#201 2007-04-20 18:16:56

Obiwanshinobi
Użytkownik

Odp: Mamy Euro!!!

Shinma86 napisał:

Ja się tylko zastanawiam, czy Kasagrande w rzeczywistości mówi to co myśli, czy też się z nas wszystkich nabija, bo dajemy się wciągnąć w jego prowokacje. Nie wiem w co trudniej mi uwierzyć - w takie zamknięcie na głucho swoich ram myślowych, czy w wielki przekręt pt. popsujemy trochę nerwów wszystkim tu obecnym.

Może się to wkróce wyjaśni:)

Nie sądzę, by umiał przekonująco symulować nieumiejętność grania w tego pingponga, do którego tu go zapraszano, niewiedzę jak trzymać paletkę, a nawet nieodróżnianie paletki od stołu. On jest natural born raczej. Jeśli rzeczywiście napsuł tu komuś nerwów, to pojęcia nie mam komu (tzn. kto mógł się w to emocjonalnie zaangażować).

#202 2007-04-20 18:25:41

Shinma86
Użytkownik

Nie mówię, że komuś napsuł nerwów, lecz że się bawi w psucie nerwów innym. A z jakim skutkiem mu to wychodzi, to już inna sprawa. Osobiście dla mnie ta rozmowa jest quite entertaining i myślę, że zdecydowana większość do tego tak podchodzi:D

#203 2007-04-20 18:46:15

kasagrande
Użytkownik

[cytuj]Nie sądzę, by umiał przekonująco symulować nieumiejętność grania w tego pingponga, do którego tu go zapraszano, niewiedzę jak trzymać paletkę, a nawet nieodróżnianie paletki od stołu. On jest natural born raczej. Jeśli rzeczywiście napsuł tu komuś nerwów, to pojęcia nie mam komu (tzn. kto mógł się w to emocjonalnie zaangażować).[/quote]

i kto to mowi ? ;p ten co ma najwieksze pojecie o wszystkim ;p [smiech na sali]

kurcze, nie moglem sie oprzec ;] chyba dalem sie zlapac w wasza prowokacje ;] ale tematu Euro i tak juz nie podejme ;]
wszystko co mialem do powiedzenia na ten temat juz powiedzialem.

[cytuj]Trochę mi przykro, że zniszczyłem marzenia kasagrande, aż się boję mu powiedzieć, że Święty Mikołaj też nie istnieje... [/quote]

nie pochlebiaj sobie ;] ... edytowalem wczesniejszego posta jakis czas temu i tam dopisalem ze twoje domysly to jedna wielka bzdura ;]
oczywiscie, przyznalem ze jestem kiepskim rozmowca, oczywiscie dla nie ktorych totalnych glupkiem co nie potrafi pisac, czytac ze zrozumieniem... czlowiekiem bez szkoly, wychowanym przez malpy.

lecz, skoro jestem takim idiota, to moze porozmawiaj z ludzmi ktorzy zapewne sa ode mnie madrzejsi, wejdz sobie np. na pilkanozna.pl na forum i tam w odpowiednim temacie podejmij ten watek co tu, oni najprawdopodobniej Ci lepiej przemowia do rozumu niz ja, bo ja za glupi jestem i nie potrafie wytlumaczyc Ci tak blachej rzeczy.

btw. czujcie ironie.

poza tym, ja moge sie przyznac ze nie potrafie prowadzic dyskusji, problemem jest to, ze wy tez nie.
malo jest postow gdzie nie ma sarkazmu w moja strone, inwektyw i ogolnego zanizania mojej inteligencji ... uwazacie ze jesli mam inne zdanie niz wy to jestem glupi a jesli je podtrzymuje bez wzgledu na to co piszecie to znaczy ze nie umiem czytac ze zrozumieniem, po prostu ja ignoruje wasze wypowiedz bo one z prawda nic nie maja wspolnego, proste.

i raz jeszcze powtorze, Freeman, chcesz sie przekonac czy twoje bzdurne tezy sa sluszne to zapraszam na forum gdzie sa osoby ktore z tematem sa znacznie bardziej zapoznane niz Ty, Obiwanek, panienki co tylko potakiwuja i machajac pomponami dostaja orgazmu na kazda literke napisana w tym temacie, mimo iz caly tekst jest totalna bzdura ;]

zapraszam i zobaczymy z kogo wtedy beda sie smiac, bo raczej nie ze mnie.

aribederczi

Edit, zapewne za tekst o panienkach dostane 4 warna, wiec zegnam ;] przynajmniej nie bede mial juz doczynienia z ludzmi co uwazaja ze pozjadali wszystkie rozumy i wiedza wszystko najlepiej.

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-20 18:53:02)

#204 2007-04-20 19:07:03

Freeman
Użytkownik

kasagrande napisał:

i kto to mowi ? ;p ten co ma najwieksze pojecie o wszystkim ;p [smiech na sali]

To jest właśnie koszmar twojego życia smile_big Nawet, jeśli Obiwanshinobi nie interesuje się specjalnie piłką nożną, to i tak ma większe pojęcie (pokusiłbym się nawet o przytaknięcie, że "we wszystkim") niż ty w temacie tej rozmowy smile

kasagrande napisał:

ale tematu Euro i tak juz nie podejme ;]

Znaczy, czysty offtop? Przynajmniej jeden nie będzie skazany "za niewinność" smile

kasagrande napisał:

lecz, skoro jestem takim idiota, to moze porozmawiaj z ludzmi ktorzy zapewne sa ode mnie madrzejsi, wejdz sobie np. na pilkanozna.pl na forum i tam w odpowiednim temacie podejmij ten watek co tu, oni najprawdopodobniej Ci lepiej przemowia do rozumu niz ja, bo ja za glupi jestem i nie potrafie wytlumaczyc Ci tak blachej rzeczy.

btw. czujcie ironie.

Gdzie?? Gdzie ona?? Niech to, była w tym powyższym fragmencie? Szlag by to trafił, zniknęła, zanim do niej doszedłem smutny

kasagrande napisał:

poza tym, ja moge sie przyznac ze nie potrafie prowadzic dyskusji, problemem jest to, ze wy tez nie.
malo jest postow gdzie nie ma sarkazmu w moja strone, inwektyw i ogolnego zanizania mojej inteligencji ... uwazacie ze jesli mam inne zdanie niz wy to jestem glupi a jesli je podtrzymuje bez wzgledu na to co piszecie to znaczy ze nie umiem czytac ze zrozumieniem, po prostu ja ignoruje wasze wypowiedz bo one z prawda nic nie maja wspolnego, proste.

Wiesz co, naprawdę, ja wcale nie mam o tobie takiego zdania, jak myślisz (daleki jestem od czegoś takiego), ale przeczytaj ten zacytowany fragment kilka razy na głos. No wybacz... Poza tym ty nie masz pojęcia, co to jest dyskusja, jeśli zarzucasz innym, że nie potrafią jej prowadzić.
Zresztą mam zasadę: nie robić nic, co już zostało zrobione.

Mam się udać na forum pełne ludzi myślących tak, jak ty? Po co? Ja nie mam skłonności masochistycznych. Tobie polecam poczytanie komentarzy ludzi związanych z gospodarką (niekoniecznie ministra gospodarki...), zamiast polemizowania (hie hie) z ludźmi, którzy wolny czas spędzają na testowaniu wytrzymałości sztachety w zderzeniu z głową "kibica" drużyny przeciwnej.

kasagrande napisał:

zapraszam i zobaczymy z kogo wtedy beda sie smiac, bo raczej nie ze mnie.

Tu się zgodzę (zabrzmi to trochę nieskromnie, ale nie taki był zamiar), na forum pełnym ludzi podobnych do ciebie (w sensie spojrzenia na życie, wszechświat i całą resztę) mógłbym być swego rodzaju rodzynkiem. Jakiego rodzaju, to już niech każdy sobie odpowie w zgodzie z własnym sumieniem i ogólną teorią względności.

kasagrande napisał:

aribederczi

Cosa?
Stary, jak już kaleczysz polski, to chociaż języki obce byś już sobie darował. Tak czy owak powstaje pytanie, dlaczego "do zobaczenia"? To jakaś groźba?

kasagrande napisał:

Edit, zapewne za tekst o panienkach dostane 4 warna, wiec zegnam ;] przynajmniej nie bede mial juz doczynienia z ludzmi co uwazaja ze pozjadali wszystkie rozumy i wiedza wszystko najlepiej.

Jestem od tego bardzo daleki i nic mnie tak nie cieszy (no, prawie nic;) jak nauczenie się czegoś nowego. Różnica między nami polega na tym, że gdybyś przedstawił mi choć jeden dowód (musisz zrozumieć, że dowód "bo to jest bez sensu" w prawdziwym świecie nie obowiązuje) na poparcie swoich słów i dowód ten byłby prawdziwy (powiedzmy, że wyszłoby na to, iż UE i UEFA specjalnie na organizację Euro da nam 40 albo i nawet 100 miliardów), to z radością przyznałbym się do błędu. Natomiast ty, jak sam zresztą mówisz, jesteś absolutnie co do swoich słów przekonany o ich prawdziwości absolutnej i wszelkie argumenty, jak sam piszesz, po prostu ignorujesz (a jednocześnie nie podajesz żadnych własnych). Wnioski wyciągnij sobie sam (tu cię podpuszczam, wiem, że nie wyciągniesz) i w świetle tego odpowiedz na pytanie: kto tu pozjadał wszystkie rozumy i wie wszystko najlepiej?

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-20 19:13:57)

#205 2007-04-20 19:09:05

khadzad
Użytkownik

dobra ja sie spytam o coś związanego z euro xD zna ktoś przydział meczy do miast(chodzi raczej o te finałowe bo grupowe w praniu wyjdzie;P)

#206 2007-04-20 19:15:09

Freeman
Użytkownik

Finał ma być w Kijowie (a otwarcie u nas, w Warszawie), ale to się może zmienić podobno. Półfinał jeden u nas (w stolicy chyba), a reszty nie pamiętam smile

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-20 19:18:04)

#207 2007-04-20 19:24:49

kasagrande
Użytkownik

Freeman, nie bede ciebie cytowal bo to schodzi juz calkiem na offtop, ludzie od gospodarki maja swoje teorie, kazdy jest swiadom tego ze to wielkie wyzwanie i problemem moga byc pieniadze oraz czas, ale przeciez my nie o tym.
Ty jestes przekonany ze Kaczynski mowiac o tym ze dodatkowych funduszy Unijnych nie bedzie i jestesmy skazani jedynie na te dotacje przeznaczone od 2007-2013 na zupelnie inne cele i ze ich inwestycja w organizacje Euro odbije sie na obywatelach ... to jest dla mnie totalna bzdura i ile razy to czytam to mnie na smiech bierze ;]

nie jestem hurraoptymista jak wielu tu mnie okresla, mam obawy odnosie tego ze czasu moze nie starczyc na realizacje tego wszystkiego, ze klopot z pieniedzmi tez bedzie... jednakze zupelnie nie zgadzam sie z tym, ze srodku Unijne to ew. 2 mld euro ;] toz to komedia !

przyznam ze dokladnie nie wiem jaka sume mamy otrzymac/otrzymalismy od Unii na modernizacje infrastruktury, na wiekszosci serwisach pisze ze to 40 mld Euro, jednak ta suma moze byc wyzsza badz odrobine nizsza, a nie 2 mld Euro i zycie na kocia lape ;p

Freeman, nie stawiaj siebie ponad tysiacami osob z forum pilkanozna.pl bo tam sa znacznie kompetetniejsze osoby od ciebie ;] to nie ich hurraoptymizm cie powali, lecz ich merytoryczne argumenty ;]

chyba tym razem to juz nie bedzie aribederczi ;D (specjalnie pisze po Polsku, aby Frycuś sie czepial)

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-20 19:29:15)

#208 2007-04-20 19:32:51

songoku
Użytkownik

Odnosnie polskich stadionow to znalazlem cos takiego:

- GDAŃSK:
- POZNAŃ:
- WARSZAWA:
- WROCŁAW:
- CHORZÓW (miasto rezerwowe)
- KRAKÓW (miasto rezerwowe

Co do ukrainskich, to nie wiem.

~robak nie wiem o co ci chodzi z tymi spolkami. Spolke moze zalozyc kazdy, tylko czy bedzie rownie latwo mogl zdobyc udzial przy tych wiekszych inwest. zwiazanych z Euro, to w to watpie. oczkod

#209 2007-04-20 19:36:40

Freeman
Użytkownik

kasagrande napisał:

ale przeciez my nie o tym.

Właśnie o tym. Wychodzi na to, że ty nawet nie wiesz, o czym mówiłeś przez ostatnie 8 stron.

kasagrande napisał:

Ty jestes przekonany ze Kaczynski mowiac o tym ze dodatkowych funduszy Unijnych nie bedzie i jestesmy skazani jedynie na te dotacje przeznaczone od 2007-2013 na zupelnie inne cele i ze ich inwestycja w organizacje Euro odbije sie na obywatelach ... to jest dla mnie totalna bzdura i ile razy to czytam to mnie na smiech bierze ;]

Dla mnie totalną bzdurą jest to pogrubione zdanie, a włąściwie jego fragment, bo jest ewidentnie niedokończone, a w związku z tym nie ma sensu. Zresztą jeśli to, że przygotowania do Euro odbiją się na obywatelach jest dla ciebie bzdurą, to w zasadzie nie mamy o czym rozmawiać (Matrix coś zmienia, chyba już to mówiłem).
Ja rozumiem, że premier mówił o jednym, a miał na myśli drugie, bo jest z tobą jakoś spokrewniony, czy o co chodzi? Jeśli możesz, to w takim razie wyjaśnij mi, o czym mówił premier (jego słowa są parę postów wyżej, na pewno pamiętasz), skoro nie o tym, o czym mówił. Wal śmiało, chętnie się dowiem.

kasagrande napisał:

nie jestem hurraoptymista jak wielu tu mnie okresla, mam obawy odnosie tego ze czasu moze nie starczyc na realizacje tego wszystkiego, ze klopot z pieniedzmi tez bedzie... jednakze zupelnie nie zgadzam sie z tym, ze srodku Unijne to ew. 2 mld euro ;] toz to komedia !

Nikt tak nie twierdził. W-i-e-l-o-k-r-o-t-n-i-e nikt tak nie twierdził. Pomija fakt, że te 2mld mają być od UEFA, nie od UE. O tym, zdaje się, też ktoś wspominał. Podobnie jak o tym, że nie czytasz w ogóle postów innych, albo ich nie rozumiesz. Zaraz... To ja chyba mówiłem...

kasagrande napisał:

Freeman, nie stawiaj siebie ponad tysiacami osob z forum pilkanozna.pl bo tam sa znacznie kompetetniejsze osoby od ciebie ;]

Jeśli mówią dokładnie to, co ty, to w tej chwili mam wszelkie podstawy by twierdzić, że nie mają racji. Jak coś się zmieni i się okaże, że ja nie mam racji, to nawet się ucieszę. Niestety dla ciebie, w tej chwili racji nie masz ty (chociaż przyznam z przykrością, że w świetle twoich własnych słów trudno mówić o jakiejś racji, skoro ty nawet nie wiesz, o czym rozmawiasz).

kasagrande napisał:

chyba tym razem to juz nie bedzie aribederczi ;D (specjalnie pisze po Polsku, aby Frycuś sie czepial)

WTF?

#210 2007-04-20 19:43:51

Szual
Użytkownik

A ja mam inne pytanie, czy to jest temat o "Euro 2012" czy kłótnia dwóch osób?

Co do samego Euro to chyba się skuszę na chociażby jeden mecz, który odbędzie się w Warszawie albo innym mieście, chociaż wielkim fanem piłki nożnej nie jestem.

#211 2007-04-20 19:46:54

Freeman
Użytkownik

Szual napisał:

A ja mam inne pytanie, czy to jest temat o "Euro 2012" czy kłótnia dwóch osób?

Przecież "kłócimy" się o sprawy związane z Euro 2012, o co ci chodzi? Temat wątku to "Mamy Euro!!!", chyba że tobie wyświetla jakiś inny.

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-20 19:47:14)

#212 2007-04-20 19:55:21

kasagrande
Użytkownik

kasagrande napisał:

[cytuj]Zresztą jeśli to, że przygotowania do Euro odbiją się na obywatelach jest dla ciebie bzdurą

nie ma co bystry jestes, to sa tylko i wylacznie twoje slowa, sam podkreslales ze te mistrzostwa sie odbija na Polakach, bo nie dostaniemy zadnych specjalnych dotacji na organizacje Euro, a ja mowie ze owe dotacje sa i nie odbije sie to na Polakach... przynajmniej nie w takim stopni jak ty myslisz.

[cytuj]wyjaśnij mi, o czym mówił premier

to co Ty powiedziales w swoim ustosunkowaniu sie do tej wypowiedzi to tylko i wylacznie twoja interpretacja jego slow, natomiast nie moze byc tak, zeby Unia Europejska czy tam UEFA nie przekazala zadnej kwoty na modernizacje infrastruktury albo zeby to byly marne 2 mld euro !
nie wiem do czego konkretnie odniosl sie Kaczynski, ale napewno i podkresle to raz jeszcze, dofinansowanie organizacji imprezu Euro 2012 ze strony UEFA czy Unii to napewno nie 2 mld euro !!!! a jakies dofinansowanie napewno bylo/bedzie bo musi BYĆ ! i to nie sa moje slowa, tylko Portugalia dostala kase, Austria i Szwajcaria takze otrzymaly dofinansowanie ! i to nie sa moje slowa wyssane z palca tylko fakt ktory juz sie ciagnie od wielu lat !!!

[cytuj]Nikt tak nie twierdził. W-i-e-l-o-k-r-o-t-n-i-e nikt tak nie twierdził. Pomija fakt, że te 2mld mają być od UEFA, nie od UE. O tym, zdaje się, też ktoś wspominał. Podobnie jak o tym, że nie czytasz w ogóle postów innych, albo ich nie rozumiesz. Zaraz... To ja chyba mówiłem...

hm, bodajze Obiwanek w swoim poscie pisal ze 2 mld euro maja byc od Unii... chyba ze on nie czyta twoich postow -_-" a moze jednak to ja gafe walnolem, a moze nie ? a moze... nie, to niemozliwe, Irek by tego nie zrobil.

[cytuj]Jeśli mówią dokładnie to, co ty, to w tej chwili mam wszelkie podstawy by twierdzić, że nie mają racji. Jak coś się zmieni i się okaże, że ja nie mam racji, to nawet się ucieszę. Niestety dla ciebie, w tej chwili racji nie masz ty (chociaż przyznam z przykrością, że w świetle twoich własnych słów trudno mówić o jakiejś racji, skoro ty nawet nie wiesz, o czym rozmawiasz).

moga miec inne argumenty ;] moze bardziej rzeczowe, bo ja przeciez idiota jestem co czytac i pisac nie umie a takze kultury nie ma wiec co sie wzorujesz na moich wypowiedziach, mowie... idz pogadaj z ludzmi madrzejszymi, i ode mnie i od ciebie, gwarantuje ci to na 100%

#213 2007-04-20 20:05:53

Obiwanshinobi
Użytkownik

kasagrande napisał:

hm, bodajze Obiwanek w swoim poscie pisal ze 2 mld euro maja byc od Unii...

Umiesz w ogóle przeglądać wątek (o czytaniu nie wspominając)? U dołu strony wyświetlają się takie cyferki, odpowiadające poszczególnym stronom. Czek it aut.

#214 2007-04-20 20:10:50

khadzad
Użytkownik

hmm jeśli warszawa nie wyrobi ze stadionem to może być spora szansa(aż jedna trzecia xD) że u nas(poznań)będzie otwarcie^^

#215 2007-04-20 20:11:48

kasagrande
Użytkownik

Obiwanshinobi napisał:
kasagrande napisał:

hm, bodajze Obiwanek w swoim poscie pisal ze 2 mld euro maja byc od Unii...

Umiesz w ogóle przeglądać wątek (o czytaniu nie wspominając)? U dołu strony wyświetlają się takie cyferki, odpowiadające poszczególnym stronom. Czek it aut.

szczerze, robie cos teraz znacznie bardziej ambitnego i nie mam czasu sie skupiac na postach i przewijac strony ;]
jesli pisales ze od UEFA to szok i Irek ma po pysku, jesli nie pisales to Irek dostanie czekolade.

#216 2007-04-20 20:13:20

Freeman
Użytkownik

kasagrande napisał:
kasagrande napisał:

[cytuj]Zresztą jeśli to, że przygotowania do Euro odbiją się na obywatelach jest dla ciebie bzdurą

nie ma co bystry jestes, to sa tylko i wylacznie twoje slowa, sam podkreslales ze te mistrzostwa sie odbija na Polakach, bo nie dostaniemy zadnych specjalnych dotacji na organizacje Euro, a ja mowie ze owe dotacje sa i nie odbije sie to na Polakach... przynajmniej nie w takim stopni jak ty myslisz.

Człowieku, ale o czym ty w ogóle mówisz? Czytałeś mój poprzedni post? Ja już na serio nie wiem, jak pisać, żebyś zrozumiał choć jedno słowo, naprawdę aż przykro mi to mówić. W dodatku nawet nie poprawiłeś tego zdania i nadal wszystko jest bez sensu...
Powtórzę raz jeszcze: nie masz o tym zielonego pojęcia a wszystko co mówisz, to tylko pobożne życzenia nie mające grama związku z rzeczywistością.

kasagrande napisał:

hm, bodajze Obiwanek w swoim poscie pisal ze 2 mld euro maja byc od Unii... chyba ze on nie czyta twoich postow -_-" a moze jednak to ja gafe walnolem, a moze nie ? a moze... nie, to niemozliwe, Irek by tego nie zrobil.

Dodaj jeszcze do swojego opisu chamstwo (brak kultury to jest pokazywanie palcem, brak szacunku to jest chamstwo), z łaski swojej. Wtedy obraz będzie już niemal pełny.
Możesz być pewny, że Obiwanshinobi nie napisał nigdzie, że te 2mld mają być od UE. Niestety, znowu samobój...

kasagrande napisał:

[cytuj]wyjaśnij mi, o czym mówił premier

to co Ty powiedziales w swoim ustosunkowaniu sie do tej wypowiedzi to tylko i wylacznie twoja interpretacja jego slow, natomiast nie moze byc tak, zeby Unia Europejska czy tam UEFA nie przekazala zadnej kwoty na modernizacje infrastruktury albo zeby to byly marne 2 mld euro !
nie wiem do czego konkretnie odniosl sie Kaczynski, ale napewno i podkresle to raz jeszcze, dofinansowanie organizacji imprezu Euro 2012 ze strony UEFA czy Unii to napewno nie 2 mld euro !!!! a jakies dofinansowanie napewno bylo/bedzie bo musi BYĆ ! i to nie sa moje slowa, tylko Portugalia dostala kase, Austria i Szwajcaria takze otrzymaly dofinansowanie ! i to nie sa moje slowa wyssane z palca tylko fakt ktory juz sie ciagnie od wielu lat !!!

Potwierdzam - to, co piszesz o swojej osobie, niestety zdaje się być prawdą smutny
Zaryzykuję raz jeszcze - co masz na poparcie tego faktu w przypadku Euro 2012 w Polsce? Możesz śmiało przytaczać wypowiedzi mądrzejszych od mnie z jakiegoś forum, w razie gdybyś nie miał własnych dowodów (niezły żart, swoją drogą). I drugie pytanie: co jest niejasnego w słowach premiera, że nie wiesz, do czego się odniósł? Tylko konkretnie - co tam jest niejasnego.

kasagrande napisał:

szczerze, robie cos teraz znacznie bardziej ambitnego i nie mam czasu sie skupiac na postach i przewijac strony ;]

Brata synek wycinał wczoraj rybki z papieru, też był skoncentrowany i nawet nieźle mu to wyszło.

Siedzę nad robotą od rana i jeszcze długo muszę siedzieć, dobrze chociaż, że mogę czasem nieco odciążyć swój cpu odpisując na posty kasagrande (a jednak we wszystkim można znaleźć jakieś plusy).

Szual napisał:

No tak, dobrze widzę, tylko, że przeglądając poprzednie strony, to przewinęły się wątki PiSu, Kościoła, no i ogólna kłótnia, no i jeszcze deklaracje jednego z rozmówców, że to już nigdy nie zajrzy do tego tematu. Odnoszę też wrażenie, że tej rozmówca upiera się przy swoim nie zważając na argumenty innych.

W każdym bądź razie, życzę szybkiego zakończenia tej... rozmowy.

No cóż, w końcu impreza tej wielkości dotyka wszystkich aspektów życia społeczeństwa.
Rozmówca już ze trzy razy deklarował, że tu nie napisze.
Ta rozmowa się w zasadzie nawet nie zaczęła.

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-20 20:20:44)

#217 2007-04-20 20:17:51

Szual
Użytkownik

[cytuj=Freeman]Przecież "kłócimy" się o sprawy związane z Euro 2012, o co ci chodzi? Temat wątku to "Mamy Euro!!!", chyba że tobie wyświetla jakiś inny.[/quote]

No tak, dobrze widzę, tylko, że przeglądając poprzednie strony, to przewinęły się wątki PiSu, Kościoła, no i ogólna kłótnia, no i jeszcze deklaracje jednego z rozmówców, że to już nigdy nie zajrzy do tego tematu. Odnoszę też wrażenie, że tej rozmówca upiera się przy swoim nie zważając na argumenty innych.

W każdym bądź razie, życzę szybkiego zakończenia tej... rozmowy.

#218 2007-04-20 20:23:20

kasagrande
Użytkownik

swoje powiedzialem, koncze temat ;] widocznie masz c.k.m ... zostawie ci rozszyfrowanie tego skrotu, bys mogl nadwyrezac swoj mozdzek...
i dodam ze mam w zadzie to co powiedzial Kaczynski, on sobie moze gadac co chce, sluchaj go niczym Guru ;]
UEFA czy Unia po prostu musza dofinansowac organizacje ME i nie bedziemy wyjatkiem od wszystkich, ze wszystko mamy zbudowac z wlasnej kieszeni bo to jest smieszne ;]

zapewne znowu walniesz, ze zle cie zrozumialem, coz glupi jestem heh ;]

moze faktycznie to ja jestem c.k.m bo nie rozumiem zupelnie do czego pijesz mowiac ze nie rozumiem twoich postow, mam dziwne wrazenie ze Ty sam nie wiesz o czym piszesz ;p albo ja naprawde jestem glupi i nie wiem co robie na studiach, powinienem sie cofnac do przedszkola i zaczac nauke literek.

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-20 20:25:49)

#219 2007-04-20 20:31:16

Freeman
Użytkownik

Małymi kroczkami do celu: zacznij od szlaczków.
Chociaż raz dotrzymaj słowa i już skończ, bo, za przeproszeniem, piep*&((* w kółko to samo jakbyś się naprawdę na poziomie przedszkola zawiesił. Przynajmniej dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę.

#220 2007-04-20 20:31:21

Obiwanshinobi
Użytkownik

kasagrande napisał:

swoje powiedzialem, koncze temat

Niebawem z Twej strony topic będzie miał więcej endów, niż sam Evangelion.

Stopka forum

© Animesub.info 2025