Nie jesteś zalogowany.
Tak, my. Będą dziś wieczorem.
Flame napisał:jak bedzie z czego to prosze o przetlumaczenie blue dragon ^^
Już dawno chciałem się za to wziąść, czekam tylko na ang hardka bo jap to nie rozumiem
aha to czekam
Wyszły hardsuby do Lovely Complex od KissSub, czekam teraz na polskie tłumaczenie ^^
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Poszukuje napisów do Kaze no Stigma proszę o informacje gdzie mogę je znaleźć
Szukam napisów do Naruto Movie 3 ( [Ayu] Gekijyouban Naruto Daikoufun! Mikazuki Shima no Animal Panic Dattebayo ) Szukałem na wielu stronach , w tym na tej i nie mogłem nic znaleźc . Proszę o pomoc jeśli łaska . Jeśli ktoś umie to może by zrobił pierwsze polskie napisy do Naruto Movie 3 na tej stronce .
Ostatnio edytowany przez Arturqqq (2007-04-20 18:03:30)
Czy będzie się ktoś brał za tłumaczenie którejś z tych serii:
*Hitohira
*Seto no Hanayome
*Kiss Dum -ENGAGE planet-
*Over Drive
*Kono Aozora ni Yakusoku wo
*Wellber no Monogatari ~Sisters of Wellber~
*Shinkyoku Soukai Polyphonica
*Shining Tears X Wind
*Toward the Terra
*Kaze no Stigma
*Kaibutsu Oujo
?
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Z tego, co wiem, to Satoshi tłumaczy Overdrive
"Skazany na zajebistość"
Szukam napisów do Naruto Movie 3 ( [Ayu] Gekijyouban Naruto Daikoufun! Mikazuki Shima no Animal Panic Dattebayo ) Szukałem na wielu stronach , w tym na tej i nie mogłem nic znaleźc . Proszę o pomoc jeśli łaska . Jeśli ktoś umie to może by zrobił pierwsze polskie napisy do Naruto Movie 3 na tej stronce .
To wyszedł angielski hardek? Podaj namiary. A jak nie wyszedł, to nie oczekuj, że ktoś przetłumaczy z japońskiego.
Za Lovely Complex mógłby się ktoś zabrać...:-p
sakura_89 cofnij sie o jedną stronę (do 51) a dowiesz się czegoś na ten temat
Hmm...jeśli o to chodzi to hardsub do Lovely Complex już wyszedł, a narazie nie widziała żeby ktoś się deklarował, że to przetłumaczy...no, ale jestem trochę zaspana więc mogłam coś przegapić:-p
A ja bardzo bardzo bardzo proszę o tłumaczenie Shining Tears X Wind i dokończenie Simoun. Proszę...
Sorcerer Hunters może to
Tak, Full Moon wo Sagashite
Lucky Star
Argento Soma...............
ciam cia ram cia ciam
Mógłby ktoś dokończyć tłumaczenie Chocotto Sister? No i czekam na Lovely Complex ^^
Tak, Full Moon wo Sagashite
Przecież Miyu1000 to tłumaczy i to całkiem sprawnie.
"Skazany na zajebistość"
Rocket Girls
Ostatnio edytowany przez manti (2007-04-21 17:10:24)
"Renkin San-kyuu Magical? Pokaan" może ktoś do tego zrobić napisy bo są jedynie do 1 epka a już cala seria wyszła
Pozdrawiam Zmora