Nie jesteś zalogowany.
Hmm... cóż, niech każdy tłumaczy co chce. Nie widzę też powodów, by się spierać, kto był pierwszy, a kto drugi. Dlatego pewnie będą wychodziły tłumaczenia dwóch grup. Chyba, że grupa do której ja należę wolałaby przerzucić siłę w mojej osobie, lb333, waskiego i reszty na inną linię frontu.
Pozostaje mi życzyć powodzenia.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No tak jak obiecałem - pierwszy odcinek BECK-a. Spróbujcie, czy trafi w wasze gusta.
Mieliśmy to w planach już od jakiegoś czasu, tylko czekaliśmy na zakończenie Kanona
nie wiedziałem o tym
Proszę ja was, dostępne są już napisy do 34 odcinka NANY.
Dzieci, czas na 20 odcinek Bokura ga Ita.
Z "małym" poślizgiem, ale są - suby do 21 epka Death Note by Anime Garden. Miłego oglądania
Czekaliście, więc się doczekaliście. 21 odcinek Bokura ga Ita - mój ulubiony.
acie tu prezent na święta. 22 odcinek Bokura ga Ita.
Już myślałem, że NANA jak tu zaglądałem
Dzięki
I oto światło dzienne ujrzały suby do drugiego epka Zaion: I wish you were here. Miłego oglądania
Suby do 22 epa Death Note dodane. Miłego oglądania nielicznym, którzy go jeszcze nie widzieli
Suby do 22 epa Death Note dodane. Miłego oglądania nielicznym, którzy go jeszcze nie widzieli
W imieniu nielicznych , dziękuję
I w końcu, po cholernie długiej przerwie, pojawiają się napisy do Bartender ep07. Życzę pozytywnego odbioru, a sam idę skoczyć "na jednego na drogę"
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
uguuuu~! A już myslalem ze kolejny Death Note... kuso, ta seria uzaleznia jak narkotyk xD
Możecie już zasysać nasze subki do Death Note ep23. Odcinek całkiem niezły Jak zwykle życzę miłego oglądania
Napisy do piątego epizodu Chevaliera d'Eona są już gotowe. Dałem się wciągnąć w tę serię i wszystkim gorąco ją polecam. Fabuła jest niebanalna i czerpie z religii, historii i literatury pełnymi garściami. Teorie spiskowe grają tu pierwsze skrzypce. Ot, historia spod znaku płaszcza i szpady. Wciąga.
Kolejne napisy spod znaku HQ (och sorry, zapomniałam o suzaku;)) Tym razem 10 epizod Night Head Genesis. Długo to trwało, ale widać konkurencja wcale mnie nie mobilizuje;)
HQS - High Quality Subs
Yes, Master! Niech i tak będzie:D
Macie nowy, 35 odcinek NANY. Ot, taki lakoniczny news.