Nie jesteś zalogowany.
think!! zrób to czego ja nie umiem xD
dziekować^^
Oglądnąłem sobie ten rysunek z arankarami w 270 chaprerze i jeśli dobrze liczę jest tam 9 arankarów i ichigo. Czy przypadkiem espada nie miała się składać z 10. Bo jeśli mam racje to wydaje mi się ze Aizen ma wobec niego jakieś plany i ichi dołączy do arankarów, a może nawet zostanie przywódcą. Bo raczej walki z urukiura niema szans wygrać, zresztą podobnie jak reszta drużyny ratunkowej, a w to ze ktoś ich uratuje raczej niewierze. Autor musiał by chyba być głupi, żeby wysyłać ratunek ratującym. Chociaż wszystko możliwe.
spójrz w lewy =(prawy)górny róg tej kolorowej strony;P tam jest starszy koles z maską ala korona;P IMO to jest własnie 1 Arancar^^
z tego co pamietam to noitora (chyba ta sie to pisze) po zmiazdzeniu chada poiedzial cos w stylu "jestem najsilniejszym espada"
no tak powiedział, ale to Aizen decyduje o tym:P mam dziwne przeczucie ze vizardzi chyba ruszą na ratunek im:P
też tak sądze;P pozatym który nie ma(oprócz shifta...)cholernej dumy??" JA jestem najsilniejszy"bla bla bla;P
moze ale sadze ze nie mowil by tego jak by nie mial 1 wytatuowanej:Pale to tylko moje zdanie:)
Grimek też był bardzo pewny siebie^^ a pierwszy nie jest xD
fakt...ale najbardziej mnie zdziwila akcja z ulquiorra-dopiero 4 a aizen takie zadania mu dawal:)
I miał racje;P Aizen znał moc ichigo musiał uznać że shift jest wystarczający xD nie moge sie doczekać aż sie dowiem który numer ma dziadek w koronie(btw gdyby notoira miał numer 1 to spadłoby napiecie;P imo ma numer 3 albo 2)
ja tez stawiam ze hirako i spolka uratuja ichigo bo nie wyobrazam sobie aby ktos inny byl wstanie no bo przeciez bylo napisane ze czlonkowie espady sa silniejsi od kaitanow ss a poza tym dowodca ss nie jest glupi i na pewno nie posle na teren wroga silniejszego od siebie calych swoich sil ( kapitanow ss )
wiec na bank beda to vizarci
ps mnie jeszcze ciekawi kim lub czym sa ci pusci co sie przylaczyli do ichigo ( szczegolnie ten maluch ) dam se reke ucic ze odegraja jakas wazna role moze nawet uratuje ichigo
ps2 najnowszy chapter pl http://naruto.ert.pl/gbf/bleach/%5Bg-bf … _ch271.zip
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-04-15 21:24:47)
xD u nas już od dawna jest xD
Czym są ci pusci, którzy przyczączyli sie do Ichiga i spółki?
Są to Arrancarzy. Te najnizszej kategorii, czyli fuzja zwykłego pustego i Shinigami i nie mają swoich numerów. (Ci, którzy mają numery dwu cyforwe są stworzeni z Gillianów, a Espada jest stworzona z Adjuchasów [oprócz numeru 9]). No teraz chyba jasne, czym oni są XD
no niby tak ale autor mial zamysl jakis umieszczajac ich i pewnie odegraja swoja role poza tym zauwaz sie jakos dziwnie sie tak zlozylo ze z kazdym poszedl jeden
Zaraki wpadnie wreszcie pozna nazwe swego zanpaktou i posieka wszystkich
Ba zeby tylko xD zrobi bankai xD