Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]i nie będzie niczego!! plany budowy drug powtarzam plany budowy drug w portugali doprowadzą do tego że niczego nie bedzie!![/quote]
Zajechało Kononowiczem
i miało xD
heh, nie wiem czemu usunieto moje posty (przynajmniej te ostatnie, gdzie ja tam kogos wyzywalem czy dawalem offtopik ? wypowiadalem sie o Euro i w podobnym tonie co Freeman do mnie, tylko dlatego ze nakazal modom usuniecie poszczegolnych postow to oni tak uczynili ?
Mod: kolego, już nie raz się naraziłeś obrażając innych użytkowników forum, tudzież pisząc nie na temat, ew. pisząc w kółko to samo...
[cytuj]Freeman swoje wnioski potwierdził słowami premiera, a Ty? Niczym, zero linków, cytatów... [/quote]
jakimi slowami premiera ? ;D toz te slowa mozna roznie interpretowac, poza tym nie moze byc tak aby Unia nie dofinansowala nam organizacji Euro, przeciez to jest smiechu warte, UEFA zawsze dofinansowala te panstwa ktore wygraly batalie o organizacje mistrzostw i w wypadku Polakow i Ukraincow nie bedzie inaczej, za posrednictwem UEFA, Unia napewno przekaze/przekazala odpowiednia kwote pieniedzy... mozecie wierzyc lub nie ;]
jesli chodzi o Lech1 ... to na bank nie jestem ja (Kasagrande) ;] szkoda jednak ze tak pozno pojawila sie bratnia dusza na tym forum co ma pojecie o temacie a nie glupio madrzy, zadufani w sobie pozjadacze rozumow, i mimo ze sa w bledzie i mimo iz sa uswiadamiani to Ci swoje ;]
nic tylko wspolczuc ;]
mam nadzieje ze za nowe konto nie dostane bana na serwis bo bedzie trzeba za posrednictwem kumpli napisy sciagac ;p
z reszta chyba nie planuje wiecej pisac, ale kto tam wie...
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-04-22 21:01:07)
mam nadzieje ze za nowe konto nie dostane bana na serwis bo bedzie trzeba za posrednictwem kumpli napisy sciagac
Jeśli wierzysz w takiego permanentnego bana na siedem pieczęci z rozśrubowaniem in saecula saeculorum, to nie dziw, że przyjmujesz na wiarę inne bajki o siedmiu zbójach.
jesli chodzi o Lech1 ... to na bank nie jestem ja (Kasagrande) ;] szkoda jednak ze tak pozno pojawila sie bratnia dusza na tym forum co ma pojecie o temacie a nie glupio madrzy, zadufani w sobie pozjadacze rozumow, i mimo ze sa w bledzie i mimo iz sa uswiadamiani to Ci swoje
Jak napisał songoku, to nawet nie ma wielkiego znaczenia, czy Was jest dwóch, trzech, czy jeden. Jak Ci się wydaje, skąd podejrzenia, że to byłeś Ty? Podpowiadam: stąd, że głos lecha1 nie wniósł tu żadnej nowej jakości (znaki przestankowe już były w postach innych forumowiczów).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-21 10:22:33)
[cytuj]Jeśli wierzysz w takiego permanentnego bana na siedem pieczęci z rozśrubowaniem in saecula saeculorum, to nie dziw, że przyjmujesz na wiarę inne bajki o siedmiu zbójach.[/quote]
jak zwykle o dupie marynie i nie na temat ;] ...
tak, wszyscy co maja inne zdanie niz wy sa wkladani do jednego kociolka i uwazani za tych glupszych ;]
problem w tym, ze waszym jedynym argumentem jest wiadomosc z Onetu ;D ktora i tak niczego tak naprawde nie wyjasnia ;]
i to jest zabawne ze wy slepo wierzycie wypocinom freemana, po prostu nie dopuszczacie dos iebie innej tezy.
gdybyscie laskawie ruszyli cztery litery i zbadali historie organizacji Euro to byscie wiedzieli co sie z tym wiaze, i wierzcie mi, UEFA w tym wypadku nie ogranicza sie jedynie do przyznania Euro ;]
pozdr.
Ostatnio edytowany przez euro2012 (2007-04-21 10:32:08)
jak zwykle o dupie marynie i nie na temat ;] ...
Hell, yeah!
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-21 10:24:10)
[cytuj=euro2012]jakimi slowami premiera ? ;D toz te slowa mozna roznie interpretowac[/quote]
To jak Ty je interpretujesz?
ile razy mozna pisac MisQL ? dla mnie to bzdura bo nie moze byc tak aby Unia nie przeznaczyla zadnyhc srodkow na dofinansowanie organizacji mistrzostw Europy, tego nie bylo nigdy w historii ! moge to interpretowac w taki sposob ze pieniadze ktore byly obiecane Polska i Ukraina otrzymala wraz z faktem przyznania Euro, mozliwe ze Polska rowniez starala sie o dodatkowe wsparcie finansowe od Unii, lecz tego wsparcia nie otrzymala.
to sa takie same domysly jak Freemana, lecz uwazam wlasne za bardziej wiarygodne, bo nie wierze by UEFA po przyznaniu Euro miala odwrocic sie od nas plecami.
Ostatnio edytowany przez euro2012 (2007-04-21 10:46:10)
Dodam że naprawdę nie pojmuję jak można nie widzieć tej olbrzymiej szansy jaka się wytworzyła przed naszą piłką. Logiczne że powstaną stadiony, kto by teraz nie był przy władzy to poprostu również musi się w to włączyć by nie dopuścić do kompromitacji. Powstaną nie tylko stadiony ale i rozbudowana zostanie infrastruktura. To wszystko po zakończeniu mistrzostw na zawsze już u nas zostanie.
Jeżeli naprawdę nie wiecie jak wyglądała Portugalia nie tylko pod względem stadionów ale ogólnie jako Państwo na 5 lat przed Euro 2004 to poszukajcie gdzieś i porównajcie do obecnych czasów.
[cytuj=http://wiadomosci.24polska.pl/sport/]Lech Kaczyński wyjaśnił, że środki na sfinansowanie organizacji mistrzostw Europy będą pochodziły z kilku źródeł - m.in.: budżetu państwa, budżetów samorządów lokalnych szczebla regionalnego i miejskiego, oraz od prywatnych przedsiębiorców. Jednocześnie podkreślił, że tak duża impreza przyniesie dochody polskim i zagranicznym firmom.[/quote]
To tekst z tego artykułu - http://wiadomosci.24polska.pl/sport/pre … 15612.html
Skoro mówisz, że dostali oni dotacje to oświeć nas linkami, w których jest napisane, że Portugalia otrzymała kasę.
http://www.dziennik.krakow.pl/public/?2 … 10/10.html ??
"Skąd Polska weźmie na to pieniądze? Mają być cztery źródła finansowania: budżet centralny, budżety regionalnych samorządów, dotacje UE i fundusze prywatnych sponsorów"
jaki problem sprawdzic IP niehc tam admin jakis albo mod sobie sprawdzi ;] ja z tym Lech1 nie mam nic wspolnego ;] poza jedynie pogladami.
Ostatnio edytowany przez euro2012 (2007-04-21 11:35:26)
A jednak ~kasagrande = ~euro2012 = ~lech1. W sumie nie poznaje czlowiek po pogladach, tylko po stylu wypowiedzi.
A tak na serio to zrobcie sobie chlopaki razem fotke, to wam uwierzymy
Dodam że naprawdę nie pojmuję jak można nie widzieć tej olbrzymiej szansy jaka się wytworzyła przed naszą piłką. Logiczne że powstaną stadiony, kto by teraz nie był przy władzy to poprostu również musi się w to włączyć by nie dopuścić do kompromitacji. Powstaną nie tylko stadiony ale i rozbudowana zostanie infrastruktura. To wszystko po zakończeniu mistrzostw na zawsze już u nas zostanie.
Czyli to jednak nie był tylko nocny koszmar...
Po tym, i po poprzednich postach widać, że bliski kolega kasagrande temat zna tylko z jego opowieści i samemu poprzednich postów nie czytał, bo inaczej wiedziałby doskonale (chyba że dzieli z kasagrande umiejętność czytania z niezrozumieniem), że nigdzie nie napisałem, iż nie jest to dla Polski wielka szansa, widok na poważne zyski (na razie hipotetyczne) i w ogóle wielka sprawa. Wystarczy jednak poszukać chwilkę w Internecie, żeby się przekonać, co nas może czekać w czasie najbliższych pięciu lat. Cechą charakterystyczną jakiegoś umysłowego fanatyzmu jest jednak to, że wszystkie inne punkty widzenia "inteligentnie" się ignoruje ufając w moc sprawczą sił wyższych ("tak nie będzie, bo to jest bez sensu, za to będzie tak, bo tak ma być").
jakimi slowami premiera ? ;D toz te slowa mozna roznie interpretowac,
No to dawaj, napisz konkretnie, jak można je różnie interpretować. Tyle nie stchórz znowu i napisz wprost, a nie tylko, że "można różnie". Czekam. Inaczej oficjalnie potwierdzę wszystko, co o sobie pisałeś. To jedyna kwestia, jaką chciałbym jeszcze rozwiązać, nim skończę tą masochistyczną zabawę.
Dla innych przypomnę, że słowa premiera to nie wszystko, wystarczy otworzyć wczorajsze gazety czy poszukać informacji na necie (bez obaw, nie są ukryte).
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-21 11:48:15)
Będziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Freeman, pisalem juz, czytaj poprzednie posty... ja juz sie ustosunkowalem do wypowiedzi premiera kilka(nascie) razy
jestem pewien ze dotacje z Unii beda/sa i twoje gadanie niczego nie zmieni, zobaczymy w praniu
Ostatnio edytowany przez euro2012 (2007-04-21 11:49:31)
Freeman, pisalem juz, czytaj poprzednie posty... ja juz sie ustosunkowalem do wypowiedzi premiera kilka(nascie) razy
Nigdzie nie napisałeś konkretnie, jak inaczej można ją interpretować, wszędzie tylko, "że można ją interpretować różnie". Także zgadzam się, jesteś taki, jak siebie opisywałeś plus tchórz. Znowu modzi będą musieli tu sprzątać, jakby nie mieli ciekawszych rzeczy do roboty.
po pierwsze, to poczytaj sobie, nie bede ci przedstawial roznych form interpretacji, sam masz swoja, ja swoja ktora napisalem, nie umiesz tego odczytac to masz pecha.
co do modow to nie wiem co maja zamiar usowac ? posty sa na temat, nie obrazam nikogo, jedyny argument to fakt ze zalozylem nowe konto...
jednak jesli sie ciebie sluchaja to pewnie tak zrobia jak mowisz...
twoja gadka to tylko jedna wielka prowokacja, inaczej nie umiesz.
po pierwsze, to poczytaj sobie, nie bede ci przedstawial roznych form interpretacji,
Bo nie potrafisz podać choćby jednej, a rzucasz się, jakbyś był co najmniej samym premierem. Ty ciągle mówisz "jestem pewien", a nie masz na to żadnych dowodów oprócz ślepej wiary. Kto tu robi prowokacje? Odpuść już sobie, bo naprawdę tylko się pogrążasz (albo chociaż przejdź na jakieś argumenty), a wczoraj w nocy pokazałeś już przecież, jak potrafisz dyskutować na poziomie.
dla twojej wiadomosci juz podalem ;] [groch w sciane] czytaj uwazniej [groch w sciane]
Niektórzy na tym forum zakładają nowe konta tylko po to, aby zostać zbanowanym... =)