Nie jesteś zalogowany.
Nowy chapter... średniak. Nic konkretnego. Dziwi mnie to podejście tej parki arracarnów do Inoue - żałosne. Widać, że autor nie miał lepszych pomysłów i posłużył się nędznym rozwiązaniem - dwójka arracarnów nie lubiąca Inoue gnębi ją. Aż po prostu jak to zobaczyłem na mojej twarzy pojawił sie wyraz politowania, serio...
Co więcej wygląda na to, że w następnym chapterze pojawi sie pusty Ichigo, ehhh to juz lepsze rozwiązanie było by jakby Vizardy przyszły uratować go... dobrze że Ulquiorra tak pokiereszował Ichigo... mam nadzieję, że jeszcze da mu kiedyś baty
Poza tym, czytam tak sobie ta mangę i stwierdzam, że to straszny średniak jest. Schematy i jeszcze raz schematy. Cały ten misterny plan uratowania Inoue to przecież to samo co ratowanie Ruki w SS. Walki w Les Noches - walki w SS. Pfff co jest pytam się? Cholera tylko sobie pogorszyłem opinie o Bleachu czytając mange... (nie to żeby była słaba, ale zdałem sobie sprawę z tego, że Bleach jest strasznym średniakiem - i niczym szczególnym się nie wyróżnia ) ehhh mam nadzieję, że Aizen pokaże Ichigo gdzie ich miejsce. I jeszcze co do Aizena i Inoue - tu pewnie Aizen wiedział o umiejętnościach Inoue i na bank sobie tak poukładał by Inoue użyła ich na krysztale (cholera jak on sie zwał? Hykgo.. nie jakoś na H-cośtam xD nie chce mi się zaglądać do mangi i szukać odpowiedniego chapteru), przecież jakby tego nie chciał to by jej tego kryształu nie pokazywał. Ale co z tego wyniknie?
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-21 00:59:14)
Jak czytałem ten chapter, w którym pokazuje "kryształ" (też nie pamiętam nazwy), to tak sobie pomyślałem, że Inoue w przyszłości będzie chciała go zniszczyć, ale przez to odnowi go i będzie jak nowy.
A co do samej mangi, to zawsze uważałem, że to jest średniak.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-21 00:54:06)
psychopata
jestem na 272 i zauwaz ze w nim zanim jeszcze 4 odeszla kiedy ichigo lezy nieprzytomny jego cialo zaczyna absorbowac cos czarnego a jesli dobrze pamietam to pusty wewnatrz niego powiedzial ze miedzy nim a ichigo zawsze bedzie mala roznica i wystarczy zeby ten oslabl a on bedzie krolem , wiec teraz jak juz jest nieprzytomny to na bank pojawi sie pusty a pusty jest silniejszy od ichigo ( moze inaczej jest bardziej nieprzewidywalny i szalnony ) wiec na pewno poradzi sobie z 4
psychopata
jestem na 272 i zauwaz ze w nim zanim jeszcze 4 odeszla kiedy ichigo lezy nieprzytomny jego cialo zaczyna absorbowac cos czarnego a jesli dobrze pamietam to pusty wewnatrz niego powiedzial ze miedzy nim a ichigo zawsze bedzie mala roznica i wystarczy zeby ten oslabl a on bedzie krolem , wiec teraz jak juz jest nieprzytomny to na bank pojawi sie pusty a pusty jest silniejszy od ichigo ( moze inaczej jest bardziej nieprzewidywalny i szalnony ) wiec na pewno poradzi sobie z 4
Ja tak samo o tej sytuacji myśle. Ciekawe czy pusty w Ichigo będzie silniejszy przez to że jest w świecie pustych. Nie powinno to mieć znaczenia, ale może jednak.
tak jak wcześniej napisałem to mogła być oznaka powrotu do pierwszej formy (shikai) ale też moze to była oznaka tego jak przy zarakim Ichiego wessało do InnerWorld; Maniac za bardzo się czepiasz szczegółów.
Wiecie co? Wydaje mi się, że Hollow Ichiga nie jest takim zwykłym Hollowem.
Jak on przejmował kontrole, to zmasakrował w kilka sekund Byakuyę, i mógłby spokojnie zabić Hiyori, gdyby nie reszta Vizardów...
Zwracajac uwagę na to, co Hitsugaya mówił o Hollowah, to podejrzewam, że ten pusty może być nawet Vasto Lordem (DB chyba tak to tłumaczy, a co do mangi nie jestem pewien )
Maniac za bardzo się czepiasz szczegółów.
Jakich szczegółów, po prostu stwierdzam fakty.
A jak się okaże że Hollow pokona 4 to szydersko zawyje nad przewidywalnością tej mangi...
to rozumiem przez to że Ichigo ma zginąć albo cosik innego ma się wydażyć Maniac powinieneś współpracować z Kubo to byś nas co chapter zaskakiwał lol
najlepiej zaskoczyc czytelnika?? walka sie rozkreca ichigo wygrywa już ma zadać decydujący cios kiedy nagle...dostaje zawału i umiera...
najlepiej zaskoczyc czytelnika?? walka sie rozkreca ichigo wygrywa już ma zadać decydujący cios kiedy nagle...dostaje zawału i umiera...
dokładnie xD a we wszystkim palce maczał Kira
Bo tasiemce to zuo!! a zuo trzeba wypleniać xD to samo z naruciakiem xD
sluchajcie jak wam sie nie podoba to nie ogladac i nie czytac mangi i wtedy nie bedziecie sie denerwowac i zdrowia sobie i nam oszczedzicie bo rozwazania niektorych to sa smieszne normalnie
przeciez wiadomo ze to tasiemiec i jeszcze nie predko sie skonczy i rowniez wiadomo ze ichigo przezyje przynajmniej narazie i zapewne pokona espade sam lub z pomoca wiec nie rozumiem niektorych komentarzy
a moze kubo umarł i terz jego sobowtór nieudolnie usiłuje zbić kase??
sluchajcie jak wam sie nie podoba to nie ogladac i nie czytac mangi i wtedy nie bedziecie sie denerwowac i zdrowia sobie i nam oszczedzicie bo rozwazania niektorych to sa smieszne normalnie
przeciez wiadomo ze to tasiemiec i jeszcze nie predko sie skonczy i rowniez wiadomo ze ichigo przezyje przynajmniej narazie i zapewne pokona espade sam lub z pomoca wiec nie rozumiem niektorych komentarzy
W końcu po to jest ten wątek żeby pisać komentarze i swoje własne odczucia na temat Bleacha, co nie
Nie wszystkim musi się podobać dana seria, a po to jest forum, żeby sobie ponarzekać.
No to już chyba wina wydawcy, a nie co jest w mandze zawarte. Napisz do nich, czemu wydaja na takim słabym papierze.
czy dzis wychodzi nowy chapter?
nowy chapter już jest do ściągnięcia, wystarczy poszukać