Nie jesteś zalogowany.
Ja mam jeszcze jedno zaproszenie, ale chyba nikt nie chce
ja poprosze ocotpus9@wp.pl
ludzie, screeny
Ktoś tam chciał zaproszenia na gmail...
Od O7.02 popularna usługa poczty elektronicznej GMail jest już dostępna dla wszystkich polskich użytkowników bez konieczności posiadania zaproszeń. Również od dziś dostępna jest aplikacja Dokumenty i Arkusze Google w języku polskim.
GMail to bezpłatny system pocztowy oferujący konta o dużej pojemności (aktualnie 2,8GB), posiadający wbudowaną wyszukiwarkę i bardzo wygodny interfejs WWW. Prócz tego, GMail automatycznie grupuje wiadomości w wątki, pozwala także na tworzenie rozbudowanych filtrów i etykiet, w oknie poczty znaleźć można także wbudowany komunikator zgodny z Jabberem.
Dokumenty i Arkusze Google (Google Docs and Spreadsheets) to dostępna od października ubiegłego roku usługa oferująca edytor tekstu i arkusz kalkulacyjny dostępny poprzez przeglądarkę WWW, pozwalająca między innymi na wieloosobową edycję dokumentów oraz import i eksport do popularnych formatów. Dostępność spolonizowanego interfejsu z pewnością przyczyni się do ułatwienia pracy, zwłaszcza dla początkujących użytkowników.
Źródło: Google
Proszę o zaproszenie na polishtracker: bbanicki@gmail.com
~Octopus9 i ~VinceCarter, żeby otrzymać zaproszenia na Polish Trackera trzeba spełniać wszystko to co napisane jest na stronie 9 tego wątku.
Poza tym ~VinceCarter zarejestrował się na ANSI chyba dlatego, żeby otrzymać zaproszenie na PT
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-02-16 12:41:58)
Witam
wiem że w tym wątku jest poruszany temat zaproszeń na PT, i jestem świadom tego że mogę dostać ostrzeżenie....
ale mam wielką prośbę
czy ktoś z was posiada zaproszenie na OiNK
jeśli ktoś takowe ma to proszę o info na PM, prześlę wtedy screen z ratio z PT
z góry dziękuję
Też byłbym chetny na zapa na OiNK. Do wydania mam zapa na PT. Chetni pisać na PM.
Jak można, to też bym prosił o zaproszenie na PT, majkmk@gmail.com
/ p.s. jakby ktoś miał zaproszenie na demonoid.com to było by jeszcze lepiej /
UWAGA !!!
Wszyscy co mają konta na PT niech zagłosują !!!
http://www.polishtracker.org/reqdetails.php?id=24068
Bardzo proszę
ok, mój głos już masz:)
Czy mógłbym prosić o zaproszenie na PT
-> dabido@interia.eu
Dziękuję i pozdrawiam
Jeżeli ktoś ma jeszcze zaproszenie na PT, to mogę w zamian oferować zaproszenie na www.rmvbusters.pl.
(kto zainteresowany niech śle pm)
jak by ktoś miał zaproszenie to poprosze^^ khadzad@o2.pl
Ja mam zaproszenie na PT, ale najpierw proszę o screen Ratio z jakiejś innej strony z torrentami !
Też mam ale tylko jedno:) miałem jeszcze 2 ale już ich nie ma. A ci co dostali też ich nie ma bo bany podostawali jeden to w przeciągu 2h:\ Tak więc też o screeny poprosze jak ktoś chce zaproszenie.
EDIT. Już nie mam zaproszeń:)
Ostatnio edytowany przez dareios (2007-05-02 17:44:47)
Jeśli ktoś ma to prosiłbym o zaproszenie na PT ( komputer działa 24h/dobe przy łączu 512 ). Screena nie moge dać bo jestem zarejestrowany tylko na torrent.org a tam nie ma licznika z Ratio. Mój e-Mail: Matheusz19@wp.pl
Czekajcie no, niech tylko włącze Painta ...
xD
Ja rowniez poprosze royback@gmail.com
Mam pytanie. Jaki jest wymagany stosunek Download'u do Upload'u na PT?