Nie jesteś zalogowany.
hmm... dzięki za pomoc! Nie lubie torrentów ale widze, że nie mam innego wyjścia :-)
no właśnie wiekszość w tym downloadzie wygasło plików tsubasy i lipa nie ma
Kurde chciałbym zobaczyć Cowboy Bebop(aż wstyd się przyznawać że się tego nie widziałem)...CZy ktoś ma jakieś namiary na jakiś Http?
TAk przy okazji za namiary na anime ZegaPain tez byłbym wdzięczny
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-03-23 23:42:31)
Yaqb na stronie co jest w bramce nr.1 probowałem ale transfer waha się miedzy 35 a 0 KB/s zaś na drugiej nie przekracza 2KB/s
hej ~Zgrzyt a bawisz się w P2M (MoorHunt)?? jak tak to na tej stronce jest dużo anime www.p2mforum.info i tam Cowboy Bebop jest...
Kurde chciałbym zobaczyć Cowboy Bebop(aż wstyd się przyznawać że się tego nie widziałem)...CZy ktoś ma jakieś namiary na jakiś Http?
TAk przy okazji za namiary na anime ZegaPain tez byłbym wdzięczny
Trochę samodzielności, przeciez na pierwszej stronce masz podane linki, poza tym w tym temacie bylo tez duzo linków do stron z downladem, dodatkowo wystarczy przeszukac dział "Skąd-wziąćść". Ludzie, czy za każdym razem trzeba podawac wam rączke? Podstawiac nocnik?
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-24 00:22:05)
Podstawiac nocnik?
może być... i jeśli łaska piwko jeszcze lepiej dwa
Ostatnia porcja Gundam SEEDa Destiny + Odcinek z pełniejszym zakończeniem.
Gundam SEED Destiny 36
Gundam SEED Destiny 37
Gundam SEED Destiny 38
Gundam SEED Destiny 39
Gundam SEED Destiny 40
Gundam SEED Destiny 41
Gundam SEED Destiny 42
Gundam SEED Destiny 43
Gundam SEED Destiny 44
Gundam SEED Destiny 45
Gundam SEED Destiny 46
Gundam SEED Destiny 47
Gundam SEED Destiny 48
Gundam SEED Destiny 49
Gundam SEED Destiny 50
Gundam SEED Destiny Final Plus part 1
Gundam SEED Destiny Final Plus part 2
Gundam SEED Destiny Final Plus part 3
Gundam SEED Destiny Final Plus part 4
Gundam SEED Destiny Final Plus part 5
Gundam SEED Destiny Final Plus part 6
Gundam SEED Destiny Final Plus part 7
Za upload podziekujmy gal'owi z forum emuinfo
Ostatnia porcja Gundam SEEDa Destiny + Odcinek z pełniejszym zakończeniem.
Jaka to grupa???
A tak nawiasem mówiąc to po co komu Gundam Seed Destiny, skoro całość można mieć z www.anime-eden.com ?
poszukuje hikaru no go z ftp lub innych zrodel byle nie na rs,mu, itd bo te limity sa straszne... znalazlem torrent calej seri na mininova ale leci ledwo 1kb/s wiec 3 lata bede sciagal 13gb;/
pozdrawiam
Franz, wejdź na http://www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html i prawie na samym dole masz tę serię. Dosyć ciężko się połączyć, ale download leci z pełną prędkością
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-03-27 12:20:18)
"Skazany na zajebistość"
byla taka stronka z kturej ciongnelo sie za pomocom javy ale nie pamientam adresu, zciongnolem bodajze MAI HIME. zna ktos adtes tej strony??
co jest z http://www.animea.net jak klikne jakis link to to mi wyskakuje: Register free!Click here to download files at premium speed. co z tym zrobic, kedys tego nie bylo
Ostatnio edytowany przez camel (2007-03-27 14:33:36)
Maniack napisał:Ostatnia porcja Gundam SEEDa Destiny + Odcinek z pełniejszym zakończeniem.
Jaka to grupa???
SEED Fansubs
@zergadis0 - nie wiem, nie ja to uploadowałem. Zresztą, im więcej alternatywnych linków tym lepiej, nie
Edit:
Zjadacz przedstawił kolejny powód
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-27 14:49:56)
A tak nawiasem mówiąc to po co komu Gundam Seed Destiny, skoro całość można mieć z www.anime-eden.com ?
Mi na przykład z Anime-Eden ostatnio coś bardzo wolno ściąga, po ok. 15-20 kb, a na sendspace idzie po 60kb. Wybór jest więc prosty. Poza tym nie wiem jak na Anime-Eden, ale podane przez Maniack'a epy są w bardzo ładnej jakości
"Skazany na zajebistość"
Kisiel napisał:Maniack napisał:Ostatnia porcja Gundam SEEDa Destiny + Odcinek z pełniejszym zakończeniem.
Jaka to grupa???
SEED Fansubs
Dzięki
zergadis0 napisał:A tak nawiasem mówiąc to po co komu Gundam Seed Destiny, skoro całość można mieć z www.anime-eden.com ?
Mi na przykład z Anime-Eden ostatnio coś bardzo wolno ściąga, po ok. 15-20 kb, a na sendspace idzie po 60kb. Wybór jest więc prosty. Poza tym nie wiem jak na Anime-Eden, ale podane przez Maniack'a epy są w bardzo ładnej jakości
To chyba mówi samo przez sie - 'SEED-Fansubs' jest jedyną grupą która wydała GSD od odcinka 1 do 50 w eng napisami i jap ścieżką dźwiękową.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … howallag=1
blisko nich jest tylko Haro^2&Tori^2 [ze względu na rate]
zna ktoś jakieś dojścia do Blue Gender (oprócz tych dwóch co sś wymienionych na starcie)?
Najlepiej jakiś http