masz.
Hiroyuki to nie jest ten sposób xD
Jest sposób na ściąganie plików z PT bez utraty Ratia
Ale jeśli się Admini dowiedzą to konto idzie się kochać
Dziękuje - postoje Nie chce stracić konta...
Swoją drogą przydałby się jakiś free lech weekend
Nawet jak by się dowiedzieli o czym juz wiedzą to tego nie da sie usunać tak łatwo pracuja nad tym juz od 3 miechów i nadal nie moga tego zrobić, a skąd o tym wiem 2 miechy temu bylem uploaderem na pt i znam tamtejszych zalożycieli ba ja im zgłosiłem ten błąd.
Po co? Masz z tego jakieś profity?
Edit:
No i właśnie moje konto poszło się kochać ;/
Jakiś skurwiel mnie podkablował, że niby oszukuję ;/
Choć tego nie robiłem :/
hmm... (patrz wyżej)
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2007-05-03 21:28:59)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Poszło się kochać z tego względu, że napisałem tutaj, że istnieje taka możliwość !!!
Sam nie oszukiwałem bo to nie miało sensu :/ Właśnie nie chciałem stracić konta !
A tu znalazł się frajer, który mnie podkablował za to, że niby oszukuję, bo wiem jak to się robi ;/
Ludzie czasem nie myślą :/
A teraz sam poszukuję zaproszenia na PT ;(
a nie jakiegos sposobu żeby sie skomunikować z adminem czy mod'em, żeby wyjaśnić jaka sytuacja zaistniała?
Spotkałem sie raz z taką sytuacją że kolega jak ściągał z PT to połczył sie z kolega z osiedla i poleciał mu film w niecałe 2 min ( chyba z mu leciało 5MB/s) to mu bana dali za to że niby jakiś programy używa ale sie jakos skontaktował z kimś nie wiem z kim czy z tym co mu bana dał czy admiem wyjaśnił co sie stało. I odblokowali mu konto.
Rammstein mam to samo znam sposob ale go nie urzywam bo nie potrzebuje moze obecnienie nie mam aż takiego wysylania jak kiedyś ale nadal wysyłam tyle ile moge. Jak chcesz to daj mi maila to ci wyśle.
Ostatnio edytowany przez Armagedon (2007-05-03 22:44:44)
Kanał IRC znajduje się na serwerze irc.polishtracker.org
Porty : 6665,6667
Port SSL : 6775
Jeśli masz problemy z wejściem na kanał główny lub potrzebujesz pomocy - i tylko w tych wypadkach, w przeciwnym razie zostaniesz poproszony o opuszczenie kanału - wejdź na #pt-support.
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
Buuuuu
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
Moje ratio to ponad 10 ale nicku tam nie podam
wystarczy mieć w tle utorrent włączony, ne? ^^
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-05-04 02:58:01)
Ja mam 3 zaproszenia na heaventracker jak ktoś chce pisać w temacie i jak można po proszę screen z jakiejś trackerowni zamkniętej ze statystykami (upload, download, ratio)
A to ja poproszę o zaproszenie. Mail einstein001@op.pl
Nie jestem zarejestrowany na żadnym trackerze (korzystam jedynie z konta mojego kolegi na BlackCats-games : Dl:68.03 GB Up: 70.74 GB Ratio: 1.04 ) . Mój speedtest jest pokazany na wcześniejszej stronie.
-----EDIT-------
Dzięki za zaproszenie lompi(sarkazm). Dwa razy logowałeś się odkąd napisałem wiadomość o zaproszeniu, a mimo to mnie olałeś. Masz trzy zaproszenia i na co czekasz? Na gwiazdke z nieba?
Ostatnio edytowany przez Einstein001 (2007-05-04 23:22:52)
Nie jestem zarejestrowany na żadnym trackerze (korzystam jedynie z konta mojego kolegi na BlackCats-games : Dl:68.03 GB Up: 70.74 GB Ratio: 1.04 ) . Mój speedtest jest pokazany na wcześniejszej stronie.
-----EDIT-------Dzięki za zaproszenie lompi(sarkazm). Dwa razy logowałeś się odkąd napisałem wiadomość o zaproszeniu, a mimo to mnie olałeś. Masz trzy zaproszenia i na co czekasz? Na gwiazdke z nieba?
Smieszny jestes. Po pierwsze nie dales zadnego dowodu, tez moge napisac, ze mam kumpla tu, czy tam i dl/up xx GB, i co to za dowod? Daj screen z nickiem takim samym, jaki masz tu. Poza tym, co to za ton? Czlowiek daje za darmo zaproszenie, nic nie chcac w zamian, a Ty tu wyjezdzasz z jakimis pretensjami...
-----EDIT-------Dzięki za zaproszenie lompi(sarkazm). Dwa razy logowałeś się odkąd napisałem wiadomość o zaproszeniu, a mimo to mnie olałeś. Masz trzy zaproszenia i na co czekasz? Na gwiazdke z nieba?
zauważ, że on ma zaproszenia na heaventracker, a tu wszystkim chodzi o polishtracker.
btw. nie masz żadnego prawa wymagać od niego takiego zaproszenia, może ci dać ale wcale nie musi.
Nie wysłałem Ci zaproszenia. Czemu? Nie czytałeś nawet regulaminu pisze tam, że nie można mieć konta na o2, onet, wp, a Ty masz więc w czym problem? Już wysłałem 2 zaproszenia, jeszcze 1 mi zostało. Napisali do mnie kulturalni ludzie i im wysłałem, a nie wjeżdżasz na mnie za nic.
Dlaczego nie można mieć konta na 02 onet, wp?
Ja mam na Interia - dabido@interia.eu
Jak byś mi wysłał to było by miło. Tylko mam pytanie. Ile takie zaproszenie jest ważne? Mógłbym się zarejestrować za miesiąc? Jak zmienię neta
Raczej nie. Za miesiąc też pewnie będę miał więc możesz się zgłosić. Nie pali się.
Ostatnio edytowany przez Lompi (2007-05-05 12:15:56)
Dzięki Lompi, ale już nie potrzebuję
ja bym prosił kn1991@gmail.com , zainstalowałem utorrenta 3 tyg temu
btw. czemu jak robie screena to w corelu on jest taki ciemniejszy?
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-05-11 14:06:56)