Nie jesteś zalogowany.
A propo palenia co w tym takiego ciekawego jest że tyle osób pali jakoś nie moge tego pojąć moze ktoś wyjasni co takiego daje palenie papierosów ??
nic dobrego. lepiej sie tego nie tykac. a fe.
maryska napisał:A od ilu lat palisz? 4? xD
A tak żeby nie było offtopu to malkor kiedy dasz jakiegos newsa ?
może na jakiś czas sobie odpuszcze zanim wyruszy przeciwko mnie kolejna krucjata
nie powiem rozbawiasz towarzycho hehe[respekt]
A propo palenia co w tym takiego ciekawego jest że tyle osób pali jakoś nie moge tego pojąć moze ktoś wyjasni co takiego daje palenie papierosów ??
Zapal i sprawdź
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zapaliłem i sprawdziłem nic ciekawego zero efrktów tylko 5 zł mniej w kielni
pale bo lubie, tak samo ludzie pija kawe ktorej nienawidze...
palenie zmniejsza mi widzocznie skutki alegrii, nie wiem jak to dziala ale to fakt :]
[cytuj]
pale bo lubie, tak samo ludzie pija kawe ktorej nienawidze...
palenie zmniejsza mi widzocznie skutki alegrii, nie wiem jak to dziala ale to fakt :][/quote]
placebo??[hehe]
Ostatnio edytowany przez Vilku (2007-04-23 18:52:47)
~Rastaevolution, no to masz odpowiedź, nie sięgaj po nie Ja też palę, bo lubię. Pewnie jestem już nawet nałogowcem xD
~Vilku, nikotyna źle wpływa na skórę, może przez to nie widać różnych rzeczy, które na niej wyskakują przez alergię
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
jakoś palenie odstresowuje...poza tym pale bo "lubię" jak inni xD(temat przerodził sie w "co takiego fajnego jest w paleniu" xD)szkoda że na teście sobie fajki nie zapale^^
Zapaliłem i sprawdziłem nic ciekawego zero efrktów tylko 5 zł mniej w kielni
Może sie nie zaciągałeś??
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-23 19:09:57)
~Rastaevolution, no to masz odpowiedź, nie sięgaj po nie Ja też palę, bo lubię. Pewnie jestem już nawet nałogowcem xD
~Vilku, nikotyna źle wpływa na skórę, może przez to nie widać różnych rzeczy, które na niej wyskakują przez alergię
nie o to chodzi, mniej smarkam, prawdopodobnie przez okopcona sluzowke nie moga sie przebic alergeny
Co do palenia to fakt że jest przyjemne, praktycznie na każdej imprezie paczkę fajek spalę mimo iż na codzień nie pale.
...
palenie zmniejsza mi widzocznie skutki alegrii, nie wiem jak to dziala ale to fakt :]
Potwierdzam
Ostatnio edytowany przez white_diem (2007-04-23 19:28:59)
Potwierdzasz, że lukiowi palenie zmniejsza widoczne skutki alergii, chociaż nie wie, jak to działa? W takim razie teraz już mu wierzę
Zadziwiający temat... Piętnastolatkowie uczą innych przysposobienia do życia w rodzinie i prowadzą pogadankę na temat nałogów. Może to jest właśnie to pokolenie JP2, co to nikt dokładnie nie wie, co to jest? Chociaż obstawiam "The things that I want, by Max Payne", zwane inaczej phantasy star online.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-23 19:37:52)
Co do palenia to fakt że jest przyjemne, praktycznie na każdej imprezie paczkę fajek spalę mimo iż na codzień nie pale.
w co niektórych przypadkach pachnie mi tu przynajmniej szpanem jakiego nie mało u gównaiarzy...[cholera]
sorki zakończcie ten temat!!!!!
Ostatnio edytowany przez Vilku (2007-04-23 19:42:47)
Palenie jest do d*&$ - najpierw się śmierdzi, potem sie umiera...
Choć sam wypalam 1,5 paczki dziennie, jakoś nie zauważyłem wpływu na moją alergię. aczkolwiek pomaga się odstresować : P
Palenie jest do d*&$ - najpierw się śmierdzi, potem sie umiera...
Choć sam wypalam 1,5 paczki dziennie, jakoś nie zauważyłem wpływu na moją alergię. aczkolwiek pomaga się odstresować : P
Jak rozumiem, na razie możesz udokumentować jedynie etap śmierdzenia?
Jeśli komuś (różni ludzie, różne potrzeby, różne zestawy panvitan) śmierdzenie nie przeszkadza, to wychodzi na to, że paląc niewiele traci, bo śmierć jest też nieodłącznym skutkiem niepalenia, jak potwierdzają wieloletnie obserwacje.
Może to jest właśnie to pokolenie JP2, co to nikt dokładnie nie wie, co to jest?
Raczej pokolenie SP2.
Potwierdzasz, że lukiowi palenie zmniejsza widoczne skutki alergii, chociaż nie wie, jak to działa? W takim razie teraz już mu wierzę
Wybacz Freeman potwierdzam na własnym przykładzie:), w jakiś niewiadomy, zapewne magiczny sposób palenie łagodzi katar, udrożnia górne drogi oddechowe itp. choć jest to bardzo krótkotrwały efekt.
malkor napisał:Co do palenia to fakt że jest przyjemne, praktycznie na każdej imprezie paczkę fajek spalę mimo iż na codzień nie pale.
w co niektórych przypadkach pachnie mi tu przynajmniej szpanem jakiego nie mało u gównaiarzy...[cholera]
sorki zakończcie ten temat!!!!!
Nie szpanem, po prostu jak wypije to i zapale, nic poza tym.