Nie jesteś zalogowany.
I tak jest naprawdę! To nie kłamstwo widziałem takiego XD
Heh, nie chcę źle wróżyć, ale niedługo powstanie cos w stylu Monar dla uzależnionych od Tibi czy innych gier on-line
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-09 23:45:19)
LOL że też na tym forum śmiejecie się z ludzi których wciągają gry on-line
no coment.
LOL że tez nie zauważyłeś tego, że śmiejemy sie z bardzo skrajnych przypadków
no coment.
no coment.
Pójdę dalej, wejdę na forum o grach online i też będę się śmiał z nich
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
no coment.
Nie do końca jak już zostało to wymienione śmiejemy się z skrajnych wydatków...Ba ja sam gam w gry mmo ale rozważnie i nie cały czas
O...W...M...O...R...D...E...koleś jest...jak by to powiedzieć...zdziebka głupi??
pa3cja napisał:Typowy gracz:P
ale ta jego laska......
Ten chlopak to moj kolega, a ta w czerwoych dredach to moja kolezanka. Jaja se robilismy
Pa3cja, wystarczyło obejrzeć twoje filmiki w "Pokaż swoją twarz" żeby się kapnąć
s0n1c, zabiłeś mnie tym XD
"Skazany na zajebistość"
dulu napisał:pa3cja napisał:Typowy gracz:P
ale ta jego laska......Ten chlopak to moj kolega, a ta w czerwoych dredach to moja kolezanka. Jaja se robilismy
pierwszy raz zobaczyłem dziewczynę w czerwonych dredach:P
Jak wam sie podoba to moge podac adres jej strony internetowej, ale nie wiem czy ma tam swoje najnowsze zdjecia, i strone ma po ang :]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-04-10 13:28:04)
Jak wam sie podoba to moge podac adres jej strony internetowej, ale nie wiem czy ma tam swoje najnowsze zdjecia, i strone ma po ang :]
Zapodaj bo ciekawie wygląda.
missomega.com i jej zdjecia na deviantart z gory mowie ze ona jest modelka, wiec jej zdjecia wydaja wam sie DZIWNE.
~pa3cja, odnośnie jej dreadów, fryzjerski shit... Nie cierpię takiej roboty
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ale foty ma zajebiste, a przynajmniej większość.
~pa3cja, odnośnie jej dreadów, fryzjerski shit... Nie cierpię takiej roboty
chodzi ci o to ze nie lubisz dredow, czy o to, ze ktos kto jej robil to spieprzyl robote?
chyba o to drugie:P
Quithe napisał:~pa3cja, odnośnie jej dreadów, fryzjerski shit... Nie cierpię takiej roboty
chodzi ci o to ze nie lubisz dredow, czy o to, ze ktos kto jej robil to spieprzyl
robote?
Sam mam dready przecież xD Chodziło mi o to, jak je robią fryzjerzy i jak później wyglądają. Dla mnie to profanacja.
Z przyjemnoscia jej powiem, ze ma shit na glowie