Nie jesteś zalogowany.
Muza z II albo III czesci matrixa to jest
twórcami tego kawałka jest grupa Juno Reactor
I jak lubisz taka muze to sciagnij kawałek Navras - to tez jest Juno Reactor tylko tamtego nie pamiętam tytułu a ten akurat tak
Ostatnio edytowany przez mencio (2007-04-30 13:04:10)
Super koleś to zrobił. Chciałbym zobaczyć cały odcinek wykonany przez tego kolesia.
Kisiel, genialne . Uśmiałem się ostro
"Skazany na zajebistość"
Najlepszy był Naruciak z papierem toaletowym w ustach...:D
I oczywiście Sakura:P
@Kisiel - to niszczy
Podpatrzone na anfo :
MacGyver: The College Years (Episode 1)
MacGyver: The College Years (Episode 2)
Jakby co to tu macie komiksy tego autora http://nn-meg.deviantart.com/gallery/
W związku z tym, że już 1 maja...
Ściągnijcie to, załóżcie słuchawki(przy głośnikach chyba nie wyjdzie ten efekt), zamknijcie oczy i posłuchajcie tego:)
blackhayate musze przyznac ze efekt jest powalajacy ;D. Sluchajac tego na dobrej jakosci sluchawkach i przy zamknietych oczach ma sie naprawde wrazenie jak bys byl tam znimi . No ale to zasluga naszego dzielnego umyslu ktory oblicza ... POLECAM SWIETNY EFEKT
Szok... oczywiscie to nic nowego, sample pokazujący nam ze nasz mozg jest lepszy w algorytmowaniu niz kazda karta muzyczna ;]
moze nie mamy płaskiej charakterystyki ale za to ile bajerów...
mialem tez gdzies takie sample ale nie pamietam gdzie. w kazdym razie polecam naprawde swietny efekt
fajne ja chce więcej
Jak facet szeptał mi do ucha, to aż mnie ciarki przeszły Oo. Polecam.
Jak to słuchałem, to wyłączyłem monitor i zamknąłem oczy. Wiem że to głupie co powiem, ale normalnie tak jak bym lekko czuł jak mi maszynką po bani jeździł.
Chyba za dużo wypiłem.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-05-02 03:00:13)
Jak to słuchałem, to wyłączyłem monitor i zamknąłem oczy. Wiem że to głupie co powiem, ale normalnie tak jak bym lekko czuł jak mi maszynką po bani jeździł.
Chyba za dużo wypiłem.
Ja tam se też monitor wyłączyłem, ale dla mnie najlepszy jest moment z tym workiem
nie wiem czy ktoś dawał(pewnie było i to od groma xD) http://www.youtube.com/watch?v=Bic0WIr4sz4 po prawej macie kolejne czesci;P
Ściągnijcie to, załóżcie słuchawki(przy głośnikach chyba nie wyjdzie ten efekt), zamknijcie oczy i posłuchajcie tego:)
WTF?? [cojest]Hm... ciekawe co by pomyslal moj brat gdyby zobaczyl mnie siedzaca przed wylaczonym monitorem ze sluchawkami na uszach xD Niezla mialam schize jak ten gosciu 'obcinal' mi wlosy... az niewiedzialam czy to sie dzieje na serio czy to moja wyobraznia xD Chyba zabardzo mnie ponioslo ^^"
O w morde...bez słuchawek też mocnie..aż podskoczyłem jak szepną mi do ucha...
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-05-02 18:00:38)