Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Jestem tutaj nowy.Moze ktos powiedziec jak dodaje sie posty na forum?
[roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] [roftl] Ale się uśmiałem.
Wiecie co... to lepiej poczekamy aż ktoś zrobi hardsuby Dragon Balla...
Tylko że taki człowiek musiałby być chyba unikatowy o anielskiej cierpliwości xD. Sam myślałem nad wydawaniem hardsubów DB,DBZ,DBGT ale stwierdźcie sami... szkoda czasu i nerwów - wszyscy pewnie by się cieszyli, ale musiałbym zmienić Gadu-Gadu i Tlena za 10 razy, tyle fanboyów by nacierało na moje GG z pytaniem "co to MKV i z czym to się je?" albo "jak włączyć napisy bo mi się nie wyświetlają" ALBO "czemu to nie z lektorem? ja jestem powalony i chcę z lektorem ^^"... więcej przykładów chyba nie muszę wymieniać, bo mamy to samo, tyle że z Naruto (jak przestaliśmy wydawać softy do Naruto to jakoś wrzawa ucichła xD a i Hatake przestał mieć myśli samobójcze...)
Hmm nie takie złe to DB... Ale IMO nie warto tego ściągać... ten lektor... porażka...
Jakiś 'pedałkowaty' głos ma i w ogóle jakiś taki nijaki cichy jest...
No po prostu w skrócie nie da się słuchać... *^_^*
Releas chyba tylko dla fanatyków serii...
Ostatnio edytowany przez Isao (2007-03-09 19:39:38)
Hmm nie takie złe to DB... Ale IMO nie warto tego ściągać... ten lektor... porażka...
Jakiś 'pedałkowaty' głos ma i w ogóle jakiś taki nijaki cichy jest...
No po prostu w skrócie nie da się słuchać... *^_^*
Releas chyba tylko dla fanatyków serii...
Najczęściej pedałki podkładają w polskich wersjach głos (patrz naruto)
a to jest Dual audio? mozna tego lektora wyłączyc jak cos?
Istnieje jednak sposób aby zrobić z tego Dual Audio !! Wystarczy przekodować do formatu MKV (np. za pomocą MKVMERGE) , wtedy podczas odlądania będziesz mógł wybrać sobie audio (lektor PL lub Dubbing JP !!).
Hybrid napisał:a to jest Dual audio? mozna tego lektora wyłączyc jak cos?
Istnieje jednak sposób aby zrobić z tego Dual Audio !! Wystarczy przekodować do formatu MKV (np. za pomocą MKVMERGE) , wtedy podczas odlądania będziesz mógł wybrać sobie audio (lektor PL lub Dubbing JP !!).
Po co się męczyć (chociaż zabawa z mkvmerge to banał)... w MPC można wybrać ścieżkę dźwiękową
Dr4g0n napisał:Hybrid napisał:a to jest Dual audio? mozna tego lektora wyłączyc jak cos?
Po co się męczyć (chociaż zabawa z mkvmerge to banał)... w MPC można wybrać ścieżkę dźwiękową
A jak wybierzesz, jak nie ma drugiej XD
A czym ty sie tak podniecasz, że dual audio bosh... wszystkie wersje z dvd teraz poza tym rawem w wmv mają chyba dual i to nie jakiś 'pedałkowy' polski tylko angielski i japoński.
Maniack napisał:Dr4g0n napisał:Istnieje jednak sposób aby zrobić z tego Dual Audio !! Wystarczy przekodować do formatu MKV (np. za pomocą MKVMERGE) , wtedy podczas odlądania będziesz mógł wybrać sobie audio (lektor PL lub Dubbing JP !!).
A jak wybierzesz, jak nie ma drugiej XD
Po konwersji do mkv są dwie ścieżki audio. Można wyłączyć lektora PL i oglądać z samym Dubbingiem Japońskim.
Chcialbym sie spytac jakim (latwym) programem moge zlączyc audio z filmem ????
[cytuj=Wenzon]Chcialbym sie spytac jakim (latwym) programem moge zlączyc audio z filmem ????[/quote]
Mimo, że to offtop to odpowiem. Najprościej jest chyba zrobić to VirtualDubMod'em
Ma ktoś więcej odcinków PL DVD-rip? niestety link do strony nie działa, a tu są linki do pierwszych 4 odcinków - pierwsze 3 działają, czwarty wygasł
Pozdrawiam
Oni chyba padli xD Bo link do strony nie działa pare miechów xD
Strony Poprzednia 1 2