Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy ktos sie moze orientuje czy sa dostapne gdzies odcinki 18-24?Udalo mi sie pozostale sciagnac.Jezeli ktos potrzebuje moge podac adresy.Z gory dzieki
Bardzo mi sie podoba to anime.Zancie moze jakies inne w podobnym klimacie?
Po pierwsze to anime caly czas jest wydawane i kolejne odcinki pojawiaja sie co tydzien. A co do tego gdzie to mozna znalezc to jest z tym maly problem bo 18-24 jeszcze NIE MA, tak na prawde to nie ma jeszcze nawet 17 odcinka, ktory w wersji raw pojawi sie pewnie w tym tygodniu. I bedzie je mozna pobrac ze stronki SaiyaMan albo l33t-raws. Oczywiscie mozna poczekac az pojawi sie 16 odcinek jako hardsub w wydaniu Shinsen-Subs bo grupa Mahou troche sie zatrzymala na 11 odcinku ze swoim hardsubem
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dzieki ale skoro pisze ze mam 17 to znaczy ze juz sie pojawila.
Nie ma nawet 16 odcinka. Mozesz sprawdzic: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … howallag=1
Jemu pewnie chodzi o rawy. Sam mam do 17 epa
Moze to i glupie pytanie ale nie orientuje sie...Co to sa rawy???
Czyste anime bez hardsubów. Czyli bez napisów, nie tknięte przez żadna grupę subującą:)
hmm no to ja juz zupelnie nie rozumiem w jaki sposob koles mial 17 odcinkow z jakimkolwiek hardsubem:D
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Sorry
ale ma odcinek 17 i nie jest to raw, a napisow nie ma.
dziala bez problemu, a jakosc ok, tak jak pozostalych.
skoro nie jest to raw? to co to jest? bardzo chetnie sie dowiem
Dzieki wielkie od razu jasniej.
ma napisy hiszpanskie...
a wielkosc okolo 250-300mb.
Strony 1