Nie jesteś zalogowany.
eee tam, Zaraki jest strasznym słabiakiem ...
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
taaa i przyjdzie mysio-pysio:P
BTW Zaraki może mieć naprawę moc pustego, tylko jej nie opanował(chociaż cholera go tam wie )
kiedy wychodzi nowychapter i znacie jakas stronke gdzie jest najszybciej nawet w wersji raw ??
wyjdzie chyba w piątek
no nie wiem ja zawsze korzystam z mangahelpers tam dobre ludziki szybko tłumacza na znośne języki między innymi na nasz ojczysty stronę polecam bo bardzo dobra
arturoniusz
to moze bys podal jej adres ??:)
a ja myślałem że już niema ludzi bardziej leniwych niż ja (przecież napisałem MANGAHELPERS)tam już są spoilerki fake albo i nie, jeżeli biegle władasz chińszczyzną to możesz sobie poczytać pozdro[hehe]
ja to zawsze czekam aż ktoś wstawi ENG scanlation bo bez obrazeczków jakos tak dziwnie się czyta
edit: nom jest ale na mangahelpers pojawiają się najświeższe skanlacje
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-04-17 21:56:57)
no przeciez jest bleachexile.com
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
ok jest juz next chapter 272 i szykuje sie niezla sieczka
narazie wersja raw jest wiec mozna sie tylko domyslac ale z ichigo znowu sie cos dzieje i albo staruszek zangetsu wrocil albo nad ichigo przejmuje kontrole "kon " czyli hollow jego normalnie masakra bedzie
a co do drugiej czesci to szykuje sie walka allcard ( nr 6 ) vs allcardy jakies inne
niewiadomo kiedy bedzie wersja ang ewentualnie pl ??
ps zgory uprzedzam ze moglem troche cos pomieszac bo jap nie znam :)ale zapowiada sie naprawde ciekawie
jak mogli oni tak poturbować Inoue, zapewne Grim się nimi zajmie Go get'em tiger
edit: już jest wersja przetłumaczona z niecierpliwością czekam na next chapter
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-04-20 22:36:48)
podaj gdzie jest po ang ??
zarówno naruciak w bardzo dobrej jakości jak i bleach
edit: ja tam widze 272 i 351 przyjżyj się dobrze
edit2: tylko zastanawia mnie jedno w tym chapterku czy to czarne co tak parowało z Ichigo to był powrót do normalnego stanu czy też pobieranie Ichigo do świata hollowa. Ja mykam papa
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-04-20 23:45:00)
moj blad racja wszystko jest ok
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-04-20 23:41:48)
Coś mi się wydaje, że w zobaczę wreszcie mojego ulubieńca, czyli pustego, który siedzi w Ichigo.
ja tez tak uwazam ze pusty bedzie w akcji i niezle uzadzi 4 ( pewnie ichigo nie bedzie mogl go pokonac i na pewien okres pusty bedzie rzadzil
Nie wiem na jakim jestes chapterze, ale Ichigo dostal jak dziecko od 4.