Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Dokładnie khadzad, nadinterpretowałeś wypowiedź Hybrid'a. Będziesz smażył się w piekle. <demoniczny śmiech>
ależ khadzad nie dokonał nadinterpretacji z racji pozostawionego wielokropka który sugeruje iż zdanie nie jest skończone. Także w tym przypadku miał pełne prawo spróbować domyśleć sie o co chodziło. Co wiecej napisał Może co sugeruje jego niepewnośc która totalnie podważa koncepcje o nadinterpretacji
JA NIE CHCE DO PIEKŁA!!
Dokladnie. Brawo khadzad, a juz myslalem ze nikt na to nie wpadnie.
Fascynujące. Tym bardziej, że najwyraźniej nikt nawet nie próbował, co wskazuje na to, że sam też nie mogłeś "na to wpaść".
W każdym razie odpowiedzi na swoje pytanie nie dostałem; to, co robi khadzad, to jakieś nieporozumienie (można to sobie nadinterpretować).
Odważnyś Freeman , pewnie nie napisałbyś tego posta gdybyś przeczytał ten wątek :klik od 3 strony.
Rzeczywiście, nie czytałem tego wątku. Też... fascynujący.
JA NIE CHCE DO PIEKŁA!!
ciekawe motto;)
...ale tam tylu znajomych
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-30 20:30:27)
"Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna raz chłopaczek" xD to akurat motto mojego znajomego, ciekawy z niego czlowiek:D
"Kiedy życiowe czyny są dokonane, nie możesz wymienić napoi."
"Jeśli wszystko co mądre i użyteczne zostało wynalezione...odkryj coś kompletnie głupiego i nieprzydatnego"
śmierć nie oznacza rozłąki bo i tak wszyscy spotkamy się w piekle:)
[cytuj]Tym bardziej, że najwyraźniej nikt nawet nie próbował, co wskazuje na to, że sam też nie mogłeś "na to wpaść". [/quote]
Doprawdy? Jednak to już moje dawno wypracowane motto, a moze raczej cel wiec to ze nie moglem na to wpasc bylo twoją nadinterpretacją.
[cytuj]W każdym razie odpowiedzi na swoje pytanie nie dostałem;[/quote]
Hmm myslalem ze jasno sie khadzad wyraził.
Zyj abys mógł umrzeć... w spokoju sumienia.
Oczywiscie takie rozwiniecie jest ponad ludzkie normy jak widac. Aby to poprawnie zrozumiec trzeba zadawać pytania. Ale cóż, wg mnie takie zdanie powinno podlegać samointerpretacji i mieć dla każdego inne znaczenie, jednak tak sie najwyrazniej nie da i trzeba napisać czarno na białym. Czasami tylko szkoda że niektorzy autorzy wierszów juz nie żyją.
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-05-01 10:40:39)
"Tyle lat minęło gdzie ci wszyscy ludzie których znałem z tego forum"
https://www.youtube.com/watch?v=LHdrZpto4-c
Tyle w temacie.
Temat przeczyszczony. ;]
Ja rozumiem, że się nudzicie i takie pierdy wam w głowie, ale czas powiedzieć: "dość".
Kolejne dysputy o poprawności danego słowa czy refleksje nad odkopaniem tegoż tematu możecie prowadzić sobie gdzie indziej
- choćby na gg tudzież na PW/PM. Cokolwiek, gdziekolwiek, jakkolwiek. Każdy kolejny komentarz w tym stylu poleci z bonusem dla autora.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8