Nie jesteś zalogowany.
Witam chcialbym zdobyc to anime. Mimo ze seria nie jest stara trudno ja znaleźć albo transfery są lipne, mało ściągających. Sprawdzałem linki http z forum i tam tez lipa, także p2m chociaz w tym jestem nowy i torrenta-musiałbym siagac po odcinku róznych funsubów i rózne wielkości a ja chciałbym odcinek 170 MB a nie 230.Mam dosc wolne łacze i nie chce czekac wiecznosc az sie sciagnie.
Moze mi ktos pomóc?
http://www.anime-eden.com - tutaj masz, ale różne odcinki różnie zajmują (chyba od 151 do 223 Mb).
Na anfo.pl
Możesz ściągnąć 8 odcinków ErgoProxy z polskim subem od grupy ubique
Anfo.pl - Anime na MegaUpload i RapidShare
Edit:
O jest już nawet 9 odcinek
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-03-23 12:30:27)
Jak chce się mieć jednolite Ergo Proxy to albo z trackera Ani-Kraze albo Shinsen-Subs. Obie grupy wydawały serię w mkv i avi, można wybrać, co się bardziej lubi.
I kto wie, czy w Polsce nie wyjdzie EP na DVD.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2007-03-23 12:37:10)
dzieki bardzo ale niestety z seedami słabo i transferki słabe a w obejscie limitu na megauploadach jeszcze sie nie bawiłem. Da rade torrentem albo http to wogóle sciągnąc czy szukac innego p2p. Tyle ze emule to u mnie tez za bardzo nie hula jeszcze w dodatku 23 odcinki... w życiu.
No przecież ci napisałem skąd możesz ściągnąć. Jak ci to kilkadzieścia Mb robi różnicę to se szukaj na emulcu czy innych badziewiach.
No przecież ci napisałem skąd możesz ściągnąć. Jak ci to kilkadzieścia Mb robi różnicę to se szukaj na emulcu czy innych badziewiach.
Kto się tak wyraża o eMule'u, ten ma najwyraźniej wąski krąg zainteresowań i nigdy nie szukał w necie prawdziwych rarytasów.
zergadis0 napisał:No przecież ci napisałem skąd możesz ściągnąć. Jak ci to kilkadzieścia Mb robi różnicę to se szukaj na emulcu czy innych badziewiach.
Kto się tak wyraża o eMule'u, ten ma najwyraźniej wąski krąg zainteresowań i nigdy nie szukał w necie prawdziwych rarytasów.
Może i są na nim miliardy plików, ale prędkość ściągania większości z nich jest żałosna, a ~drama_fanu zależy na szybkim downloadzie.
Kwestia dyskusyjna. W emule można znaleźć rzeczy, trudno dostępne, a z prędkością to bym nie przesadzał. U mnie wykorzystuje 80-90% łącza, fakt musi długo chodzić, by się rozkręcić - ale nazywanie go "badziewiem" to gruba przesada ;]Co do Ergo Proxy to można pobrać chociażby stąd: Ergo Proxy
Ja dysponuję rawami HDTV Ergo proxy (1280x720) od Yume ( to te co podaje Rein). Osobiście szukam rawów do Eureka Seven.
Ostatnio edytowany przez mbell (2007-03-24 22:54:07)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Obiwanshinobi napisał:zergadis0 napisał:No przecież ci napisałem skąd możesz ściągnąć. Jak ci to kilkadzieścia Mb robi różnicę to se szukaj na emulcu czy innych badziewiach.
Może i są na nim miliardy plików, ale prędkość ściągania większości z nich jest żałosna, a ~drama_fanu zależy na szybkim downloadzie.
Komu potrzebna "większość plików" z eMule'a? Ja za "większość" dziękuję, wystarczą mi niektóre. Prędkość ściągania zależy od różnych rzeczy (głównie od czasu połączenia; to narzędzie dla tych, którzy mają kompa stale włączonego), osobnicy nieużywający eMule'a przeważnie znają się na nim jak świnia na gwiazdach, "w d?pie byli, gó?no widzieli" (że użyję kolokwializmu). Taką niestarą i popularną serię jak Ergo Proxy można sobie dość komfortowo ściągać odcinek po odcinku (kto powiedział, że on potrzebuje od razu całej serii?), oglądając na bieżąco. Jeśli nie ma szybkiego neta, (sam nazwał swoje łącze dość wolnym) i jeszcze grymasi, że mu się powoli ściąga, to po prostu marudzi. Dobrze skonfigurowany eMule chodzi sobie w tle, nie zawraca głowy i nie zatyka na amen łącza, a skoro ma się je wolne - to czego chcieć więcej? Ja np. mam starego kompa i chciałbym, żeby mi na nim nowe gry dobrze chodziły (jak nie chodzą), ale się z tego powodu nie użalam nad sobą.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-03-24 22:58:57)
Ja dysponuję rawami HDTV Ergo proxy (1280x720) od Yume ( to te co podaje Rein). Osobiście szukam rawów do Eureka Seven.
Znów mogę zapodać link do tej strony,Eureka Seven od [l33t-raws] stronka to w sumie serwer ftp, limit ściągania dwóch plików naraz i utrudniona sprawa przy sporym nasileniu w weekendy... Ale nie zerwało mi ani razu. Eureka Seven
Z torrentami to niestety będzie gorzej, brak seedów, co prawda,jak się na forum np l33-raws zaapeluje, i trochę ściągających będzie, to wcześniej czy później da się pobrać.
Witam, poszukuję dwóch kawałków, op i enda z tegoż oto anime :-) plis help
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
http://gendou.com/ rejestracja i po sprawie;)
dzieki ziom, kurde gdybym wiedzial ze kawalek ma title 'kiri' to bym od razy zasysał z anime-eden ;p
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Pobieranie "Ergo Proxy" jest zakazane![zly]. Marsz do Empiku kupić oryginał!!
Wyskrobiecie chyba 39.90 PLN raz na 2-3 miesiące?
kiedy wychodzi vol3 z EP?
Juz od tygodnia chyba jest;)
Pobieranie "Ergo Proxy" jest zakazane![zly]. Marsz do Empiku kupić oryginał!!
Wyskrobiecie chyba 39.90 PLN raz na 2-3 miesiące?
Matka Teresa się znalazła... a kto mi to zakaże? Poza tym, wszystko było by pięknie, jakby polskie wydanie również było by piękne...
ftajemniczony napisał:Pobieranie "Ergo Proxy" jest zakazane![zly]. Marsz do Empiku kupić oryginał!!
Wyskrobiecie chyba 39.90 PLN raz na 2-3 miesiące?Matka Teresa się znalazła... a kto mi to zakaże? Poza tym, wszystko było by pięknie, jakby polskie wydanie również było by piękne...
taaa poza "piekna jakoscia" jaka prezentuja polskie wydania , takze 'swietne' sa reklamy ktore sa puszczane przed wlaczeniem sie menu , nie ma to jak 20 min reklam przed filemem , ktorych dodatkowo nie mozna przewinac. Szkoda gadac.