Nie jesteś zalogowany.
ja wysuwam tylko teorie :*
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
a wiecie to z ?
było podczas walki małego kapitana z Grimdrzow (czy jakoś tak) spośród arancarów zostało wybranych 10 z największymi zdolnościami i zostali nazwani Espada
ten wysoki który walczył z toushiro nie nazywa sie grimjow;P
no nieźle nieźle chap super jak dla mnie, i mamy NR 4
coś nasi kochani herosi padają jak muszki czarno to widzę
przydałby się jakis help z ss albo z ziemi czarno to widzę
lecz niema się co załamywać jest jeszcze renji i ishida ale i tak czarno to widzę
mogli by przybyć ojcowie z helpem to by mi najbardziej pasowało[szpan]
A ja się zdenerwowałem myślałem, że ulqiu będzie 1 albo 2. Ciekawe więc jak będzie przedstawiała się 1 trójca... Choć wydaje mi się, że nr. 1 będzie Noitora a co do reszty to już nie wiem.
Ps. przeciwnikiem Hitsugayi nie był Grimmjow a Shawlong Qufang. Taj w ogóle pomylić grimmjowa z shawlongiem...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a może Hollow podszkoli troche Ichigo w swoim świecie, tak czy siak dawno Zangetsu we własnej osobie nie widziałem ciekawe czym nas teraz zaskoczą , co do Ulq to cholernie mocny on jest ... nie moge się już doczekać sytuacja jest napięta jak baranie jądra
jak byś nie pamiętał, starego Zangetsu już nie ma, a nowym jest ten hollow Ichigo, no chyba że o tego ci chodziło to gomen:P
Chyba wiem kto jest numerem pierwszym...na jednej z kolorowych stron chaptera 270 wydania m7 jest wielu arancarów...i po prawej(lewej nie pamietam dobrze)jest taki staruszek z maską układającą sie w korone;P
Przemek3 napisał:jak byś nie pamiętał, starego Zangetsu już nie ma, a nowym jest ten hollow Ichigo, no chyba że o tego ci chodziło to gomen:P
Baaaka, Przecież pusty później przyznaje, ze NIE ma pojecia gdzie jest Zangetsu...
z tego co pamiętam, to mówi: Ja jestem Zangetsu:)
Tak ale po tym sam hollowichigo mówi, że sam nie wie gdzie jest Zangetsu...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
jest ładnie wszystko powiedziane w mandze, że on i stary zangetsu stanowili jedność tylko że hollow zaczął rosnąć w siłe i on przejął dominację
To Hollow tak gadał, by Ichiga pognębić!!
Później, jak już Ichigo go pokonał, okazało się, że hollow nic nie wiedział o Zangetsu.
Gdyby przejął nad Zangetsu kontrolę, to by nie mówił, ze nie wie gdzie jest Dany delikwent, bo by przecież miał go w sobie...
Aż tak trudno to zrozumieć?
pewnie jeszcze zależy jakich grup skany czytaliscie(ten moment akurat;P)
pewnie jeszcze zależy jakich grup skany czytaliscie(ten moment akurat;P)
No to było akurat Go-Bakkin, nie wiem jak wy to przełożyliście, ale chyba najodpowiedniej było by zajrzeć do angielskiego przekładu.
ale coś musi w tym być, skoro nawet w anime widać, że hollow bierze się z ciała zangetsu. no nic, być może poznamy a najnowszym chapie który niedługo wyjdzie i mam nadzieje, że wyjdzie na moje:P
ja też nie wiem skąd to przełożyli to nie mój projekt^^ jak mi powiecie który to chapter to sobie przejże;P
KTÓRY TO CHAPTER XD(bez capslocka nikt mnie nie widzi... xD)