Nie jesteś zalogowany.
A ja bym prosił jakby ktoś znalazł Battle Angel Alita w dobrej jakości. Bo to na co się natknąłem było gorsze niż fatalne :/
Konia z rzędem temu, kto powie mi skąd mogę zassać 26 odc. drugiej serii School Rumble w formacie avi! Na arzie wszystkiew ersje, jakie znalazłem były w mkv, a nienawidze tego formatu. Za pomoc z góry dzięki.
MKV dobry jest ... Ja mam rawy w AVI jesli chcesz to moge ci upload zrobic tego :)Napisz tu albo na pm (lepiej na PM!!) na jaki serwer.
Ostatnio edytowany przez Planeta (2007-03-30 21:18:09)
Jest też ta stronka fajna::)
http://id-tv.info/Download.aspx
No i ma dużo serii od KAA - według mnie świetnej grupy
Konia z rzędem temu, kto powie mi skąd mogę zassać 26 odc. drugiej serii School Rumble w formacie avi! Na arzie wszystkiew ersje, jakie znalazłem były w mkv, a nienawidze tego formatu. Za pomoc z góry dzięki.
MKV dobry jest ... Ja mam rawy w AVI jesli chcesz to moge ci upload zrobic tego :)Napisz tu albo na pm (lepiej na PM!!) na jaki serwer.
School Rumble Ni Gakki 26 RAW
Part1
Part2
Linki jeszcze działają. To teraz poproszę konia
Edit:
@Planeta, to stary upload był
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-30 21:53:32)
Sam wrzuciles ? Ciekawe jak on ci wysle tego konia... Poczta czy Kurierem!!??[okej] i nie zapomnij o rzedzie! Po co Ci koń bez siodla? No chyba, ze chcesz pole orac!! (C)homonto i jazda
PS : Kto wie jak sie pisze "homonto"?
Ostatnio edytowany przez Planeta (2007-03-30 21:57:33)
A ktoś wie skąd znajdę ostatnie 4 epy Mezzo DSA? Grupa objętna (najlepiej AonE), byle by NIERMVBlee. Nie ważne czy torrent, megaupload czy jeszcze inne dziwo .
Wie ktoś może skąd moge sciągać odcinki one piece.
Bardzo bym prosił o pomoc!!!
Ponieważ słyszałem ze maplesnow jest dobre ale nie moge zanleźć stronki z tym jakbyy tkoś mógł podać linka!!:D
w avikach mu dajcie w avikach xD a ja skorzystam xD
Wie ktoś może skąd moge sciągać odcinki one piece.
Bardzo bym prosił o pomoc!!!
Ponieważ słyszałem ze maplesnow jest dobre ale nie moge zanleźć stronki z tym jakbyy tkoś mógł podać linka!!:D
Było już podawane na forum, opcja szukaj nie boli:
Mam pytanko... wie ktoś skąd można ściągnać DNA^2 ep 15 (albo jak kto woli OAV 3)... Wszystkie epy są tutajprócz tego jednego . Ani na torku, ani na DDL... jakby co, to mógłby ktoś upchnąć, zalega mi na hdd... z góry dzięki.
Eh, nie ma nadal stronki anime-alliance. com ;< Bardzo mnie to boli, gdyż stronka na wysokim poziomie, dużo anime o LEPSZEJ jakości niż 3/4 z tych stron, nawet zrobiłem listę do których anime z obecnej listy trza dopisać numerek 21 - no ale widzę, że olano mnie, a stronkę rzucono w zapomnienie.
Tak czy siak, ja polecam tą stronę! Anime-Alliance.com
ja polecam www.anime-eden.com
Dzięki Maniack, masz u mnie wino o nazwie "Koń z rzędem" =)
Na Anime-Eden nie ma nawet 1/4 z tych tytulow, ktore chcialbym sicagac:P wiec to nei do konca prawda. Chyba, ze to moje gusta sa jakies dziwne Xp
SKlamalem jedak nie mam rawa tylko jakis fr. hardsub tego SR 2nd
Ostatnio edytowany przez Planeta (2007-03-31 14:18:31)
Cze skąd moge sciagać aktualne odcinki one piece jak stronka byla by dobra?
ok dzieki
Skąd można obecnie pobrac Chrono Crusade nie w *.rm ?
Potrzebny na wczoraj Geneshaft najlepiej TORRENT!