#21 2007-04-18 12:36:24

Quithe
Użytkownik

Odp: Mamy Euro!!!

Tak to jest jak się ma w dupie piłkę nożną i czyta forum zaraz po wstaniu smile_big
Wy się tak nie cieszcie, jeżeli Dorn będzie miał do czynienia z tą rozbudową to wszystko pójdzie się j3b4ć xD

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#22 2007-04-18 13:21:41

Shadowman
Użytkownik

Szkoda że finał będzie na Ukrainie - Kijów :/

#23 2007-04-18 13:31:02

s0n1c
Użytkownik

[cytuj]Mamy Euro!!![/quote]
Fajnie...

KiXBu

#24 2007-04-18 13:32:59

plecak
Użytkownik

koniec świata ma być chyba w grudniu, więc jescze zdążymy[ukryty]

#25 2007-04-18 13:34:58

Aizen
Użytkownik

plecak napisał:

koniec świata ma być chyba w grudniu, więc jescze zdążymy[ukryty]

20.12.2012? hehe

#26 2007-04-18 13:39:15

DUDi
Użytkownik

A mi tam zwisa luźnym kalafiorem czy Euro 2012 będzie u nas czy nie jezor

#27 2007-04-18 13:42:25

Mavet
Użytkownik

lotuz to dudi podzielam zdanie dla mnie moze i byc na syberi ^_^

#28 2007-04-18 13:46:38

liia
Użytkownik

Nooo, decyzja mnie zaskoczyła, pfiu pfiu smile. Co mnie najbardziej cieszy to to, że w końcu wezmą się za budowę dróg i autostrad (ech, a może to tylko moje pobożne życzenie).

Aizen napisał:

Obstawiajmy , ile nowych kościołów powstanie przy stadionach?

PS: No i może w końcu starczy na Świątynię Opatrzności
PS2: Nie wolno też zapomnieć o kolejnych pomnikach papieskich tak aby wszędzie było ich po kilka

hehe hehe hehe

Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)

#29 2007-04-18 14:05:37

lipa3000
Użytkownik

Noooo, euro w Polce.

Prawdziwe 2012, prawdziwy koniec swiata.

Y9SqV.pnglipa3000.png

#30 2007-04-18 14:18:03

Lukasz_1986
Użytkownik

hehe bedzie zabanie ,,, nasz kraj jest zbyt niestabilny by tak wielka impreza wypalila na europejskim poziomie...
no ale ogolem ukraina podciagnie caly wizerunek wiec nie powinno byc tak zle ...

a pytanie do reszty wiadomo ile chca zbudowac stadionow i km autostrad?

#31 2007-04-18 14:26:45

Lukasz_1986
Użytkownik

ta mile plany smile_big ale zobaczymy jak bedzie z realizacja smile NO zostaje jedynie czekac... ale znajac polske , zaczna budowac pewnie za rok czy za 2 i bedzie pipka

#32 2007-04-18 14:31:36

Aizen
Użytkownik

Shounen napisał:

Mówisz, że bedzie wstyd jak nie wyjdzie - a teraz może nie jest? Pół Europy się z nas śmieje i żadne mistrzostwa tego nie zmienią.

Hmm, w zasadzie to porządnie zrobiona międzynarodowa impreza o dużym medialnym zasięgu bedzie w stanie poprawić nasz wizerunek (chyba):)

Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-18 14:32:36)

#33 2007-04-18 14:32:32

kasagrande
Użytkownik

wiesz mi ze na forum pilkanozna.pl i kilku innych poswieconych tematyce sportowej jest inne podejscie do tematu niz u ciebie...
jezeli uwazasz ze bedzie kicha stulecia to chyba jakies medium jestes, potrawisz przewidziec przyszlosc ?? kurde... wez mi powiedz kto wygra Euro 2008 plz... o moj tu Guru'sie

a tak w ogole to mam wrazenie ze to druna prowokacja ... nie wierze ze Polak... a z reszta ;p moze nie Polak ;] bo nie wierze by rodak tak ze zyczyl swojemu Krajowi w tak waznej chwili ... poza tym nie lubie sie powtarzac ale wedlug mnie jest to zbyt wielka odpowiedzialnosc by nasi rzadowcy pozwolili sobie na okradanie ze srodkow UEFA ;p dla mnie jest to totalny debilizm ... nie dosc ze srdoki UEFA nie do konca wystarcza i ze skarbu panstwa tez swoje bedzie trzeba dac to do tego ten mi tu gada o okradaniu ;p dla mnie to smiechu warte, takie jest moje zdanie i nie zamierzam dalej na ten temat dyskutowac bo zataczamy kolo ;]

za 5 lat pewnie bedziesz sie cieszyl radoscia innych, typowa Polska mentalnosc... chodz zauwazam pewna nowosc, jak sie dzieje dobrze to zazwyczaj Polacy sie ciesza a gdy jest zle to robia wszystko by bylo jeszcze gorzej...
Gdy stalo sie cos historycznego dla Polski, to rodacy tonuja radosc ... wedlug mnie jest to trudne wyzwanie a jesli uwazasz swoj narod za tak glupi ze bedzie osmieszal sie w samym centrum uwagi Europy to zal mi cie.

wew. machloje w panstwie to jedno, ale to juz jest innej rangi odpowiedzialnosc ... nie wiem co Ty bys zrobil na ich miejscu, ale szczerze watpie by mieli zamiar przy czyms takim osmieszac nasz kraj. ;]

jestem optymista wiem, mam wiare... i jestem Polakiem ;] ... Ty jestes pesymista, nie masz wiary... a czy jestes Polakiem ?

Shoungen czy jak ci tam dali ... jezeli uwazasz ze moja radosc z przyznania Euro to kuriozum to powiedz to innym ktorzy sie ciesza z tego powodu, ciekawe jak na tym wyjdziesz, jesli odpowiedzialnosc ktora lezy na rzadzacych by odpowiednio zorganizowac mistrzostwa to jest sprawa Polska i Polakow bo to bedzie mialo wplyw na wizerunek naszego kraju a takze spolecznosci oraz moze ulatwic nam zycie we wlasnym panstwie...
i odnosnie do twojej wypowiedzi, nie zmuszam nikogo by wspolczul rzadzacym... totalna bzdura... po prostu podkreslam ze oni nie moga sobie pozwolic na wlasne widzimisie bo to odbije na nas 100-krotnie gorzej...

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-18 14:37:03)

#34 2007-04-18 14:34:49

Freeman
Użytkownik

kasagrande napisał:

hm... myslalem ze zyjemy w Polsce, kraju Katolikow jak by nie bylo...

Myśleć jeszcze ci wolno.

kasagrande napisał:

jak dla mnie niech koles zejdzie do glownego watku czyli rzadu i PZPN ale niech odwali sie od kosciola... ale moze jednak faktycznie, moze to ja jestem w mniejszosci... ale tylko na tym forum bo turaj zycie ogranicza sie do anime i mangi ;D ...

Rozmowa cały czas dotyka tematu Euro 2012, uwaga Aizena o kościołach pozostałaby tylko (celną) uwagą, gdybyś nie postanowił zamienić jej w potężny offtop. Może i tutaj życie ogranicza się do anime i mangi (raczej nie znajdziesz dowodów na potwierdzenie tej tezy, także nawet nie próbuj jej bronić), ale w takim razie do czego ogranicza się twoje życie? Mam rozumieć, że do modlitwy na meczu pierwszej ligi?

kasagrande napisał:

czy wy w ogole macie swiadomosc wagi tego jaka odpowiedzialnosc spadla na naszych rzadzacych ? co bedzie jak sie nie wywiaza z obietnic ? to bedzie wstyd na cala Europe a przede wszystkim jak wyjdziemy na tle Ukrainy ? ... ehh zal dupe sciska...

Istnieje prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że o tym właśnie mówimy. O co jakby ci chodzi, tego już nie wiem z całą pewnością.

kasagrande napisał:

czuje sie jak bym bral udzial w reklamie mediamarkt a wy wystepujecie w roli idtiotow... (mowie o tych co gadaja o korpucji)

Ja się czuję podobnie jak czytam twoje zaszyfrowane posty, bariera interpunkcyjno-ortograficzna jest dla mnie miejscami nie do przeskoczenia niestety.

kasagrande napisał:

jezeli uwazasz ze bedzie kicha stulecia to chyba jakies medium jestes, potrawisz przewidziec przyszlosc ?? kurde... wez mi powiedz kto wygra Euro 2008 plz... o moj tu Guru'sie

A jeśli ty uważasz, że będzie Euro stulecia, to rozumiem, że nie jesteś medium, tylko, hmm, realistą?

kasagrande napisał:

a tak w ogole to mam wrazenie ze to druna prowokacja ...

Rany, jakie ty masz naiwne pojęcie o życiu...

kasagrande napisał:

jestem optymista wiem, mam wiare... i jestem Polakiem ;] ... Ty jestes pesymista, nie masz wiary... a czy jestes Polakiem ?

To już ostro zajechało talibanem a'la Wojciech W.

Jeden z plusów tego wszystkiego jest taki, że będę mógł na żywo obejrzeć jakiś mecz mistrzostw, szkoda nie skorzystać, jak już je będę miał dosłownie pod nosem smile No i, jak rozumiem, udział w Euro 2012 mamy zapewniony smile_big

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-18 14:40:02)

#35 2007-04-18 14:41:17

kasagrande
Użytkownik

Freeman ... jaki offtop ? ;p

nie chce mi sie ciebie cytowac, wiec lepiej wczytaj sie porzadnie w posty bo fatalnie wnioski wysowasz ;D az zal
odpowiadac

edit : o widze ze wiecej dodales ;D szkoda ze twoje riposty sa jeszcze bardziej debilne, zmien to na cos lepszego jak wroce, to moze cos odpisze ;D daje ci szanse ... wykorzystaj to ;p

Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-18 14:43:27)

#36 2007-04-18 14:43:19

Aizen
Użytkownik

kasagrande napisał:

wiesz mi ze na forum pilkanozna.pl i kilku innych poswieconych tematyce sportowej jest inne podejscie do tematu niz u ciebie...

Serio ?:)

kasagrande napisał:

A czy ja napisałem że wiem i że tak uważam ? ojej

kasagrande napisał:

a tak w ogole to mam wrazenie ze to druna prowokacja ... nie wierze ze Polak... a z reszta ;p moze nie Polak ;] bo nie wierze by rodak tak ze zyczyl swojemu Krajowi w tak waznej chwili ...

Buhahaha , uwielbiam to uderzanie w narodowy ton w stylu "Ty nie myslisz tak jak ja , czyli nie jesteś Polakiem[respekt]"
Czy ja gdzieś napisałem że źle życzę temu krajowi?

kasagrande napisał:

poza tym nie lubie sie powtarzac ale wedlug mnie jest to zbyt wielka odpowiedzialnosc by nasi rzadowcy pozwolili sobie na okradanie ze srodkow UEFA ;p dla mnie jest to totalny debilizm ...

No właśnie , czyli całkiem możliwe jest że będą przekręty hehe

kasagrande napisał:

nie dosc ze srdoki UEFA nie do konca wystarcza i ze skarbu panstwa tez swoje bedzie trzeba dac to do tego ten mi tu gada o okradaniu ;p dla mnie to smiechu warte, takie jest moje zdanie i nie zamierzam dalej na ten temat dyskutowac bo zataczamy kolo ;]

Będą jeszcze inni inwestorzy no nie?:)

kasagrande napisał:

za 5 lat pewnie bedziesz sie cieszyl radoscia innych, typowa Polska mentalnosc... chodz zauwazam pewna nowosc, jak sie dzieje dobrze to zazwyczaj Polacy sie ciesza a gdy jest zle to robia wszystko by bylo jeszcze gorzej...

No jak Ty piszesz o swoich rodakach , czy Ty aby napewno jesteś Polakiem? hehe

kasagrande napisał:

Gdy stalo sie cos historycznego dla Polski, to rodacy tonuja radosc ... wedlug mnie jest to trudne wyzwanie a jesli uwazasz swoj narod za tak glupi ze bedzie osmieszal sie w samym centrum uwagi Europy to zal mi cie.

Nie tyle naród co politycy smile

kasagrande napisał:

A jakie to ma znaczenie ? smile

#37 2007-04-18 14:45:09

slymsc
Użytkownik

kasagrande napisał:

hm... myslalem ze zyjemy w Polsce, kraju Katolikow jak by nie bylo...

A katolickość narodu "wybranego" kończy się na tym, że tylko dzieci jako tako znają cały dekalog, o innych "mniej ważnych" zasadach wiary katolickiej nawet nie wspominam. Tempus fugi?

Faktem jest jednak, że EURO to ogromna szansa, zarówno gospodarcza, polityczna jak i czysto sportowe święto. Myślę, że damy radę. Lepiej, czy gorzej, ale damy. Grecy dali przykład z olimpiadą. Niby mieli pozawalane plany, opóxnienia, ale jakoś dopieli swego.
Chociaż nie mieli chyba, aż takiego koszmaru z tzw. przetargami. Niestety u nas boję się, że już to może być niezłym szczytem do zdobycia.

~kasagrande nie wiem gdzie mieszkasz, jeżeli poza Polską, to rzeczywiście trudno będzie zrozumieć ci aż taki "wylew" cynizmu, sarkazmu i utryskiwań. Cóż, my niestety jesteśmy po prostu skazani na codzienne relacje z posiedzeń, zebrań, konferencji prasowych, obrzucanie się błotem, chwytami dozwolonymi i niedozwolonymi, biciem piany i gadaniem o anusie Maryny. Dla mnie jest to nasza samoobrona przed głupotą "elit".

Ostatnio edytowany przez slymsc (2007-04-18 14:45:35)

Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...

#38 2007-04-18 14:45:31

Freeman
Użytkownik

Nie chce mi się, aż żal czytać. Zresztą muszę przyznać, że i tak niczego innego się nie spodziewałem (pewnie jakieś medium jestem).

Wypowiedź Dino Zoffa( za Onet.pl):
"Oczywiście nie zrobiliśmy zbyt wiele, by osiągnąć przewagę, ale mimo wszystko to, co się stało jest dla nas porażką i straszliwym ciosem."
Nawet tutaj zastosowali catenaccio smile_big

kasagrande napisał:

edit : o widze ze wiecej dodales ;D szkoda ze twoje riposty sa jeszcze bardziej debilne, zmien to na cos lepszego jak wroce, to moze cos odpisze ;D daje ci szanse ... wykorzystaj to ;p

Proszę, zrób mi tę przyjemność i nie odpisuj, męczy mnie schodzenie do takiego poziomu.

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-18 14:48:30)

#39 2007-04-18 14:51:25

Shounen
Użytkownik

kasagrande napisał:

to bedzie mialo wplyw na wizerunek naszego kraju a takze spolecznosci oraz moze ulatwic nam zycie we wlasnym panstwie...

Chyba sam w to nie wierzysz..? Bo jeśli tak, to jestem pod naprawdę dużym wrażeniem. Niewielu jest ludzi cechujących się taką wiarą w siłę własnego kraju. No chyba, że poszukamy wśród Wszechpolaków [/ironia mode off].

I faktycznie zrób coś z tą interpunkcją, bo ja np. mam w zwyczaju czytać w miarę szybko, a bez "," i "." wychodzi niezły bełkot.

#40 2007-04-18 14:56:27

cameleon
Użytkownik

niema sie co cieszyc, znowy niezdaza z infrastruktura i bedzie obciach
jak zwykle :{{

Stopka forum

© Animesub.info 2025