Nie jesteś zalogowany.
No więc, teraz niestety trza czekać 120 minut od końca ostatniego zassanego bajta z rapida. Słyszałem że niektórzy potrafią oszukać ten limit czasowy, znalazłem nawet na necie pare sposobów ale żaden nie zadziałał (chyba za stare i są nowe zabezpieczenia czy cóś takiego). Czy teraz oszukanie rapida jest wogle możliwe?
PS: Tylko nie wywalać mi postów w języku hakerów plz
52 programy w tym 2 zawirusowane... Sprubować nie zaszkodzi, ale jakby ktoś miał coś sprawdzonego to byłbym niewyobrażalnie wdzięczny
Nie da się na obecną chwilę, zbyt często zmieniają zabezpieczenia
wrzuć to wszystko do najnowszego rapget'a, zainstaluj openSSL - najlepiej nowszy niż ten na stronie rapget'u - w google łatwo znajdziesz wersje pod windows. Potem to zostaw program sam bedzie sciagal jak skonczy sie czas i bedzie o wszystkim pamietal
Jestem w takiej sytuacji, ze mam Neo i za kazdym razem gdy nie chce czekac dluzej niz 90sek. restartuje router (ty jak masz tez Neo i nie masz routera, zrob to samo z modemem). Dostajesz wtedy nowe IP i problem z glowy
No w neo często się zmienia IP, ale teraz gdy odszedłem od "neowskiego shitu" i jestem w chello to jest mały problem bo u nas IP się zmienia co pare tygodni. Próbowałem programami ukrywające ID ale ściągło się tylko 451 kb na 99 MB, próbowałem z proxy, udało się ale transfer wynosił 0,54 kb...
Rapidshare konto Premium za Free. Rejestrujcie się i ściągajcie do woli
Shinnek podałeś zły link xD Tu jest właściwy xD
khadzad każdy może rejestrować się gdzie chce . Oba linki są dobre, ale jednak polecałbym wybranie mojego.
Ostatnio edytowany przez shinnek (2007-04-30 13:15:32)
to jest chwyt reklamowy xD
A mozna wiedziec na jakiej zasadzie dziala ta stronka ?? tzn jak ja sie zarejestruje to tez musze zebrac ze 3 osoby ktore sie zarejestruja itd ??
wlasnie, co to sa za 2 firmy z ktorych mamy wybrac?
"Prawie jak BiteFight" - shit
wlasnie naczym to polega
Dobra zrobmy tak, zarejestruje sie na link osoby ktora wyjasni rzetelnie o co "kaman"
Rejestrujesz się i masz opcje na 1 miech i 3. Jeżli wybierasz 1 miech to musisz zwerbować 5 gości, którzy muszą mieć również 5 gości, żebyś miał statsu Complet. Tak samo z opcją 3 miechów tyle, że cyferkę zmieniamy na 12.
Ostatnio edytowany przez shinnek (2007-04-30 13:48:44)
No wiec...rejestrujesz sie ,wypelniasz ankiete, polecasz kilku osobom i dostajesz free premium...tak mi sie wydaje
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=142085
a idzie neostarde przy tym wykorzystac
xD to jak rejestrujemy sie sobie nawzajem xD mam kilka maili nie potrzebnych xD