Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam otoz niedawno widzialem taka fajna ozdobe tzn szklana rurak o przekroju okolo 15 cd i wysokosci 120 cm napelniona woda i w srodku z dolu do gory leca pecherzyki powietrza . Calosc podswietlona na niebiesko lub czerwono
efekt porarza i oto moje pytanie jak to sie nazywa ( tylko nie piszcie rurka z babelkami ) i gdzie mozna kupic bo szukalem i niegdzie nie ma czegos takiego i co gorsze nikt nie wie o czym mowie ( moze mi sie tylko przysnilo )
lava lamp
poszukaj w sklepie z lampami (!), albo w tych wszystko po 4 złote. Powinieneś znaleźć. A jak nie znajdziesz to od czego w końcu jest Allegro
猫が大好き!!!
wlasnie cos podobnego do lawa lamp ale jak na allegro wpisalem to wyskakuje jakis badziew mi chodzi aby w srodku ruszalo sie kilkadziesiad malych pecherzykow powietrza lataly nie w obu kierunkach tylko z dolu do gory
podajcie jakiegos linka do sklepu bo znalesc nie moge tego
cos podobnego do tego http://www.madehow.com/images/hpm_0000_ … mg0115.jpg tylko wiecej babelkow
plis link
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-03-22 22:13:24)
mistrzu o to chodzilo wpisywalem babelki rurka itp ale nie wpadlem przyznaje sie na kombinacje lampa wodna
dzieki wielkie
Strony 1