Nie jesteś zalogowany.
http://www.allegro.pl/item185296291_sai … _saga.html
I właściwie nic nie powinienem więcej pisać.
Kurde.... czemu nikt tego na DVD w Polsce nie wydał? Przecierz schodziłoby jak świerze bułeczki!!! Nawet za 100 za serię!!!
Kurde, sam bym kupił
Jak bym tylko miał pieniądze...:D szkoda, że w Polsce nikt się tym nie zainteresował;( choć nie jestem amatorem tego tytułu to z miłą chęcią przypomniałbym sobie lata dziecięce? Chyba tak, bo oglądałem to będąc jeszcze brzdącem:)
O kurde, ale cena...8-D
W zyciu bym nie przypuszczal, ze to za tyle mogloby pojsc...8-D8-D8-D
Wow, ale cena masakrująca dosłownie, to już by było taniej se na własną rękę sprowadzić:D.
hehe niezła cena
ale cóż jak bym miał tyle to bym sobie odrazu kupił
ale szkoda wielka że w Polsce tego nie ma
Podobny zestaw jest też na ebay za 130$.
Sam bym kupił, gdyby nei to, że na majówkę odłożyłem sobie kasę
Nie cały 1000 zł za 5 oryginalnych Boxów to mało.
ja bym smoon na pewno kupila. ktos moglby ja w polsce ladnie wydac. zaczynajac np od serii s lub stars (bylo nie bylo ludzie najlepiej je lubia. chociaz jesli o mnie chodzi r wymiata).
猫が大好き!!!
[slina][slina][slina][slina][slina][slina][slina][slina][slina]
Jestem teraz przy Sailor Stars i czekam aż FoT & A-W wyda kolejny odcinek
sprawdziłem i jest już 184 Ściągam, dzwonie do rodziny i oglądamy
A wracając do tego wydania. Po prostu jest boskie.
PS Kocham Setsune
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-04-16 22:36:01)
A według mnie to nie są orginały.http://cgi.ebay.co.uk/SAILOR-MOON-Perfect-Uncut-Collections-Season1-2-3-4-5_W0QQitemZ130101297570QQihZ003QQcategoryZ41524QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
no i na ebayu są tylko 5 DVD a na allegro w zestawie było 6...
Na prawdę wydaje mi się, że byłoby taniej ściagnąc te DVD z zagranicy, ale wielu ludzi mysli, że
nadal to cholernie doroga impreza - jak to przed wstąpieniem do UE było, więc kupują za taką kasę 8-O
W każdym razie ja mam fansuby, ale wiecie, DVD to DVD... Żeby ktos w końcu w Polsce wpadł na ten pomysł i w końcu
to wydał na naszym rynku...
Na allagero jest jeszcze DVD z filmami kinowymi
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-04-17 10:42:44)
Lol to ładnie ktoś dał się naciągnąć na bootleg'i i to za taką kasę...
http://www.zoommovie.com/idroom.asp?for … ductID=226
Zresztą nawet na okładce z aukcji widać na tych movie aż trzy ścieżki subów angielską, chińską i hiszpańską... :d
[cytuj]Na prawdę wydaje mi się, że byłoby taniej ściagnąc te DVD z zagranicy, ale wielu ludzi mysli, że
nadal to cholernie doroga impreza - jak to przed wstąpieniem do UE było, więc kupują za taką kasę 8-O [/quote]
Wystarcza zwykła Visa plus cduniverse.com i można zaoszczędzić naprawdę sporo pieniędzy czasami
No właśnie, to samo chciałam napisać... Zawiedzie się przeogromnie.
No zrobił się średnio. Policzyłem i wyszło prawie 317 dolców za tą kolekcję czyli 894,28 zł i nie wiem, czy są
w to wliczone koszty transportu do Polski. Czyli zrobić się nie dał, ale zarobić też zbytnio nie zarobił
Kupujący bez większych problemów może się uchylić od skutków prawnych oświadczenia woli z powodu błędu - Art. 84. § 1. KC. Akurat wczoraj casusy na to robiłem i nie mogłem się powstrzymać. Tak mi się zdaje.
Sam bym kupił, gdyby nei to, że na majówkę odłożyłem sobie kasę
Nie cały 1000 zł za 5 oryginalnych Boxów to mało.
Cóż to za majówka? Ja tam potrzebuje około 10 zł.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-06-27 14:44:48)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To Ja ide rozbic skarbonke XD i zrobie napad bank bo chyba mi nie starczy