Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich. Dopiero zaczynam przygode z anime dlatego nie posiadam duzej kolekcji. Ba, jest ona bardzo skromna. Mam do zaoferowania na wymiane anime Eyeshield 21. Wszystkie odcinki w wysokiej jakosci (kazdy po ok. 200MB, AVI). Pierwsze 6 odcinkow jest z wbudowanymi francuskimi napisami (mozna sciagnac napisy na animesub) reszta jest juz z angielskimi napisami. Lacznie wazy to ok 11GB! Posiadam jeszcze Neon Genesis Evangelion na kilku plytach CD rowniez w bardzo dobrej jakosci z wbudowanymi napisami polskimi (Jednak NGE musialbym poszukac bo nie wiem dokladnie gdzie owe plytki sie znajduja w pokoju - jezeli komus bardzo zalezy to nie ma problemu). Mam jeszcze film Vampire Hunter D - rowniez moge nagrac, jakosc DVD (oryginal). Zalezy mi na : Fullmetal Alchemist, Wolf's Rain, GiTS SAC, Last Exile, Witch Hunter Robin. Zainteresowanych zapraszam na gg albo tutaj na forum. Pozdrawiam
No prosze, ja to wszystko posiadam Jak cos, to pisz na gg. Jakby mialo dojsc do wymiany, to najwczesnej w przyszlym tygodniu, bo ten mam juz zawalony ^^.
moja lista ani.xk.pl jak cos to pisz 9248628
Strony 1