Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Zapomnijcie, już kupiłem wszystko i z nikim się nie podzielę.
Kurde.... czemu nikt tego na DVD w Polsce nie wydał? Przecierz schodziłoby jak świerze bułeczki!!! Nawet za 100 za serię!!!
GITS słabo się sprzedaje, a to by miało schodzić jak świeŻe bułeczki?
A nie wydał, bo i tak byś tego nie kupił...[taniec]
EDIT:UPS
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-04-17 19:10:19)
1 000 zł zapłacę jeśli na DVD będą polskie napisy. W przeciwnym wypadku szkoda mi kasy, bo i tak mam jakieś avi z sailorek na kompie >_<
猫が大好き!!!
No zrobił się średnio. Policzyłem i wyszło prawie 317 dolców za tą kolekcję czyli 894,28 zł i nie wiem, czy są
w to wliczone koszty transportu do Polski. Czyli zrobić się nie dał, ale zarobić też zbytnio nie zarobił
Co nie zmienia faktu iż kupił tandetne chińskie podróby za naprawdę sporą kasę więc wychodzi, że jednak dał się zrobić
Takie true original można zakupić przykładowo tutaj *^_^*
(zamawiając zawsze pamiętajcie by kupować w $$ wychodzi taniej aniżeli w ojro czy funtach )
Pojawił się jeszcze specjal na allegro. Ciekawe za ile pójdzie.
Szanse że ktoś to wyda na DVD (bo na vhs były filmy, ale dystrybutor padł) są wyjatkowo niskie . Szkoda bo bym sobie oglądną.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-04-18 08:18:38)
GITS słabo się sprzedaje, a to by miało schodzić jak świeŻe bułeczki?
A nie wydał, bo i tak byś tego nie kupił...[taniec]
EDIT:UPS
Mhm najprawdopodobniej Sailor Moon jest jednak dużo popularniejszym tytułem w Polsce niż GITS , więc kto wie
Dla mnie szokiem jest cena za cholerę bym tego nie kupił za taką cenę wolałbym kupić coś innego
No są to 2 tytuły przez które na dźwięk anime miałem przez długi czas wysypkę
No i są to 2 tytuły które stały się dla niektórych początkiem w świecie anime
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-04-22 08:42:23)
poco przepłacac jak z toretow można cała serie sciagnac w kilka dni ale nie dał bym tyle napewno za cała serie prawie 900zł jestem ciekaw jaki jest stan tych dvd
poco przepłacac jak z toretow można cała serie sciagnac w kilka dni ale nie dał bym tyle napewno za cała serie prawie 900zł jestem ciekaw jaki jest stan tych dvd
MASZ RACJĘ! Po co kupować coś w sklepie jak można to po prostu ukraść, co nie?
Poza tym:
[cytuj]Boxy są nowe i nigdy nie były otwierane!
Pojawił się jeszcze specjal na allegro. Ciekawe za ile pójdzie.
Szanse że ktoś to wyda na DVD (bo na vhs były filmy, ale dystrybutor padł) są wyjatkowo niskie . Szkoda bo bym sobie oglądną.
nie wiem za ile pojdzie. ale nawet za darmo bym tego specjala nie wziela. to najgorszy film do smlive jaki wydali. wole serie. filmy dodatkowe byly takie sobie >_<
猫が大好き!!!
LIVE ACTION
Konałem ze śmiechu, gdy ściągnąłem jeden odcinek.
Ok mam pytanko, otórz oglądnąłem pierwszą serie i zaczynam oglądać serie R i chodzi o to co poinienem oglądać po nim? Następną serię TV czy może movie? Tak aby nie zapszuć sobie fabuły bo nie wiem czy wszystkie movie są w mandze , bo jak czytałem na necie to chyba Movie R było w mandze, a;e nie wiem czy inne też bo mangę będe czytał całą dopiero po oglądnięciu czałego anime.
Z tego co wiem to czy w takiej kolejności powinno się oglądać i czy wszystko było w mandze (najbardziej chodzi mi o Movie i Speciale bo Serie TV to wiem w jakiej kolejności)? Bo jesli nie było czgos w mandze i jest to other story, to prosiłbym o powiedzenie o tym bo wtedy sobie obejrzę dopiero na końcu jeśli tak będzie:
1. Sailor Moon
2. Sailot Moon R
3. Sailor Moon R: The Movie
4. Sailor Moon R: Special
5. Sailor Moon S
6. Sailor Moon S: The Movie
7. Sailor Moon SuperS
8. Sailor Moon SuperS: The Movie
9. Sailor Moon SuperS: Special
10. Sailor Moon Sailor Stars
11. Sailor Moon Gaiden
Nic pozatym chyba więcej nie wyszło o ile się nie mylę (oczywiście prócz serii LIVE ale jej nie liczę bo pewnie jest ona osobną produkcją nie na podstsawie mangi tak jak wiele innych LIVE, więc ją będzie można obejrzeć już sobie całkowicie po wszystkim).
Z góry dzięki za szybką odpowiedź.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=235
Jak widać: filmy są tylko podsumowaniem. Może ten wykres trochę cię naprowadzi.
Strony Poprzednia 1 2