Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
tomxxx: mi nie jest obojetny ale malo jest gier w wersji undub czyli ze dzwiek jest oryginalny a napisy sa po angielsku. ffx na pewno nie ma w wersji undub wiec pozostaje ci granie w wersje angioelska albo sciagniecie wersji japonskiej. jak chcesz takie gry to poszukaj na blackcats games.
To jest obecnie jakaś wersja FF7 na PSP? Ja wiem tylko o FF7: Crisis Core, ale ono jeszcze się nie ukazało...
nie, nie ma zadnej specjalnej wersji, zwykla standardowa FF7 na PSX, tylko tyle ze PSP ma mozliwosc emulacji gier z tej ze konsoli
gacek21 a gdzie konkretnie znaleźć tą grę ?
Tamta strona wymaga logowania a zarejestrować nie ma możliwości.
Na pewno jest ta gra z oryginalnym głosem ale gdzie konkretnie ?
Mam pytanie co do FINAL FANTASY X.
Czy istnieje a jeśli tak (raczej na pewno tak) to skąd ściągnąć wersję FFX z japońskim głosem i angielskimi napisami ???
Czy nie można w tej grze ustrzec się przed angielskim gadaniem ?
Niestety takowej wersji nigdzie nie dostaniesz...
Nawet wszelkie próby ingerencji w samą grę czyt. podmienienie samych plików z audio nie powiedzie się...
Głównie za sprawą zabezpieczeń dzięki, którym w ogóle nie widać plików z samą grą na PC... Pozostaje granie w wersję z ang audio only...
no chyba że ktoś naprawę zna się na C++ i jest w stanie rozłożyć przy użyciu tych wszystkich unpackerów, mugenów tablice z samą grą... xD
(po szczegóły odsyłam na ps2hd.com)
Wersji na PSP nie ma jest tylko możliwość emulacji gierek z szaraczka właśnie jak wspomniał ~diablic
PS: jedyna gra z możliwością zmiany audio między jap. i ang. z jaką się spotkałem na PS2 to Disgaea ^^ polecam kapitalny turowy/hmm strategiczny jRPG
FFXII ma chyba wybór między językami ?
Co do FFX to na 100% jest wersja z japońskim głosem.Nawet gdzieś pisało że trochę angielskie słowa nie pasują do ruchu ust bo było to pod japoński język
Tylko dziwi mnie to że nikt by tego nie udostępnił.
Przecież w japoni nie grali po angielsku skoro mają w swoim języku.
Uważam że gracz powinien mieć zawsze wybór języka oryginalnego i angielskie napisy powinny być.
A nie tylko ten durny dubbing.Całe szczęście że z anime tak nie ma.
Tak jest wersja japońska... pierwsza jaka się pokazała na rynku... ntsc jp.
Z tym, że nie tylko głosy postaci są in jap. ale również cała gra...
Posiadam w takiej wersji właśnie FFXII...
...który z tego co pamiętam wersji ntsc us nie posiadało możliwości zmiany języka na macierzysty czyt. jap.
Nie wiem jak było z nasza palowską takowej nie miałem niestety nigdy okazji stestować...
No i właśnie to wiedziałem że FFXII ma również japoński język.
Ale co z FFX i FFX-2 ?
Te dwie gry szukam po japońsku.
Byłem pewien że to wersja international a nie wiem czy wiesz ale tam pisało że to NTSC-J a okazało się że jest tylko wybór pomiędzy napisami angielskimi i japońskimi.Oczywiście wybór po japońsku.
Gra ma chyba jakoś dodatkową misję czy coś.
Ale może jest jeszcze jakaś inna wersja FF X ?
No, w sumie jak .Hack//G.U idzie ściągnąć z japońskimi głosami i angielskimi napisami to może FF X też się da tak zmienić.
Jeśli postała wersja z japońskim głosem to dlaczego w torrentach jest tylko z angielskich.
Chociaż jeszcze nie wszystkie wersje miałem więc może coś jeszcze mi umknęło.
No nie zarówno FFX i FFX2 mam w wersji international + last mission ale to jest po prostu idiotyczne.Bo można ustawić japońskie napisy a nie głosy.Po co japońskie napisy i angielski głos ? Dla japończyków ?
Czy oni nie mają swojej wersji japońskiej no bo jeśli mają to po co wersja z angielskim głosem i japońskimi napisami ?
Jubei, za to info masz u mnie browar
"Skazany na zajebistość"
Ale nie o to się pytałem.Pytałem sie o FFX. Po co japońskie napisy do gry po angielsku.Czy w ogóle istnieje wersja japońska i skąd ją wziąć ?
Jest wersja japońska (japońskie napisy i dźwięk) [ntsc jp] [JAPONIA] wersja amerykańska (ameryksńskie napisy i dźwiek) [ntsc us] [USA, CANADA] i angielska (angielskie napisy i dźwiek) [ntsc] [WIELKA BRYTANIA] [pal] [EUROPA i AUSTRALIA] uroki mieszkania w danej strefie najlepsze dla mnie wersje amerykańskie w miare szybko zaraz po japońśkich i w miare zrozumiałym języku. Co do spolszczenia FF VII na psx-a jest w 100% albo w wersji zbliżonej do 100% (patr. www.emuinfo.pl) z wersją na pc?? kompletny kosmos [coś takiego wogóle istnieje??]
Tak to niby skąd to wziąć ?
Słyszałeś o wersji international ?
Co to według ciebie jest.
Nigdzie nie ma wersji żeby mówili po japońsku.
Tak to niby skąd to wziąć ?
Słyszałeś o wersji international ?
Co to według ciebie jest.
Nigdzie nie ma wersji żeby mówili po japońsku.
Weź wsadź sobie w dupę prozak na uspokojenie. Skoro już przebadałeś temat i nikt nie mówi, że jest inna wersja, to przyjmij to i skończ się ciepać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No przestań pyskować prostaku.Nie do ciebie to pisałem więc się nie mieszaj.
Wersja japońska jest bo słyszałem japońskie głosy w tej grze ale nie wiem skąd to wziąć.
A próbowałeś zapytać normalnie, jak człowiek, kulturalnie?
No przestań pyskować prostaku.Nie do ciebie to pisałem więc się nie mieszaj.
Wersja japońska jest bo słyszałem japońskie głosy w tej grze ale nie wiem skąd to wziąć.
Zamów sobie z Japonii...
Przeczytaj cytat, który dałem wcześniej i zastanów się, czy ten prostak tyczy się tylko mnie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja zadawałem normalne pytania.W normalny sposób i bez żadnego niekulturalnego zachowania.
Po prostu mnie to ciekawi dlaczego tak jest i czy Japończycy wolą wersję z angielskim głosem niż japońskim.
No bo skoro są japońskie napisy w międzynarodowej wersji a nie ma japońskiego głosu.
Czyli angielski to język międzynarodowy a japoński nie.Lecz dlaczego nie mogą być napisy angielskie a japoński język.To właśnie tak powinno być a nie na odwrót.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna