Nie jesteś zalogowany.
aha jeszcze bakiego(opiekuna sandów;P)i sasoriego do sandów...i cholera znaleźć więcej mist xD
Kisame pewnie będzie do akatsuki :/. W ogóle mogliby dać akatsuki
irytujace jest szukanie kogos kto gra dana postacia :/ (w moim przypadku INO) :/
Ja mialem to szczescie ze Ino mi sie znalazla... Gorzej jest z Choujim i Hinatka
Na legendary sanninie dużo ludzi gra INO, bo misje robią. Trudniej na gaare trafić. Chyba z 10 walk go szukałem.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-05 11:48:16)
Tylko ze ja nie jestem sanninem a jestem nawet studentem bo resetowalem konto ^^
P.S. Odkrylem team dla siebie... Sasuke (misje ), Naruto i TenTen!
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-05 11:57:22)
No Masz racje i do tego wymyslic jakies misje dla nich i dla soundow , sandow bo to nudne grac niemal przez polowe gry skladem tylko z liscia.
Jest misja z Kabuto ale to dopiero przy odsłanianiu sanninów
jak sobie myślę ze trza będzie gaara lalkarzem i temari jechać to sie można zarąbać...masakryczny skład...
całkiem fajny team , bawiłem się nimi już
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-05 12:11:30)
o.O serio?? temari nin gaara nin...kankurou random...nie wiadomo czym walić by sie nie zmarnowało xD
Jak odblokowywałem Kimimaro to w jednej walce dostałem przez 3 rundy same niebieskie i wszystkich zabiłem Gaarą XD. A jak było 4/5 i walczyłem o 5/5 to został mi sam gaara na Naruto i Sakure, ale jeszcze wygrałem:D. Ale IMO Gaara jest cienki tylko strasznie długo się go zabija :/.
o.O serio?? temari nin gaara nin...kankurou random...nie wiadomo czym walić by sie nie zmarnowało xD
nawalaj Temari i Kankuro , Gaara robi za straszak dla przeciwnika
Ewentualnie za postać do rozgrywania końcówek
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-05 12:16:11)
jak znajde sakona i tayuye to pogadamy o gaarze i lee...
Zauwazylem bo wlasnie sieklem w niego chidori i rasenganem a ten dziad sie trzyma jeszcze jakos taki nudny ziom ^^
W tym sasmym czasei Haku we mnie igielkami rzuca :/
to jeszcze nie masz Tayui ?:)
Roni nawet tu żeś sie wpakował xD gaara to masakra redukuje 75% ataku...wiec np atakujesz 40 on obrywa 10...
No widzisz jak sie czlowik nudzi to i wszedzie wlezie ;d Co do gaary...zauwazylem ;/ Znacie moze jakiegos ludka (z podstawowych ^^) co jest jakos lepszy na gaare?
Wszystko co używa genjutsu , czyli Ino , Shikamaru , niema wtedy żadnej 75% redukcji
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-05 12:32:00)
Tak wlasnie sie zastanawiam czy nie grac shikamaru i trzymac wszystkich cieniem ^^ a wtey sasuke uzylby chidori lub gaara trumne piaskowa i po przeciwniku
Edit: Lub tez Lee swojego lotusa przy otworzonej 5 bramie ale jakos nie lubie troche nim grac ^^
A no i mam taki avek z n-a bo wszystkie moje avki (takie ze moje ) sa za wielkie na te forum
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-05 12:39:34)
jak przeciwko lee jest skład naruto sakurka i sasuke i wszyscy mają redukcje 50% to możesz sie wypchać 5 bramami;P