#101 2007-04-19 14:01:40

Shinma86
Użytkownik

Odp: Mamy Euro!!!

Dobrze powiedziane. Każdy polityk jest fanem piłki kopanej, bo większość Polaków to fani. Gdybyśmy byli fanami gry w "palanta" działoby się to samo, bo popieranie tego, co popiera naród, to większe poparcie i większe pieniądze.

PS. Dzięki Aizen za uznanie:) Ojoj... Czyżbym teraz była "Aizeno-podobna"? smile_big

#102 2007-04-19 14:10:48

Shinma86
Użytkownik

Może zamiast zwrotu większe poparcie powinnam była użyć słowa elektorat:)

#103 2007-04-19 14:15:01

Aizen
Użytkownik

Shinma86 napisał:

PS. Dzięki Aizen za uznanie:) Ojoj... Czyżbym teraz była "Aizeno-podobna"? smile_big

A to już pytanie do imć kasagrande'a , to on rozdaje te jakże zaszczytne tytuły hehe

PS: Używaj opcji "edytuj"

Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 14:15:42)

#104 2007-04-19 14:19:45

Shinma86
Użytkownik

A fakt. Dzięki. Obiecuję, że się poprawię[wstyd]

#105 2007-04-19 14:44:28

kasagrande
Użytkownik

Wysile sie i ciebie zacytuje, chodz znowu nic soba nie wnosisz do tematu i jestes tu calkiem zbedny.

[Cytuj=-Freeman]To już jest czysta prowokacja (jak zresztą większość twoich postów tutaj) i za sam ten choćby fakt powinieneś wyłapać banderolę. Możesz wskazać, gdzie w swoim ostatnim poście napisałem, "że będzie źle"? Dam ci chwilę, a potem idzie doniesienie do prokuratury.[/quote]

prowokacja ? ja cie po prostu zbywam bo trafiasz do zlego tematu ;D

masz, zacytuje ci twoj post ;p

[cytuj]Powiem szczerze, że jak poczytałem dzisiejsze gazety (w tym artykuły o tym, jak to jakiś malutki stadion buduje się 3 lata i zbudować się nie może, bo takie przepisy są porąbane), to widzę, że to będzie naprawdę ciężka praca  Powinni zaczynać prace od dzisiaj w zasadzie, ale nie zaczną, bo zaraz długi weekend, po nim wakacje, po nich 1 listopada, po nim święta, po nich sroga zima, po niej Wielkanoc, po wielkanocy długi weekend...  Ciekawe, jak to się uda wszystko  Może wprowadzą w kraju stan wojenny i cała produkcja będzie szła na potrzeby Euro 2012?  A Roman G. będzie forsował zmianę w konstytucji polegającą na dodaniu artykułu o ochronie życia piłkarza od chwili ogłoszenia wyników głosowania do naturalnego finału Euro 2012[/quote]

a jezeli uwazasz ze ten tekst nie sugeruje tego iz nic z organizacji nie wyjdze, to chyba naprawde z toba cos nie tak ;p a na domiar tego wali od niego po prostu glupota na miliony mil

[cytuj]Służba zdrowia też jest sprawą ogólnonarodową, nawet bardziej, niż takie mistrzostwa, co jakoś nikogo od lat nie powstrzymuje przed przewałami, co też jest bardzo głupie, a jeszcze bardziej niestosowne. Powtarzam jeszcze raz - proszę o jeden konkretny argument, który uzasadnia twój huraoptymizm. Wskaż mi też jedno konkretne moje zdanie, gdzie piszę, "że będzie źle". [/quote]

jezeli uwazasz ze aktualne problemy ze sluzba zdrowia sa wieksza sprawa narodowa od organizacji Euro to (czy ja to juz kiedys pisalem ?) ...
dlaczego ty porownujesz kurczaka do łabędzia ? ;p

odnosnie argumentow to napisalem ich odpowiednia ilosc we wczesniejszych postach, jesli nadal sie ich doszukujesz... to wejdz na jeden z newsow poswieconym Euro i co w zw. z organizacja zmieni sie w Polsce i jakie korzysci z tego ida

[cytuj]Nie mam zielonego pojęcia, w czym ty masz rację, ale przeczytaj sam swoje własne słowa w tych trzech cytowanych linijkach, może wtedy zrozumiesz, że na pewno rację mam ja mówiąc, iż nie umiesz pisać.[/quote]

heh ;p juz ci mowilem, masz problemy z czytaniem moich wypowiedzi to ich nie czytaj i nie odpowiadaj na nie... jeszcze ladnie cie pozegnalem mowiac "pa" ... a Ty swoje, wiec co mnie to obchodzi.
odnosnie twojej racji, jak dla mnie to jeden wielki belkot ;] mam ci przyznac racje ze rzad zawali organizacje mistrzostw ?
Aizen w odroznieniu od ciebie przynajmniej... pozno ale zawsze, dowiedzial sie ze UEFA bedzie nadzorowala Polskie inwestycje i jakas wiara w nim jest ;] natomiast Ty pierdzisz w kolko o tym samym i pewnie sam nie wiesz o co ci tak naprawde biega ;p

[cytuj]Aha, mógłbyś mi wyjaśnić znaczenie emotki ";p" (ewentualnie ";]")? Pytam, bo wstawiasz ją bez sensu w najróżniejsze miejsca.[/quote]

prosze cie bardzo :

;] , ;p - nie uzywam dwukropka by dac efekt przymrozonego oka ;] ... jakos mi sie samo utrwalilo i automatycznie robie takie emotki ;]

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-19 14:49:15)

#106 2007-04-19 14:50:26

Shinma86
Użytkownik

Ja nadal nie widzę, gdzie pan Freeman napisał, "że będzie źle". Może to przez mój słaby wzrok, albo złą rozdzielczość ekranu, a może to pan Kasagrande niczym legendarny don Kichote próbuje walczyć z wiatrakami?:D

Tymczasem muszę lecieć pobawić się trochę w grę biurokracją zwaną:) Jeszcze tu zajrzę:D Pozdrawiam;)

Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-04-19 14:53:35)

#107 2007-04-19 14:53:51

Aizen
Użytkownik

kasagrande napisał:

Aizen w odroznieniu od ciebie przynajmniej... pozno ale zawsze, dowiedzial sie ze UEFA bedzie nadzorowala Polskie inwestycje i jakas wiara w nim jest ;]

Mhm w skali 1-10 moja wiara oscyluje gdzieś między 5 a 6 , wcześniej była dużo niższa.
Mam nadzieję że będzie wzrastać , ale zobaczymy . Bądź co bądź tylu speców od demoli jeszcze nie mieliśmy u władzy oczkod

A co do tekstów Freemana to z nich "wali" ironia lub inteligentny humor jak kto woli, a nie głupota. smile

Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 15:00:17)

#108 2007-04-19 14:54:07

Zjadacz
Użytkownik

1 - kasagrande, ja się w poście Freemana nie doszukałem żadnej prowokacji, za to w twoim kilku. Wszyscy tutaj cieszą się, że organizujemy Euro, ale pokazują również swoje , IMO uzasadnione, obawy.
2 - twoje wlepianie emot gdzie popadnie trochę mija się z celem i wygląda co najmniej idiotycznie.
3 - za teksty typu "natomiast Ty pierdzisz w kolko " powinieneś dostać magicznego warna, najlepiej czwartego. Naucz się dyskutować, może ci się to kiedyś przydać w życiu.
4 - pisz tak, aby dało się twoje posty odczytać bez problemów, bo na razie to ty tu bełkoczesz, nie Freeman.

"Skazany na zajebistość"

#109 2007-04-19 14:54:09

kensei_satori
Użytkownik

'bedzie dobrze dzieciaku elooo!' :-)

Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...

#110 2007-04-19 14:56:50

kasagrande
Użytkownik

Shinma86 napisał:

Ja nadal nie widzę, gdzie pan Freeman napisał, "że będzie źle". Może to przez mój słaby wzrok, albo złą rozdzielczość ekranu, a może to pan Kasagrande niczym legendarny don Kichote próbuje walczyć z wiatrakami?:D

Tymczasem muszę lecieć pobawić się trochę w grę biurokracją zwaną:) Jeszcze tu zajrzę:D Pozdrawiam;)

nie dobijaj mnie ;p ...

Zjadacz, kazdy widzi co chce widziec ;D
nikt tutaj specjalnie nie ukazuje swojej radosci ze jest Euro, tylko daje do zrozumienia ze jest to wrzod na tylku.
co do warnow to jest mi to obojetne ;] i tak patrzac jak co nie ktorzy mysla to dochodze do wniosku ze wymiana pogladow z takimi ludzmi nie ma sensu ;] wiec jak dostane 4 ostrzezenie to plakac nie bede ;]
jezeli chodzi o moj belkot, to ja pisze jak mowie, gdy robie przerwy w mowieniu to daje 3 kropki... nie patrze na stylistyke etc.
odnosnie emot ikonow ;] ... weldug mnie sa w dobrym miejscu bo jak powiedzialem, pisze jak mowie a w pewnych momentach sie smieje i wtedy rowniez podkreslam to w swoim poscie ;]

co do prowokowania ;D to jak powiedzialem, kazdy widzi co chce widziec ;] ja tu byc moze walcze ale nie z wiatrakami tylko solidaryzujacymi sie forumowiczami, ktorzy napewno sa bardziej zwiazani ze soba niz ze mna bo jestem nowym uzytkownikiem ktory glosno wyraza swoje poglady.

odnosnie postu Freemana to jak to jest inteligentny humor to ja jestem Matka Teresa z Kalkuty smile_big:D:D ;p chyba macie inne pojecie slowa "inteligentny" bynajmniej odnosze takie wrazenie ;p

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-19 15:05:57)

#111 2007-04-19 15:03:56

liia
Użytkownik

Widzę kasagrande, że brakuje ci nie tylko realnego spojrzenia na świat, doświadczenia życiowego ale jeszcze poczucia humoru.

Aizen napisał:

A co do tekstów Freemana to z nich "wali" ironia lub inteligentny humor jak kto woli a nie głupota,

jeśli już nie sarkazm smile_lol
Ja w każdym razie bawię się świetnie, jak większość czytelników tego watku:)

Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)

#112 2007-04-19 15:04:48

Aizen
Użytkownik

Tekst z onetowego forum:
"KIBICOM ROZDAWANE SĄ RÓŻAŃCE, ABY PODCZAS MECZU MOGLI MODLIĆ SIĘ ZA SWOJE DRUŻYNY. PRZED MECZEM OTWARCIA PRYMAS POLSKI, TADEUSZ RYDZYK, ODPRAWIA GODZINNĄ MSZĘ. POTEM NASTĘPUJE PRZEMÓWIENIE PREMIERA - ANDRZEJA LEPPERA, ZAKOŃCZONE GROMKIM OKRZYKIEM 'BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!'. SWOJE 15 MINUT MA RÓWNIEŻ PREZYDENT ROMAN GIERTYCH, KTÓRY WYKORZYSTUJE JE NA PUBLICZNE ODCZYTANIE LISTY KRAJÓW UNII EUROPEJSKIEJ, KTÓRE NIE WPROWADZIŁY CAŁKOWITEGO ZAKAZU ABORCJI.
JESZCZE TYLKO POMIĘDZY PIŁKARZAMI NA BOISKU PRZECHODZĄ MINISTRANCI UDZIELAJACY KOMUNII ŚWIĘTEJ I MECZ SIĘ ROZPOCZYNA - MISTRZOSTWA EUROPY W POLSCE ZOSTAŁY ZAINAUGUROWANE!!! "
hehe

PS: zazwyczaj nie cytuję wypowiedzi ludzi z innych for ale ten tekst to rewelka poprostu smile_big:D:D

Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 15:06:34)

#113 2007-04-19 15:06:09

Freeman
Użytkownik

kasagrande napisał:

prowokacja ? ja cie po prostu zbywam bo trafiasz do zlego tematu ;D

W sensie, że zbywasz mnie pisząc nieprawdziwe bzdury? Interesujące.

kasagrande napisał:

masz, zacytuje ci twoj post ;p
Powinni zaczynać prace od dzisiaj w zasadzie, ale nie zaczną, bo zaraz długi weekend, po nim wakacje, po nich 1 listopada, po nim święta, po nich sroga zima, po niej Wielkanoc, po wielkanocy długi weekend...  Ciekawe, jak to się uda wszystko  Może wprowadzą w kraju stan wojenny i cała produkcja będzie szła na potrzeby Euro 2012?  A Roman G. będzie forsował zmianę w konstytucji polegającą na dodaniu artykułu o ochronie życia piłkarza od chwili ogłoszenia wyników głosowania do naturalnego finału Euro 2012

a jezeli uwazasz ze ten tekst nie sugeruje tego iz nic z organizacji nie wyjdze, to chyba naprawde z toba cos nie tak ;p a na domiar tego wali od niego po prostu glupota na miliony mil

Ten tekst według ciebie jest równoznaczny z "uważam, że nic z tego nie wyjdzie"?? Wierz mi, że tego się nawet po tobie nie spodziewałem. Jest gorzej niż myślałem, to nawet tomxxx (z całym szacunkiem) więcej rozumiał ze słowa pisanego... Tragedia.
A poza tym - dlaczego wyciąłeś z cytatu emotki (które tak lubisz przecież)? Czyżby nie pasowały do udowodnienia twojej tezy, więc je pominąłeś? To mi naprawdę wiele o tobie mówi.

Powtarzam jeszcze raz - proszę o jeden konkretny argument, który uzasadnia twój huraoptymizm. Wskaż mi też jedno konkretne moje zdanie, gdzie piszę, "że będzie źle".
Nie potrafisz?

kasagrande napisał:

odnosnie argumentow to napisalem ich odpowiednia ilosc we wczesniejszych postach, jesli nadal sie ich doszukujesz... to wejdz na jeden z newsow poswieconym Euro i co w zw. z organizacja zmieni sie w Polsce i jakie korzysci z tego ida

No nie wierzę po prostu smile Ty naprawdę nie rozumiesz nic, czy udajesz? Bo to nawet trochę śmieszne jest, muszę przyznać:D
Postaram się zadać pytanie jeszcze raz, jak najprostszymi słowami.
Nie chodzi o to, jakie korzyści może Polska odnieść z organizacji Euro, bo to jest chyba oczywiste. Pytam cały czas o argument uzasadniający twój huraoptymizm (nie wierzę, ale powtarzam to chyba z piąty raz...), że <na pewno wszystko się tak super uda>. Błagam, nie mów, że nadal nie możesz pojąć sensu tego pytania i nie pisz, że przecież "będziemy mieć nowe stadiony, i drogi, i pieniążki od UE", bo zacznę tracić wiarę w ewolucję człowieka.

Reszty nawet mi się nie chce komentować (oczywiście nie zauważyłeś - nic dziwnego - że w jednym ze swoich ostatnich postów już nie zwracałem się do ciebie, ty zaś odpisałeś bezpośrednio mi. W związku z tym ja odpisałem tobie. Możliwe, że nie zauważysz tu związku przyczynowo-skutkowego, w takim przypadku lepiej daruj sobie komentarz, bo może wyjść śmiesznie).
Gdybyś chciał napisać wreszcie coś sensownego, to spróbuj chociaż odpowiedzieć na pogrubione pytania. Nie spiesz się, mogę poczekać parę miesięcy.

O, proszę, coś do tematu:
http://wiadomosci.onet.pl/1522004,11,item.html

Interesujące. Tak odnośnie tych różnych dotacji na Euro. Jeśli tak jest faktycznie, to Polskę czekają bardzo ciężkie lata (żegnajcie podwyżki płac, witajcie podwyżki opłat i podatków). Powiedziałbym, że to raczej zła wiadomość (dziwne, że w budżecie nie ma kasy, żeby emerytury podnieść o parę groszy, ale kasa na Euro "się znajdzie"). Naprawdę, bardzo się cieszę, że Euro ma być u nas, ale wiadomości tego typu nie napawają zbytnim optymizmem (tak naprawdę liczę, że jednak sporo grosza z UE spłynie - na ten cel, bo jak nie, to zabiorą z wpływów na cele inne pewnie), ale oczywiście kasagrande zaraz powie, że jestem pesymistą, ^%&* z emerytami, Euro na pewno będzie wypasione. Przy okazji to jest argument za moim realnym podejściem, ciekawy jaki "argument" spłodzi teraz kasagrande na pokrycie swojego optymizmu (pewnie "będzie dobrze, bo będzie").

kasagrande napisał:

kazdy widzi co chce widziec ;D

No, i to wszystko wyjaśnia. Akurat to kasagrande widzi tylko to, co chce widzieć, a przy okazji próbuje mierzyć innych swoją miarą. Wolno mu i oczywiście szanujemy to smile

kasagrande napisał:

jezeli chodzi o moj belkot, to ja pisze jak mowie, gdy robie przerwy w mowieniu to daje 3 kropki... nie patrze na stylistyke etc.

Stąd rozmową z tobą na żywo musi być równie wielkim przeżyciem, jak ta na forum...

kasagrande napisał:

odnosnie postu Freemana to jak to jest inteligentny humor to ja jestem Matka Teresa z Kalkuty smile_big:D:D ;p chyba macie inne pojecie slowa "inteligentny" bynajmniej odnosze takie wrazenie ;p

Ja mam na pewno inne pojęcie słowa "inteligentny" niż ktoś, kto używa słowa "bynajmniej" w takim kontekście ("bynajmniej" jedna osoba może nie skumać,więc dodam, że w błędnym), ale jakże charakterystycznym dla elo ziomów. ;p

Bardzo też chętnie zapoznałbym się z próbką twojego "inteligentnego humoru", gdybyś  był łaskaw zaprezentować jakiś fragment swojej twórczości... Mam przekonanie graniczące z pewnością, że wszyscy tutaj się uśmiejemy.

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-19 15:26:12)

#114 2007-04-19 15:08:22

kasagrande
Użytkownik

chyba faktycznie macie inne pojecie slowa "inteligentny"

jezeli kogos bawia takie teksty to wspolczucia, u mnie jedynie powoduje politowanie dla autora i odbiorcow ktorzy sie podniecaja jego "wypocinami"

to bylo odnosnie tekstu zacytowanego przez Aizena

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-19 15:10:55)

#115 2007-04-19 15:08:48

wilczy_deszcz
Użytkownik

doman napisał:
wilczy_deszcz napisał:

...
Pamiętajmy,że do Polski przyjedzie ok.1mln kibiców, a każdy z nich będzie miał zapewne "troche kieszonkowych" do wydania oczkod
Jedno jest pewne: na takiej imprezie nie da więcej stracić niż zyskać.
okej
...

Akurat... Spytaj w takiej np. Grecji ile do przodu wyszli na swoich mistrzostwach[szpan]

Zakładam, że chodziło Ci o olimpiade.
Zależy o czym myślisz, bo jeśli tylko o pieniążkach to musze się zgodzić. Grecy spodziewali się większego zainteresowania kibiców, ale to inna bajka, bo większość dyscyplin olimpijskich jest poprostu mało widowiskowa. Nie to co piłka nożna.
Mi głównie chodziło o inne zyski, takie jak: nowe stadiony i drogi, których gdyby nie ta impreza napewno nie doczekalibyśmy się co najmniej do 2020 jezor
Wiadomo, że pięniądze przeznaczone z budżetu są naszmymi pieniędzmi z podatków, ale tu przynajmniej mamy pewność(lub nadzieje), że zostaną one wkońcu dobrze wykorzystane(tzn. nie ukradzione... wkońću jakiś nadzór będzie z UE i UEFA, nie wspominając już o opninii publicznej całej Europy).

#116 2007-04-19 15:09:35

Rekid
Użytkownik

`Kasagrande Pare prosty pytan:

Uno: do czego zmierzasz w swoich wypowiedziach ??
Duo: czy umiesz obslugiwac worda ewentualnie czy wogole miales w podstawowce polski ??

i teraz tak: trzeba wziac pod uwage dwie sprawy co moze spierdolic polski rzad i co moze spierdolic skorumpowany PZPN. Bo jesli tym calym Euro ma zajmowac sie Listkiewicz i jego zgraja to ja na Euro jade do Ukrainy. Mniejszy obciach bedzie.

Aha I odpisz mi normalnie prosze bardzo ladnie. smile_big

Ostatnio edytowany przez Rekid (2007-04-19 15:10:08)

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#117 2007-04-19 15:11:39

Obiwanshinobi
Użytkownik

tomxxx napisał:

Odczepcie się od tego rządu.Powinniście być z niego dumni ,a nie jak dzieciaki tylko narzekacie.

Fakt, przecież ten splendor, który nas hauptbrygadą skowronków dopadł, że mianowicie (współ)organizujemy Ojro, zawdzięczamy trosce braci Jarosławów o te podstawy każdego z nas wszystkich osobna dobrobytu. To oczywisty dowód troski tych znamienitych mężów stanu o nasze Dobro.

Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-19 15:49:18)

#118 2007-04-19 15:14:27

Aizen
Użytkownik

kasagrande napisał:

chyba faktycznie macie inne pojecie slowa "inteligentny"

A jakie jest twoje?

kasagrande napisał:

jezeli kogos bawia takie teksty to wspolczucia, u mnie jedynie powoduje politowanie dla autora i odbiorcow ktorzy sie podniecaja jego "wypocinami"

to bylo odnosnie tekstu zacytowanego przez Aizena

I automatycznie ustawiasz się "wyżej" od nich?:)
Może to dobre dla twego ego , ale mimo wszystko życzę ci większego poczucia humoru smile_big

Obiwanshinobi napisał:

Fakt, przecież ten splendor, który nas hauptbrygadą skowronków dopadł, że mianowicie (współ)organizujemy Ojro, zawdzięczamy trosce braci Jarosławów o te podstawny każdego z nas wszystkich osobna dobrobytu. To oczywisty dowód troski tych znamienitych mężów stanu o nasze Dobro.

hehe

Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 15:15:52)

#119 2007-04-19 15:19:14

madafaka
Użytkownik

Faktu, że w życiu optymistą się wiedzie lepiej, nie można aż tak dosłownie brać! oczkod Kasagrande zresztą człowiekiem pragmatycznym chyba nie jest oczkod No, ale nie narzekajmy, bo zróżnicowanie wśród ludzi musi być w sferach nie tylko fizycznych, ale i psychicznych! Zresztą, brak obiektywizmu nie jest mile widziany, tak jak brak tolerancji wobec przekonań innych osób.

Kasagrande chyba za dużo endorfin jego organizm produkuje, a Freeman nieco sceptycznym okiem, bo nie każdy musi być realistą - jedni wierzą w cuda, drudzy nie, tyle że obydwie grupy mają swoje zasady i nie mówmy tutaj, że ci co marzą robią źle.

Szczerze, to nie chce mi sie wnikać w ten cały wątek i czytać wszystko, więc taka tylko lekka moja wstawka, gdyż trzeba mieć swoje przysłowiowe kilka groszy.

edit: teraz też tak patrze, że inni się włączają też w dyskusjie i np. ~Rekid zadaje retoryczno-idiotyczne pytanie w związku z nauką kasagrande w podstawówce j. polskiego - nie dość, że aluzyjność jest niepotrzebna, a nadmierna, to samemu człowiek się nie stosuje do zasad. Niech każdy pilnuje swego nosa, a moderatorzy dbają o porządek - jak komuś wadzi, że ktoś pisze tak a tak, to po prostu ignorancja, bo szkoda zapału i tchu.

Co do wypowiedzi tomxxx, bo tak tutaj obi ją zacytował, a jej wcześniej nie widziałem, to tomxxx jest przykładem człowieka, który prawdopodobnie jest zapatrzony i w umyśle ma tylko, że rząd działa dobrze - przecież mogłoby być gorzej?! Nie warto zadać pytania "Czy nie mogłoby być lepiej?" - rząd spocznie na laurach, gdyż do tego człowiek ma predyspozycje, jeżeli media będą chwaliły ciągle decyzje i ustawy, przestaną krytykować - a tego chyba nie chcemy.

Ostatnio edytowany przez madafaka (2007-04-19 15:27:33)

#120 2007-04-19 15:21:33

Shinma86
Użytkownik

kasagrande napisał:

ja tu byc moze walcze ale nie z wiatrakami tylko solidaryzujacymi sie forumowiczami, ktorzy napewno sa bardziej zwiazani ze soba niz ze mna bo jestem nowym uzytkownikiem ktory glosno wyraza swoje poglady.

No chwila. Ja też jestem tu nowa. To pierwsze forum, w jakim biorę udział. Solidaryzuję się jedynie z siłą ludzkiego umysłu i inteligencją, jaką sobą reprezentuje. Jestem w stanie odróżnić bełkot bez perspektyw na dotarcie do racjonalnej konkluzji od wysublimowanych dywagacji na temat przyszłości z uwazględnieniem teraźniejszej sytuacji panujęcej w Polsce. Dla mnie wybór jest oczywisty, kto ma więcej oleju w głowie, że tak powiem.:D

No ale teraz to już naprawdę muszę znikać;)

Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-04-19 15:24:53)

Stopka forum

© Animesub.info 2025