Nie jesteś zalogowany.
Jak ja się cieszę!!![yahoo] Wkońcu tak wielka impreza w Polsce! Już ustawiam się w kolejke po bilety na mecze w Gdańsku
Oczywiście już postawili u Ciebie stadion? =))
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-04-18 19:57:32)
wilczy_deszcz napisał:Jak ja się cieszę!!![yahoo] Wkońcu tak wielka impreza w Polsce! Już ustawiam się w kolejke po bilety na mecze w Gdańsku
Oczywiście już postawili u Ciebie stadion? =))
dopiero zauwarzylem ze dali mi ostzrezenie
A ja dopiero teraz doczytałem się końca tego tematu...
niech zgadne ;p moderator tez sarkastyczny realista ? :D:D
Od czasu do czasu czytam gazety i niekoniecznie sarkastyczny.
dajcie jeszcze dwa i bedzie z bani ;p
Taką prośbę już raz spełniłem.
ze niby kogos obrazilem a sam bylem obrazany wielokrotnie, i bodaj ja dostalem ostrzezenie a goscie co mnie wyzywali nic nie dostali... prawdziwe rzadzenie twardej reki
Cóż, albo niedowidzę, albo jesteś za mało sprytny (goście którzy cię wyzywali musieli to robić sprytnie ), bo epitety powszechnie uważane za mało pochlebne znalazłem w twoich (usuniętych już) postach.
Przy okazji wywaliłem kilka innych postów
...i jeszcze co do Euro2012... ciekawe po ile będą bilety
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-04-18 20:22:38)
Imperare sibi maximum est imperium
...i jeszcze co do Euro2012... ciekawe po ile będą bilety
Myślę, że coś ok. 30-100€ za mecze grupowe, 80-180€ za ćwiercfinał/półfinał i 100-600€ za finał...
Ale ty głupoty gadasz... O Ukrainie jeśli chodzi o sprawy wyżej nadmienione Europa myśli pięć razy gorzej... Przecież połowa ludzi u władzy to prorosyjscy politycy, a druga połowa walcząca w imieniu demokracji nie potrafiła zjednoczyć się na dłużej niż na 2 lata po pomarańczowej rewolucji bo weszły do gry kasa i władza... Pomyśl zanim coś powiesz... Rację miałeś tylko w tym że nasz rząd jest komiczny i może trochę kradnie ale to i tak jest nic w porównaniu do rządów lewicy albo AWS więc wbrew pozorom nie jest tragicznie (co nie znaczy wcale że jest dobrze).
Odczepcie się od tego rządu.Powinniście być z niego dumni ,a nie jak dzieciaki tylko narzekacie.
Mamy euro to należy się cieszyć a nie krytykować i narzekać.
Trzeba tylko mieć nadzieję że wszystko przygotują jak należy.
~Ikari widac jak malo za granica przebywasz.
nyo to zobaczymy co oni tam sknoca co do tego 2012 moze wreszcie zobacze cos co mnie zadziwi :]
...
Pamiętajmy,że do Polski przyjedzie ok.1mln kibiców, a każdy z nich będzie miał zapewne "troche kieszonkowych" do wydania
Jedno jest pewne: na takiej imprezie nie da więcej stracić niż zyskać.
...
Akurat... Spytaj w takiej np. Grecji ile do przodu wyszli na swoich mistrzostwach[szpan] (bo z tego co kojarze, to do dzis splacaja - tak jak my dlugi "komuchow").
Zreszta sa i inne koszty oprocz pienieznych... jak w miescie beda mi druga nitke metra ciagnac i stadiony robic to przeciez to mi cale miasto sparalizuje... [cholera]a znajac nas, to bedzie to zrobione tak, jak kiedys centralny (tez na akord i od razu trzeba bylo poprawiac[zly]).
Ale... obym sie mylil.
fajnie Aizen ze wreszcie sie przebudziles... o nadzorze UEFA pisalem chyba w jednym ze swoich pierwszych postow w tym temacie ;D ale Ty oczywiscie dopiero po kilkunastu stwierdzasz ze moze jednak nie ma sie czego obawaic, skoro beda nas sprawdzac i bedziemy sie musili tlumaczyc z kazdej inwestycji.
bystrzacha ;D
juz nie zagladam do tego tematu, bo faktycznie, strata czasu ;p ... czesc z was jest tak zapoznana z tematem ze sie nie dziwie temu, ze takie bzdury wypisujecie ;p ... poczytajcie troche, ew. telewizor wlaczcie, zapoznajcie sie i wtedy pogadamy ;p
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-19 09:57:44)
oooo jaaaa ludzie wyobraźcie sobie te puby pełne gorących włoszek i hiszpanek xDDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
juz nie zagladam do tego tematu, bo faktycznie, strata czasu ;p ...
Ludzie, imprezujemy Trzeba to jakoś uczcić
Powiem szczerze, że jak poczytałem dzisiejsze gazety (w tym artykuły o tym, jak to jakiś malutki stadion buduje się 3 lata i zbudować się nie może, bo takie przepisy są porąbane), to widzę, że to będzie naprawdę ciężka praca Powinni zaczynać prace od dzisiaj w zasadzie, ale nie zaczną, bo zaraz długi weekend, po nim wakacje, po nich 1 listopada, po nim święta, po nich sroga zima, po niej Wielkanoc, po wielkanocy długi weekend... Ciekawe, jak to się uda wszystko Może wprowadzą w kraju stan wojenny i cała produkcja będzie szła na potrzeby Euro 2012? A Roman G. będzie forsował zmianę w konstytucji polegającą na dodaniu artykułu o ochronie życia piłkarza od chwili ogłoszenia wyników głosowania do naturalnego finału Euro 2012
fajnie Aizen ze wreszcie sie przebudziles... o nadzorze UEFA pisalem chyba w jednym ze swoich pierwszych postow w tym temacie ;D ale Ty oczywiscie dopiero po kilkunastu stwierdzasz ze moze jednak nie ma sie czego obawaic, skoro beda nas sprawdzac i bedziemy sie musili tlumaczyc z kazdej inwestycji.
Ty to pisałeś? Gdzieee? Pozatym jednak dziennikarze są dla mnie wiarygodniejsi od ciebie (zważ też że to ja pisałem wcześniej o niezbędnośni nadzorów )
bystrzacha ;D
Prawda ?:D
juz nie zagladam do tego tematu, bo faktycznie, strata czasu ;p ... czesc z was jest tak zapoznana z tematem ze sie nie dziwie temu, ze takie bzdury wypisujecie ;p ... poczytajcie troche, ew. telewizor wlaczcie, zapoznajcie sie i wtedy pogadamy ;p
Jak mamy gadać , skoro tu nie będziesz zaglądać?:o
Pozatym nie napisałeś co myślisz o Leo
Freeman
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 12:53:17)
Niekoniecznie , jednak na Legię lub na Lecha dosyć często przychodzi komplet (lub prawie komplet)
Dlaczego "nie daj Boze" ? Osobiście życzę im jak najlepszej imprezy , a że obecnie kiedy wiem że pieniążki nie będą krążyć od kieszonki do kościółka ( na odwrót już nie:D),
i że jakiśtam nadzór nad tym będzie (oby skuteczny) , to wiara mi wzrosła
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 13:39:54)
ja dziś postawiłem skarbonkę na szafce i co dzień będę wrzucał tam po 50 gr w ten sposób do 2012 będzie mnie stać na euro. jako fan na pewno nie przepuszczę takiej okazji
caly czas mowicie ze bedzie zle ;] wystarczy przytoczyc przed ostatni ;p post Freemana ;] ...
rozumiem ze lubicie podsysac temat ... powiedziec byle bzdure by mnie sprowokowac abym napisal znowu to samo co wczesniej i tak w kolo macieju, nie wiem jak dla was, ale dla mnie jest to juz nudne, chcecie to sobie wierzcie w to ze bedzie zle i im sie nie uda... nie bede zmienial waszego myslenia, wolicie miec wszystko na gotowe i wtedy dopiero uwierzycie... szczerze to nigdy nie bede w stanie zrozumiec myslenia takich ludzi... ale co zrobic... mi juz wasze myslenie jest obojetne ;] ja mam swoje zdanie w tym temacie i bede sie tego trzymal.
EDIT :
Aizen ;] ... mnie i tak dziwi fakt ze Ty w ogole pomyslales o tym ze w takiej sytuacji Politycy mieli by krasc dla siebie pieniadze Unijne ;]
to jest sprawa ogolno narodowa i jesli Polacy by nie wywiazali sie z planow Euro albo wyszla na jaw kardziec pieniedzy to byl by z tego spory raban, rozumiem ze politycy to banda madrych inaczej... ale az o taka glupote ich nie podejrzewam... dla mnie bylo by to nie stosowne ;] zwlaszcza ze gdy juz zorganizujemy Euro i kasa panstwa bedzie sie gwaltownie zwiekszac to wtedy beda mieli co krasc i zostanie to wewnetrzna sprawa narodu a nie odbije sie na cala Europe ;p wiec do Euro raczej pod tym wzgledem byl by spokoj ;p
-Freeman ... a moze po prostu masz problemy z czytaniem ;p ... juz wczesniej mowiles ze lubisz szybko czytac, moze jednak wez sie wysil i pocyztaj wolniej, moze wtedy cos zrozumiesz, bo tak na odwal to nie ma sensu, wierz mi czy chcesz czy nie, ale mam racje.
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-19 13:50:23)
kasagrande , jeden przypadek (mógłbym przytoczyć więcej ale to nie ten wątek)
Glemp buduje pewien twór o nazwie Świątynia Opatrzności , dostał na to grube miliony z budżetu państwa (wbrew konstytucji).
Jak znam życie to teraz zacznie się raban że ten moloch musi być gotowy na Euro bo wtedy w kraju pojawią się setki tysięcy turystów.
Do Polski nadleci gruba kasa liczona w miliardach , czy naprawdę jesteś aż tak naiwny wierząc że czarni się do niej nie zechcą dobrać?
A ten rząd z chęcią by im ją dał , ale tu właśnie na drodze stanie im nadzór
Pozatym ilu z polityków wogóle nie interesuje się piłką? Dla nich to co piszesz to pustosłowie , liczy się tylko ich kieszeń (najwięcej takiego towarzystwa jest w Samoobronie , w przeciwieństwie do "ideowych" LPR i Jurkowej frakcji w PISie które chętniej dotowałyby kler)
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 13:56:38)
heh teraz to przynajmniej wiem skad takie myslenie, dobrze ze podkresliles partie polityczne ;] prawdziwa opozycja toba przemawia ;]
dalej nie bede komentowal bo to sa jedynie przypuszczenia, oczywiscie juz mowilem, priorytetem jest realizacja planow, jesli starczy kasy albo po Euro zwroci sie z nadwyzka to Glemp bedzie pewnie mial i ta swoja Światynie Opatrznosci ;]
caly czas mowicie ze bedzie zle ;] wystarczy przytoczyc przed ostatni ;p post Freemana ;] ...
To już jest czysta prowokacja (jak zresztą większość twoich postów tutaj) i za sam ten choćby fakt powinieneś wyłapać banderolę. Możesz wskazać, gdzie w swoim ostatnim poście napisałem, "że będzie źle"? Dam ci chwilę, a potem idzie doniesienie do prokuratury.
Aizen ;] ... mnie i tak dziwi fakt ze Ty w ogole pomyslales o tym ze w takiej sytuacji Politycy mieli by krasc dla siebie pieniadze Unijne ;]
to jest sprawa ogolno narodowa...
Służba zdrowia też jest sprawą ogólnonarodową, nawet bardziej, niż takie mistrzostwa, co jakoś nikogo od lat nie powstrzymuje przed przewałami, co też jest bardzo głupie, a jeszcze bardziej niestosowne. Powtarzam jeszcze raz - proszę o jeden konkretny argument, który uzasadnia twój huraoptymizm. Wskaż mi też jedno konkretne moje zdanie, gdzie piszę, "że będzie źle".
-Freeman ... a moze po prostu masz problemy z czytaniem ;p ... juz wczesniej mowiles ze lubisz szybko czytac, moze jednak wez sie wysil i pocyztaj wolniej, moze wtedy cos zrozumiesz, bo tak na odwal to nie ma sensu, wierz mi czy chcesz czy nie, ale mam racje.
-kasagrande... a może po prostu masz problemy z pisaniem? Już wcześniej mówiłeś, że lubisz szybko pisać, może jednak się wysil i pisz wolniej, to wtedy coś się da zrozumieć, bo tak na odwal się to nie ma sensu. Wierz mi czy chcesz czy nie, ale mam rację.
Nie mam zielonego pojęcia, w czym ty masz rację, ale przeczytaj sam swoje własne słowa w tych trzech cytowanych linijkach, może wtedy zrozumiesz, że na pewno rację mam ja mówiąc, iż nie umiesz pisać.
Aha, mógłbyś mi wyjaśnić znaczenie emotki ";p" (ewentualnie ";]")? Pytam, bo wstawiasz ją bez sensu w najróżniejsze miejsca.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-19 14:04:19)