Nie jesteś zalogowany.
zawsze chciałem przespać (w tym wypadku spać na:P) bohaterkach Shuffle!, kto by nie chciał...:)
bo ciężko by było ustawić sobie je na pulpicie i wziąć monitor ze sobą do łóżka i z nim (na nim) spać:P, prześcieradło jest łatwiejszym i bezpieczniejszym sposobem:)
zawsze chciałem przespać (w tym wypadku spać na:P) bohaterkach Shuffle!, kto by nie chciał...:)
bo ciężko by było ustawić sobie je na pulpicie i wziąć monitor ze sobą do łóżka i z nim (na nim) spać:P, prześcieradło jest łatwiejszym i bezpieczniejszym sposobem:)
Ja często śpię z postaciami z anime . Ostatnio przespałem się z... AE86 xD [tapeta na laptopie].
W NHK Yamazaki (tak miał ten koleś w okularach?) Miał taką wielką poduchę z Pururin . Na dodatek takie poduchy (w rozmiarach prawdziwego człowieka) są normalnie dostępne w sklepach, ale imho trochę to... za bardzo otaku .
Już nawet nie napiszę, co byście (byśmy xD) robili z tym prześcieradłem / poduchą
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-04-06 02:27:48)
jedyne co można jeszcze dodać to big smaJl:P:)
bomba:D
Chyba nie było jeszcze:
Śmieszne i zyciowe
Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówke?
1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona
14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki
1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie"
2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka"
7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki
5 którzy pojadą tym co wytykali błędy
3 którzy poprawią te błędy
6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka" czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi
2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszytskich że mówi się "lampa"
15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka"
19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach
11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy uzywają żarówek więc temat pasuje
36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe
7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek
4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się"
5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek
4 którzy napiszą że "BYŁO!"
13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki
1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson
1 n00b lurker który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
opcy, piękne
"Skazany na zajebistość"
Chyba nie było jeszcze:
Ogolnie takie sobie, bo to widzimy na codzien i to na tym forum. Ale przy tym parsknalem smiechem.
zmienianie żarówek to niebezpieczna czynność !!
kiedyś się nam spaliła i ojciec mi kazał zmienić odrazu (podczas meczu polska-niemcy na ostatnich mistrzostwach), po minucie wkurzył się powiedział coś w stylu "nawet żarówki nie umie zmienić" i wkurwio*** poszedł zrobić to jak najszybciej bo matka panikowała że zamiast pomóc oglądamy mecz.
skończyło się na tym że zmieniłem żarówkę a ojciec z poparzoną ręką wrucił przed mecz z moim piwem, bo mówił że przezemnie musi przyłożyć coś zimnego
Ile ja bym dał żebym sie przespać z/na Asą/Asie-senpai;P^^ boże gdybym miał taką możliwość to bym chyba nie spał po nocach xD
zmienianie żarówek to niebezpieczna czynność !!
To może niech ktoś temat założy.
Nie ma odpowiedniego działu o żarówkach pozatym to forum o anime a nie o żarówkach...jak ktoś chce dyskutować o żarówkach to niech idzie na forum o żarówkach xD
Nie ma odpowiedniego działu o żarówkach pozatym to forum o anime a nie o żarówkach...jak ktoś chce dyskutować o żarówkach to niech idzie na forum o żarówkach xD
Ale przecież "wszyscy uzywają żarówek więc temat pasuje".
tak wogóle to pisze się rzarówka xD a skoro ma być to zróbmy dział elektrycznosć i tam przeniesmy temat o "rzarówkach"
Chyba nie było jeszcze:
Śmieszne i zyciowe
Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówke?
1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona
14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki
1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie"
2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka"
7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki
5 którzy pojadą tym co wytykali błędy
3 którzy poprawią te błędy
6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka" czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi
2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszytskich że mówi się "lampa"
15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka"
19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach
11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy uzywają żarówek więc temat pasuje
36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe
7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek
4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się"
5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek
4 którzy napiszą że "BYŁO!"
13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki
1 n00b lurker który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
1 który zacznie bronić żarówek i będzie prawił tysiące postów o tym, że smutne żarówki są najlepsze.
1 który uzna, że reszta postów w temacie o żarówkach to offtop
1 który wyzwie wszystkich od nieznających się na żarówkach głupoli
1 który uzna, że żarówki są fajne jak lampa naftowa, ale lampa naftowa jest lepsza, ale i tak stwierdzi, że to żarówki rządzą, choć później wytłumaczy, że dobra żarówka jest słabsza od lampy naftowej
1 który zacznie wystawiać na allegro żarówki ściągnięte z internetu, z napisami bez zgody
autora
1 który nie będzie wiedział nic o żarówkach ani też o swej płci
6 którzy będą chcieli wymienić się żarówkami
7 którzy założą tematy typu "skąd ściągnąć żarówki firmy Oszczam"
9 którzy zapytają się kiedy napisy do Naruto
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-06 23:53:49)
opcy rządzisz
opcy rządzisz
"Zgadzam się"
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
malkor napisał:opcy rządzisz
"Zgadzam się"
Gdzie?Bo pewnie nie tam gdzie PIS:P
Puk! Puk!
-Kto tam?
-Jean Claude Van Damme
-Wypierdalać! Wszyscy czterej!
Dwóch kolegów w pracy:
- Ty stary czy rozmawiasz z żoną po stosunku
- Jak zadzwoni to czemu nie?!
Ja, niżej podpisany Penis, zwracam się o podniesienie wynagrodzenia z następujących powodów:
- Wykonuje prace fizyczna
- Pracuje na odpowiedzialnym stanowisku
- Przede wszystkim pracuje głową
- Pracuje także w weekendy oraz święta państwowe
- Pracuje w zanieczyszczonym środowisku
- Nie otrzymuje wynagrodzeń za nadgodziny i prace zmianową
- Pracuje w zaciemnionych warunkach, o złej wentylacji
- Pracuje w warunkach wysokich temperatur
- Niebezpieczeństwo chorób zawodowych
Odpowiedź z działu kadr
W nawiązaniu do poruszonych argumentów informujemy, że uważamy je za całkowicie bezzasadne, ponieważ:
*Nie pracuje Pan w systemie ośmiogodzinnym.
*Ciągły Pana sen przerywają jedynie krótkie okresy twórczej pracy.
*Nie zawsze wykonuje Pan polecenia kierownictwa.
*Nie przebywa Pan w wyznaczonym miejscu, ale ciągle je zmienia.
*Za często robi Pan przerwy w pracy.
*Nie wykazuje się Pan inicjatywą i checią działania, która jest wymuszana presją i stymulacją kierownictwa.
*Zostawia Pan bałagan po zakończeniu zmiany.
*Zaniedbuje Pan zdrowie i wymogi bhp, nie zakładając odpowiedniej odzieży ochronnej.
*Unika Pan pracy jedną zmianą po drugiej. Czasami opuszcza Pan miejsce wyznaczone przed ustalonym czasem. I nade wszystko podejrzane jest to, że przychodzi Pan i wychodzi z pracy, taszcząc dwa podejrzanie wyglądające worki.
Mam nadzieje że nie było.
edit:aa mam jeszcze
Przychodzi pająk do pająka i pyta:
Co robisz ??
gram w motylki.
Skąd masz ??
a sciągnołem sobie z sieci...
Kontrola w holenderskim obozie pracy gdzie pracuja polacy przy zbiorze owoców. Podchodzi taki jeden inspektor do polaka i mówi po holendersku..a wy tu legalnie pracujecie?? - jasne . to pokażcie dokumenty, Ok zgadzaja się..a pana kolega tez ma papiery? tak, juz go wołam " JÓÓÓÓÓZeeeekk SPIE*DALAAAJJJ !!!"
Dwóch Dresiarzy rozmawiają ze sobą:
-Siema ziomek co robisz na sylwestra??
- Klate i Bica
W morzu plywa zolw, przyplywa rekin i odgryza mu noge, zolw na to : Bardzo ku*wa smieszne.
Po gorącej imprezie:
- Słoneczko...
- Tak, kotku?
- Zrobisz śniadanie, rybko?
- Oczywiście, skarbeńku.
- Jajeczniczkę, rybko?
- Ze szczypiorkiem, pieseczku.
- Ale na masełku, żabciu?
- Nie może być inaczej, misiu.
- Kur*wa, myszko... przyznaj się! Ty też nie pamiętasz, jak mam na imię?!
Żona do męża:
- Kochanie powiedz mi coś słodkiego...
- Nie teraz, jestem zajęty.
- Kochanie, no powiedz mi coś słodkiego...
- Naprawdę, teraz nie mam czasu.
- Ale kochanie, chociaż jedno słówko...
- Miód, do ku*wy nędzy i odpie*dol się!
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2007-04-07 14:17:15)