Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
GZ ;p na dojicon jednak cosik zrobie nie dam ci tak latwo wygrac ;d
Obejrzałem , bardzo fajny.
BTW Nie oglądałem Koi Kaze , czyżbym oglądając go (amv) zaspoilerował sobie serię ? Czy też może sceny tam przedstawione nie są kluczowe ?
[cytuj]IMPORTANT: This video contains major spoilers. If you want to fully feel the beauty of this anime, watch it in the first place [/quote]
Trzeba czytać opisy...
[cytuj]IMPORTANT: This video contains major spoilers. If you want to fully feel the beauty of this anime, watch it in the first place
Trzeba czytać opisy...
Nom , ale chciałem koniecznie zobaczyć co tam nowego spłodziłeś.
I tak za tydzień lub dwa nic nie będę pamiętać .
Bardzo fajne!
Bardzo Dobry AMV Odwaliłeś kawał dobrej roboty AceMan
nastrojowa muzyka, film świetnie z nią zgrany, ponadto b.fajny pomysł z tymi napisami: " Co kto mówi ".
Ogólnie, 8+/10 ^^
GW
Powtórzę to co pisałem na mircu raz jeszcze.
Swietna AMV'ka Graty
Sorry, że tak późno
Bardzo dobry teledysk bez dwóch zdań.
i mała ocena jak zawsze
świetny timing [jak zawsze u ciebie], bez wykorzystania nieziemskich efektów [które IMAO wcale nie są potrzebne w amvkach moim zdaniem] zrobiłeś znów coć co przyciąga do siebie. Wplecenie fabuły to trudne zadanie ale tutaj jak najbardziej udane. Dobranie scen to po prostu majstersztyk. Jakość obrazu [mam wersję mp4] w porządku. 'List' przetłumaczony ok
Teledysk naprawdę zachęca do obejrzenia tego anime!
A co mi nie podpasywało? Efekt szumienia obrazu czy jak to się mówi śnieżenia moim zdaniem powinien być w odcieniach szarości bez tych kolorowych zniekształceń. W pierwszej części teledysku gdy pojawiają się i znikają obrazy ja bym to widział jakoś bardziej regularnie a tutaj jest dość chaotycznie - co nie zmienia faktu, że może sie podobać innym ja bym tam po prostu widział obraz podzielony na 4 lub 9 i fragmenty mrugające w losowych kwadratach.
Napisy robiłeś skryptem ass/ssa czy za pomocą zewnętrznego programu czy jako efekt? Niektóre stanowczo za szybko znikają!
9/10
btw. muszę się dowiedzieć dlaczego oni są tak uświnieni na koniec ^^
Strony 1