Nie jesteś zalogowany.
Kobitki są bardziej subtelniejsze i niemuszą aż tyle plotkować co faceci a po za tym 6 panienek to już coś może założymy jakiś taki damski temacik abyśmy się odnalazły, nie tylko facet zakłada
hehe
Tez bym mial avatar plci pieknej. Tylko ze ten co bym chcial jest juz zajety. A chodzi mi o avatar Lucy z Elfen Lied
Z tą subtelnością to bywa różnie, ale plotkowaniem? To się kłuci z moimi doświadczeniami
Imperare sibi maximum est imperium
Cześć! No pewnie, że są! Sama jestem fanką anime! Jeśli chodzi o moje ulubione: cóż wszystkiego po trochu. Anime musi mieć w sobie coś naprawdę niezwykłego by mnie zaciekawiło.
To, że się nie odzywamy to nie znaczy, że nas nie ma.
Ja osobiście wole się przyglądać co dzieje się na forum niż brać udział w dyskucjach.
Ale Panowie wiedzcie, że jesteśmy i mamy się dobrze:P
Temat dość interesujący, a z racji tego, że już trochę czasu minęło, to dziewczyn na forum nazbierało się więcej:)
więc wychodzić z cienia i pokazać się!!
Co do pytania dlaczego oglądam anime
bo jest inne od tych amerykańskich produkcji już od chwili jak oglądałam dragon ball'a wyróżniał się na tle pozostałych bajek, które były emitowane w tv.To zaczęło mnie przyciągać.:D
Dziewczyny? Czy sa tu jakies... dziewczyny do wziecia?
Trafilas w czuly punkt zaraz rzeszy chlopa sie zleca
Z dziewczyn to najbardziej kojarze pa3ycje (czy jakos tak sie pisalo)
Ostatnio edytowany przez robak (2007-05-02 21:13:29)
No to dopiero stary temat odkopany.
Dziewczyn to sie tu dużo zna... po nickach, z gg i osobiście ;] . Jednak o stan cywilny nigdy odwagi zapytać nie miałem:D. Część sie zna przez znajomych, cżęść sie samu poznalo, a czesc po nikach . Ojc powtarzam sie xD Mówiłem już, że...?
Jednak o stan cywilny nigdy odwagi zapytać nie miałem:D.
Oj tam raz sie zyje, ktore wolne? - za Virusa spytalem bo wstydliwy
Ze tez chcialo wam sie odkopywac temat, ktory ma 2 lata... xP No dobra przyznaje sie, tez jestem dziewczyna...[szpan]A czemu ogladam anime?? Eee... to wina/zasluga pewnej osoby z tego forum... No ale od razu mowie, ze nie lubie anime typu School Rumble... xP
To ja powiem: dziewczyną nie jestem:)a School Rumble - ruleZ:D i wszystkie tego tupu animce również:)
a School Rumble - ruleZ i wszystkie tego tupu animce również
Ku chwale ojczyzny panie kapitanie!
Podobno na 100 mężczyzn przypadają 103 kobiety, jakoś tego nie widać a zwłaszcza na naszym forum. Nie zanosi się również na zmasowany atak płci pięknej na ansi nad czym 'skrycie' ubolewam:D
btw. nie myślę w tym momencie o spamerach z długimi nogami, każdy spamer zasługuje na smierc(on-line)
Podobno na 100 mężczyzn przypadają 103 kobiety, jakoś tego nie widać a zwłaszcza na naszym forum. Nie zanosi się również na zmasowany atak płci pięknej na ansi nad czym 'skrycie' ubolewam:D
Nawet gdyby na ansi tak było to tylko około 50 mężczyzn miało partnerke/partnerki;P
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-05-02 21:52:09)
Z dziewczyn to najbardziej kojarze pa3ycje (czy jakos tak sie pisalo)
pa3ycje? pa3cje!
Hej pa3cja, przynajmniej Cię zapamiętał...:)
Nie, nie. On zapamietal najwyrazniej jakas pa3ycje. A nie mnie
Nie, nie. On zapamietal najwyrazniej jakas pa3ycje. A nie mnie
hehe, dobrze juz dobrze, pomylka przyznaje, jedna literka, moj blad - wiecej nie pomyle
Virus napisał:Jednak o stan cywilny nigdy odwagi zapytać nie miałem:D.
Oj tam raz sie zyje, ktore wolne? - za Virusa spytalem bo wstydliwy
Ano... jestem bardzo wstydliwy jeśli chodzi o relacje damsko-męskie[wstyd]
Ja tam sie nie wstydze...bardziej boje...a jak to druga mion jest??