Nie jesteś zalogowany.
Fakt Obiwanshinobi:D A ja mam tylko jedno pytanie do pana Kasagrande. Co pan studiujesz? Stosunki międzynarodowe, ekonomię, finanse i bankowość? A może filozofia? To by nawet sens miało:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Freeman, z czasem wyjdzie ze w tym temacie byles Ty, a Obiwan, zajmij sie ogladaniem Anime... idz do swiata Troli i mechow oraz elfow ;] ew. pewnie od czasu do czasu lubisz
pozdrowienia dla
ale pozegnanie ;p ... coz i tak musze wykorzystac ten czas zanim kali mnie nie zalatwi, wiec... hm... Frycuś ;] zapamietaj ze ja nie odpowiadam na twoje durne posty tylko podkreslam caly czas swoje zdanie.
twoje ciagle podkreslanie ze twoje gadanie jest najmadrzejsze i najbardziej prawidlowe a moje fe... nie wiem jakie Ty masz argumenty na swoja teze ale musza byc naprawde mocne skoro uwazasz ze tysiace ludzi moze miec podobne i rownie idjotyczne zdanie jak ja ;]
jestes zadufany w sobie ;] ... naprawde, zrob to dla siebie i dowiedz sie wiecej o Euro 2012 oraz tego co nam da fakt organizacji tej imprezy, czy UEFA po prostu tylko zadecydowala ze bedziemy miec impreze czy jednak przylozy do tego reke ... dowiedz sie, tak dla siebie ;]
a za jakis czas i tak wyjdzie kto mial racje ;] i mozesz byc roszczarowany, chodz pewnie znajdziesz jakis argument ktory postawi cie w odpowiednim swietle ;p
ciesz sie juz w sumie specjalnie gadam by dostac bana ;p przynajmniej nie bedzie mnie korcilo by odpowiadac w tym temacie, ciagla prowokacja i nic wiecej ;] ...
szkoda ze zarobilem warny na takich ofermach co nawet nie maja wiekszego pojecia o temacie, ale co zrobic ;p life, a ja mam takimtemperament a nie inny i chyba jestem porywczy ;] coz.
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-04-20 21:42:51)
Nareszcie. Ile to zabiera czasu, jak się nie ma moda...
Cieszyć się? Z czego? Z cudzego nieszczęścia?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-20 21:00:28)
Ehhhh... śledzę ten wątek od pewnego czasu i mam wrażenie, że zboczył z tematu "Euro 2012" na temat "pieniądze na Euro2012" XD
Ja się cieszę, że Euro będzie w Polsce,. Wprawdzie sporo kasy będzie trzeba wyłożyć, lecz pomyślcie ile kasy zostawią obcokrajowcy w Polsce. Ktoś powie, że ta kasa pójdzie dla hotelarzy itd. To fakt. Ale m.in. właśnie Ci hotelarze itp. pójdą potem płacić podatki, na których cześć kosztów imprezy się zwróci, trochę dołoży UE (nie wiem czy UEFA), a reszta niestety spadnie na nas. Ale takie są koszta promocji kraju. To jest dla nas wielka szansa do jego wypromowania (lub ośmieszenia... zależy jak wyjdzie).
~kasagrande, daj cytat, w którym Freeman stwierdził, że kompletnie nic nie dostaniemy od UE/UEFA.
[cytuj=kasagrande]Freeman, z czasem wyjdzie ze idiota w tym temacie byles Ty, a Obiwan, zajmij sie ogladaniem Anime... idz do swiata Troli i mechow oraz elfow ;] ew. pewnie od czasu do czasu lubisz zwalic gruche przy hentaju ;] [/quote]
No comments... Zamiast argumentów bluźnić...
[cytuj=kasagrande]woje ciagle podkreslanie ze twoje gadanie jest najmadrzejsze i najbardziej prawidlowe a moje fe... nie wiem jakie Ty masz argumenty na swoja teze ale musza byc naprawde mocne skoro uwazasz ze tysiace ludzi moze miec podobne i rownie idjotyczne zdanie jak ja ;] [/quote]
Ty nie przedstawiłeś ŻADNEGO argumentu na potwierdzenie swojej...
[cytuj=Shinma86]A może filozofia?[/quote]
Ale do Sokratesa mu wiele brakuje
[cytuj=Freeman]Nareszcie. Ile to zabiera czasu, jak się nie ma moda...[/quote]
I w taki oto sposób ten temat będzie jak na początku - ładny i grzeczny XD
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-04-20 21:00:59)
Myślałam raczej o szkole hedonistów, a nie o Sokratesie...
Swoją drogą już się chyba nie dowiem, co studiuje pan Kasagrande...[placze]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-04-20 21:06:20)
[cytuj]kasagrande, daj cytat, w którym Freeman stwierdził, że kompletnie nic nie dostaniemy od UE/UEFA.[/quote]
mowil jedynie o dotacjach euro przeznaczonych na inne cele na 2007-2013 rok oraz 2 mld Euro od UEFA ;]
co dla mnie jest smieszne i juz to mowilem.
[cytuj] No comments... Zamiast argumentów bluźnić... [/quote]
oni mnie ponizali caly czas, mam bana pewnego wiec warto sie wyzyc ;p
[cytuj]Ty nie przedstawiłeś ŻADNEGO argumentu na potwierdzenie swojej...[/quote]
bo dla mnie to logiczne co mowie, kazdy kto organizowal Euro dostawal dofinansowanie na infrestrukture i napewno nie 2 mld Euro, Polska i Ukraina nie jest wyjatkiem ale dla Freemana jest.
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-20 21:09:47)
[cytat]~kasagrande, daj cytat, w którym Freeman stwierdził, że kompletnie nic nie dostaniemy od UE/UEFA.[/cytat]
mowil jedynie o dotacjach euro przeznaczonych na inne cele na 2007-2013 rok oraz 2 mld Euro od UEFA ;]co dla mnie jest smieszne i juz to mowilem.
Dla dzieci to może być śmieszne, w końcu to nie moje słowa, ale premiera i różnych speców od gospodarki. Także idź mówić to dalej na jakimś mądrym forum.
oni mnie ponizali caly czas, mam bana pewnego wiec warto sie wyzyc ;p
W sumie masz rację, dla kogoś z klapkami na oczach i nie mającego żadnych argumentów oprócz ślepej wiary w Świętego Mikołaja i jego prezenty, jakakolwiek przeciwna opinia musi być poniżeniem.
Warto się wyżyć? Dobrze mówiłem, że pochodzisz z jakiegoś forum "kibiców". Czas wracać na stare śmieci.
bo dla mnie to logiczne co mowie, kazdy kto organizowal Euro dostawal dofinansowanie na infrestrukture i napewno nie 2 mld Euro, Polska i Ukraina nie jest wyjatkiem ale dla Freemana jest.
Tak jak mówisz, nie inaczej.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-20 21:11:26)
chodz
Ale gdzie ma z Tobą iść? Pisze się "choć".
Freeman swoje wnioski potwierdził słowami premiera, a Ty? Niczym, zero linków, cytatów...
~Shinma86, dzięki Tobie się dokształciłem A mi z Sokratesem chodziło o pewne słowa, do których mu wiele brakuje (jeśli się wytnie z słów Sokratesa "nie" i doda "ale nie mam czym tego potwierdzić" to spasują do jednego usera XD)
Hehe racja MisQL:) A tymczasem zdechł nam Azorek...
I tak się nie dowiedziałam co studiował... Szkoda:D
Czytam tak sobie te różne brednie, szczególnie Freemana i mi się robi nie dobrze. W środę zdarzyło się coś pięknego, zostały postawione podwaliny pod milowy krok w polskiej piłce który nastąpi, dostaniemy potężnego kopa finansowego, rozpocznie się u nas prawdziwe bum na piłkę jak to miało miejsce w Portugalii od 1999 roku. To nie przypadek że jakaś wielka pozytywna fala w tym kraju zaczełą się właśnie od tamtego czasu. Jak wyglądała Portugalia w 1999 roku?? Stadiony?? nie wiele lepiej niż my obecnie.. infrastruktura?? leżała.. kto jechał do tego Państwa i z niego wracał mówił że był na końcu Świata skąd jedynym pozytywem jest że da się odpłynąć przez ocean niczym kiedyś Vasco da Gama. Portugalia dostała Euro na kredyt. Rywalizowała z dużo lepiej przygotowaną Hiszpanią ale wygrała bo UEFA chciała promować kraj w którym wcześniej nic nigdy nie było. Portugalia organizowała Euro samodzielnie a więc w przeciągu 5 lat musiała skombinować 10 stadionów z prawdziwego zdarzenia. 1 zmodernizowała a 9 zbudowała od podstaw. My musimy zbudować od 4 do max 6. Czemu mówić że nam się nie uda??? to jest historyczna szansa naszej skopanej na wyjście z dołka, moment przełomowy a co jak co ale my Polacy w kluczowych momentach to się zmobilozować potrafimy.
Freeman coś pieprzy o tym że Kaczyński coś nawija że coś nam UE nie zapłaci dotacji?? chłopcze wyjdź zamknij drzwi i wyrzuć klucz jeżeli dalej masz się tak kompromitować. Po pierwsze to oczywistą sprawą jest że te pieniądze dostaniemy, po drugie ja jestem daleki od popierania obecnej władzy ale akurat w to że coś takiego powiedział któryś z braci to nie wierzę. Oni tak jak większośc polityków chętnie podepną się pod ten sukces i sami sobie w łeb nigdy nie strzelą.
Freeman nie będe ci mówił byś zdjął ciemne okulary bo to by było jak gadanie do muru. Widać po tych bredniach które powypisywałeś że się na niczym nie znasz i wypowiedzi o piłce zostaw fachowcom a ty ewentualnie sobie czytaj by mieć materiał do nauki.
czy mi sie zdaje czy lech = kasengrande strikes back??
Też takie odniosłam wrażenie:)
(Interpunkcja i końcówki się pojawiły, czyżby dla niepoznaki??)
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-04-20 22:32:44)
Freeman, z czasem wyjdzie ze w tym temacie byles Ty, a Obiwan, zajmij sie ogladaniem Anime... idz do swiata Troli i mechow oraz elfow ;] ew. pewnie od czasu do czasu lubisz
No, teraz to jest klasyczne "szkło bolesne". Przegapiłem ten post w stanie surowym i już się chyba nie dowiem, co takiego "pewnie od czasu do czasu lubię". Ale za to Draculę (a.k.a. Horror of Dracula, 1958) Hammera (z Peterem Cushingiem i Christopherem Lee) w międzyczasie obejrzałem. Ponieważ Christopher Lee zagrał później samego Sarumana, jakiś tam związek ze światem "elfów, cwelfów i syfilid" jest...
Portugalia dostała Euro na kredyt. Rywalizowała z dużo lepiej przygotowaną Hiszpanią ale wygrała bo UEFA chciała promować kraj w którym wcześniej nic nigdy nie było.
Sporo wskazuje na to, że kasagrande i lech1 (warto zwrócic uwagę na datę rejestracji tego "drugiego") są po prostu kolejnymi wcieleniami Niezmordowanego Mitycznego Stefana69.
kto jechał do tego Państwa i z niego wracał mówił że był na końcu Świata skąd jedynym pozytywem jest że da się odpłynąć przez ocean niczym kiedyś Vasco da Gama.
Sądzę, że Hr. Potocki (ten od Rękopisu znalezionego w Saragossie) miałby na temat Portugalii nieco więcej do powiedzenia.
(Interpunkcja i końcówki się pojawiły, czyżby dla niepoznaki??)
Stealth mode.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-20 22:48:08)
LOL ~Freeman wykosiles nam ~kasagrande, ale ty jestes
To może tak sprawdzicie IP??
Nie jestem Kasagrande ale co ja się tam będe wam tłumaczył.
[cytuj]Sporo wskazuje na to, że kasagrande i lech1 (warto zwrócic uwagę na datę rejestracji tego "drugiego") są po prostu kolejnymi wcieleniami Niezmordowanego Mitycznego Stefana69.[/quote]
Tylko na tyle cie stać przy argumencie o rywalizacji Portugalii z Hiszpanią o organizację Euro 2004 ??
[cytuj]Sądzę, że Hr. Potocki (ten od Rękopisu znalezionego w Saragossie) miałby na temat Portugalii nieco więcej do powiedzenia.[/quote]
A ja sądze że lubisz czytać bravo sport.
Tylko na tyle cie stać przy argumencie o rywalizacji Portugalii z Hiszpanią o organizację Euro 2004 ??
Teza, że w Portugalii "wcześniej nic nigdy nie było" kojarzy mi się z wizjami niejakiego Kononowicza dotyczącymi przyszłości miasta Białegostoku.
Nie jestem Kasagrande ale co ja się tam będe wam tłumaczył.
Kasagrande może nie, ale kasagrande raczej tak. Kogo obchodzi Twój IP? Co za sztuka wyciągnąć i wetknąć nazad wtyczkę? A tłumaczył się najprawdopodobniej będziesz. Nie zdzierżysz.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-20 23:28:47)
Czy to jakis zart, ja moge miec tez za pare minut inny IP, a poza tym czy jestes ~Kasagrande, czy tez nie to nie ma zbytnio znaczenia, sledztwa nie bedziemy przeprowadzac.
"Zyj i pozwol zyc innym"
[cytuj="Obiwanshinobi"]Teza, że w Portugalii "nic wcześniej nie było" kojarzy mi się z wizjami niejakiego Kononowicza dotyczącymi przyszłości miasta Białegostoku.[/quote]
Jeżeli wszystko będziesz rozumiał dosłownie to daleko w życiu nie zajedziesz.
Nie było nic co nadawało by się do organizacji imprezy piłkarskiej z prawdziwego zdarzenia.
i nie będzie niczego!! plany budowy drug powtarzam plany budowy drug w portugali doprowadzą do tego że niczego nie bedzie!!
Jeżeli wszystko będziesz rozumiał dosłownie to daleko w życiu nie zajedziesz.
Dobrze mi tu, gdzie jestem. Donikąd się nie wybieram.
Nie było nic co nadawało by się do organizacji imprezy piłkarskiej z prawdziwego zdarzenia.
Tu szukaj "brata w rozumie". Po co Ci jeszcze jakieś piłkarskie fora?
A ja sądze że lubisz czytać bravo sport.
Łeee... To było to coś, co niby miałem lubić od czasu do czasu? I AM VERY DISAPPOINTED!!! - że zacytuję cytat.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-20 23:39:57)