Nie jesteś zalogowany.
DARK_SAN, Bladooka85, Itach wysłałem wam liste.
PS: Proszę o syzbkie odpowiedzi na to czy chcecie się wymieniać czy nie.
Mam z 200 starych płytek CD z nagranymi niegdyś anime i....
...zjeść się tego raczej nie da, a leży toto i się kurzy:) i z miłą chęcią bym się z kimś wymienił (jakości różnej, i nierzadko "niezaciekawej" ale liczą się treści:) (tak BTW, nie mam w tej chili stałego dostępu do sieci) jeśli jesteś zainteresowana, to mogę podesłać listę na maila (tylko najpierw bede musiał ją zrobić:P) i możnaby coś przesłać pocztą(Jestem z okolic Tarnowa). Jeśli zajdzie taka potrzeba, mogę to także zgrać na DVD.
Jeśli jesteś zainteresowana, daj odpowiedź na adres "tulix@interia.pl" (bo na to forum zaglądam rzadko)
(z braku dostępu do sieci możliwe, że odpowiem nawet w termini do 2 tygodni po świętach) Pozdrawiam
a ja z chrecia nagram za czyste dvd moje anime;)
Tulix jeśli chodzi o anime na CD to chętnie wzioł bym pozycje których nie mam, mój kolega nie ma DVD-romu wiec bym mu sprezentował kilka płytek
polecam wam desarian
wymienilismy sie na 20 DVD (jednorazowo)
i jestem bardzo zadowolony :-)
zainteresowanych co do wymiany zapraszam na
fspl.110mb.com
tam znajdziecie moj spis i warunki wymiany :-) (takie same jak o i u desariana)
jezeli nie chcesz wpisywac to kliknij u mnie na www (w menu z lewej pod avatarem:-))
Przypominam że wymiana nie koniecznie musi dotyczyć anime.
PS: Nadal czekam na odpowiedzi pewnych osób dotyczących wymiany, proszę o szybką odpowiedź.
Desarian, jakbys mogl, to wyslij liste na ociesek@o2.pl
Bede wdzieczny:D
ja też bym poprosił listę kn1991@gmail.com miło byłoby wiedzieć czego szukasz, bo mam +- 120 dvd anime ale nie spisane ^^'
btw mógłbyś zuploadować liste na rapidshare byłoby o wiele prościej niż każdemu słać na maila
Ociesek,Kurisu wysłałem do was moją liste, życze miłego przeglądania i proszę o szybką odpowiedz.
Polecam wymianę z desarianem, paczka doszła do mnie bardzo szybko i wszystko nagrane jak trzeba, zero zastrzeżeń!
Też bardzo gorąco polecam wam wymiane z Desarianem wszysko poszło szybko i bez problemów. I ogólnie to spoko gośc z niego xD Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam;]
Wznawiam wymiany za anime więc wszystkich chętnych proszę o kontakt( najlepiej na gg).
Desarian jakbyś mógł to też podeślij mi liste na miszas1@tlen.pl
miszas wysłałem Ci liste i czekam na szybką odpowiedz.
hej ~desarian jako ześ również z Olka to napewno predzej czy pózniej (zapewne po majowych) jakiąś wymanę zrobimy (choć obawiam sie ze bede Ci musiał zaoferować czyste płytki :/choc moze cie cos zainteresuje, chocby horrory azjatyckie albo gierki jakie) podeslij mi liste na maila gienia1313@wp.pl bede wdzieczny... seej!
Prosze o liste anime.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Zwierz i Vilku lista została do was wysłana, proszę o odpowiedź na to czy checie się wymienić czy nie.
Z góry dziękuje.
Mi też podeślij
Piter666 lista została wysłana. Chęci wymiany proszę zgłaszać na gg