#61 2007-03-20 21:29:24

Freeman
Użytkownik

Odp: Ps3 w Media Markt

darkschab napisał:

Cell wymiata zresztą pokaz możliwości tego cuda był kiedyś na necie około 1,5 godzinny i mowie wam cuda się dzieją nawet może symulować wode i kolo bawił sie tą wodą i przelewał z kubka do kubka głupio to brzmi ale trza to było widzieć jak prawdziwa

Był też kiedyś na necie filmik z Killzone na PS3, który był ponoć filmikiem in-game i też wyglądał "jak prawdziwy".

#62 2007-03-20 21:43:21

darkschab
Użytkownik

Freeman napisał:
darkschab napisał:

Cell wymiata zresztą pokaz możliwości tego cuda był kiedyś na necie około 1,5 godzinny i mowie wam cuda się dzieją nawet może symulować wode i kolo bawił sie tą wodą i przelewał z kubka do kubka głupio to brzmi ale trza to było widzieć jak prawdziwa

Był też kiedyś na necie filmik z Killzone na PS3, który był ponoć filmikiem in-game i też wyglądał "jak prawdziwy".

tak jest filmik i z tego co wiem dokładnie tak wyglada gra

#63 2007-03-20 22:03:01

Freeman
Użytkownik

Oki smile_big Nie mam więcej pytań smile_big

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-03-20 22:04:01)

#64 2007-03-20 23:22:22

Hybrid
Użytkownik

i tak najlepsze gry wychodzą również na kompa jezor wydawcy tylko by stracili na tym nie wydając gier na niego... kompa mozna upgradowac a konsole trzeba zmieniac smile_big

Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-03-20 23:24:02)

#65 2007-03-20 23:27:21

Armagedon
Użytkownik

Z tym bym się nie zgodził ale to jest tylko moja opinia 3/5 gier które wychodzą obecnie na pc to FPSy których ja już mam dosyć , przynajmniej na konsole wychodzą gry zrużnicowane i to dość często. A tak na marginesie to na co wychodzi najwiecej gier na podstawie anime i mangi smile_big- w produkcji obecnie jest już nowy DBZ na ps3 i naruto na ps3 i x360.

A jeszcze co do tego ,że wydawcy tracą nie wydając gier na kompa to jest bzdura właśnie na pc najbardziej się traci dlatego wydawcy wolą wydawać gry na konsole .Na pc-tach jest za duże piractwo nie twierdze ,że nie ma go również na konsolach ale jest ono na pewno w dużo mniejszym stopniu.Tak kompa można upgradować a konsoli nie to chyba dobrze?? po co mam zmieniać karte graficzna ,procka i ram co 2 lata bo jakś gra mi już nie chodzi.

Ostatnio edytowany przez Armagedon (2007-03-20 23:30:21)

#66 2007-03-21 01:35:41

strusic
Użytkownik

darkschab napisał:
Freeman napisał:
darkschab napisał:

Raczej wątpię. To był zwyczajnie zrobiony trailer. Ukazał się on dosyć dawno, więc raczej to niemożliwe, żeby ta gra tak mogła wyglądać na PS3. Zobacz sobie Resistance klik. To jest trailer, a jak wygląda gra? Jak gó**o! Grałem to wiem co mówię. Modele broni to jakaś porażka - słabszych tekstur to się chyba nie dało... Z Killzone 2 będzie dokładnie to samo (choć mogę się mylić).
BTW. NexGen Wars smile_big

Znowu edit smile_big
Ja jakbym miał wybierać to wybrałbym i PS3 i X360. Dlaczego?
X360 > HALO3, Forza 2, N3, DOA4
PS3 > FF13 + zapewne większa ilość japońskich tekstówek.

Aktualnie posiadam XBOXa1. Sprzedałem specjalnie PS2, żeby zakupić tą maszynkę i nigdy w życiu na PS2 bym jej na PS2 nie zamienił. Musi być jeden X-Kloc i jakieś PS od smile_big

Poza tym XBOX ma lepszy online (jak zwykle). XBOX Live miażdży tą usługę w PS3, która jest nic innym jak zgapieniem XBL właśnie od M$.

Ostatnio edytowany przez strusic (2007-03-21 01:45:06)

strusic.pngmalsig2.png

#67 2007-03-21 01:55:34

darkschab
Użytkownik

strusic napisał:
darkschab napisał:
Freeman napisał:
darkschab napisał:

Raczej wątpię. To był zwyczajnie zrobiony trailer. Ukazał się on dosyć dawno, więc raczej to niemożliwe, żeby ta gra tak mogła wyglądać na PS3. Zobacz sobie Resistance klik. To jest trailer, a jak wygląda gra? Jak gó**o! Grałem to wiem co mówię. Modele broni to jakaś porażka - słabszych tekstur to się chyba nie dało... Z Killzone 2 będzie dokładnie to samo (choć mogę się mylić).
BTW. NexGen Wars smile_big

Znowu edit smile_big
Ja jakbym miał wybierać to wybrałbym i PS3 i X360. Dlaczego?
X360 > HALO3, Forza 2, N3, DOA4
PS3 > FF13 + zapewne większa ilość japońskich tekstówek.

Aktualnie posiadam XBOXa1. Sprzedałem specjalnie PS2, żeby zakupić tą maszynkę i nigdy w życiu na PS2 bym jej na PS2 nie zamienił. Musi być jeden X-Kloc i jakieś PS od smile_big

Poza tym XBOX ma lepszy online (jak zwykle). XBOX Live miażdży tą usługę w PS3, która jest nic innym jak zgapieniem XBL właśnie od M$.

nie jeszcze raz powtarzam że tak wygląda gra oglądałem prezentacje ps3 i widziałem na własne oczy nawet Unreala pokazywali co wyglądał jak filmik tylko że oni zatrzymali ten filmik i pokazywali jak jest wszystko zrobione więc wiesz jak jest zresztą wystarczy spojżeć na trailer final fantasy 13 w pewnym momencie tam jest gra a nie da sie odróżnić od renderinga  i trailer motorstorma wygląda jakbym wjechał w błoto a tak właśnie wygląda gra smile
a resistance to goowno w porównaniu do killzone 2 które było zapowiadane na długo przed resistancem i jeszcze ją dopracowywóją i dopieszczają
nie wierzysz że tak będzie wyglądać ?? co wgniata w fotel?? no właśnie właśnie
zresztą sprawdz sobie jeszcze mgs4  co ja będę mówił to jest demo ale liczone czyli tak gra wygląda na mocje oko przecież nie zachwycałbym sie ja i miliony graczy renderingiem zresztą nikt by sie nie zachwycał bo na ps2 taki sam można zrobić smile zresztą poszukam tej prezentacji ps3 i wrzucę linka to pogadamy

co do usługi online ps3 to widzę że już ją dobrze sprawdziłeś pewnie na swoim ps3 ??
a ps2 i jego online ?? szkoda że był dobry tylko w Japonii ale był więc nie wiem czy usługa live jest zagapiona bo to było pewne że coś takiego będzie i już dawno o tym trąbili

Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-21 02:10:35)

#68 2007-03-21 02:08:37

Armagedon
Użytkownik

NO wersja X-box live jest lepsza od tej z ps3 tyle ,że za tą usługę należy płacić jeżeli dobrze pamiętam to 200zł rocznie czego nie ma na ps3. Ja tam wyznaje zasade najlepiej mieć wszystkie 3 obecnie posiadam x-360 i wii miałem jap ps3 przez 2 tygodnie ,sprzedałem bo nie działały mi filmy BL(czego troche rzałuje bo pograł bym sobie znowu w motorstorma) jak dla mnie ps3 ma więcej do zaoferowania niz x-box . No cuż wracam zagrać sobie znowu partyjkę w Gears of War.

#69 2007-03-21 02:12:06

darkschab
Użytkownik

Armagedon napisał:

NO wersja X-box live jest lepsza od tej z ps3 tyle ,że za tą usługę należy płacić jeżeli dobrze pamiętam to 200zł rocznie czego nie ma na ps3. Ja tam wyznaje zasade najlepiej mieć wszystkie 3 obecnie posiadam x-360 i wii miałem jap ps3 przez 2 tygodnie ,sprzedałem bo nie działały mi filmy BL(czego troche rzałuje bo pograł bym sobie znowu w motorstorma) jak dla mnie ps3 ma więcej do zaoferowania niz x-box . No cuż wracam zagrać sobie znowu partyjkę w Gears of War.

heheh też bym szpilnoł ale nie mam smile
no przynajmniej mnie popierasz co do motorstorma :0 też wyglądało jak filmik a to gra smile

#70 2007-03-21 02:17:21

darkschab
Użytkownik

no i mam linka smile możliwości ps3 smile i to narazie wiadomo ze to dopiero 50% mocy konsolki
filmik trwa 2 godziny ale trzeba zobaczyc od początku do końca poniewaz między tym co gada sa wstawki gierek i specyfikacja techniczna jet dobra wooow

http://www.maxior.pl/?p=index&id=1182&0

i wszystko jasne  normalnie jeszcze raz sobie zobacze smile

Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-21 02:18:27)

#71 2007-03-21 02:25:50

Freeman
Użytkownik

darkschab napisał:

nie jeszcze raz powtarzam że tak wygląda gra

Najwyraźniej mówimy o innych filmikach.

#72 2007-03-21 02:36:58

Kilgur
Użytkownik

haha fajny watek smile niezle sie usmialem, jak zwykle "prorokow" wielu smile wracajac do tematu ps3 jest za drogi w UK bedzie 425 funtow kosztowal i kilku moich znajomych kupilo xboxa a o sony mowia "moze kupie w grudniu" jezor do tego slyszalem zabawna wiadomosc ze zabronione jest posiadanie/sprowadzanie konsoli ps3 spoza terenu Uk i ze jak kogos zlapia z konsola spoza UK zostanie ukarany smile_big

ara ara...

#73 2007-03-21 07:08:18

strusic
Użytkownik

Freeman napisał:
darkschab napisał:

Chodzi o ten ? Przecież to ściema smile_lol

Online w PS3 będzie zapewne tak samo słaby jak w PS2. Dlatego tak mówię. W Killzone'a, którego tak wszyscy chwalą, gra max po 40 ludzi, a weź sobie takie HALO2 na X1, na XBL grają setki ludzi w to i jeszcze około 400 ludzi mniej oficjalnie po "sieci" smile Final Fantasy 13 też był trailerem, ale jeśli ta gra tak będzie wyglądać (w co wątpię oczkod)(fragmenty co niby pokazywały gameplay, mogą być specjalnie zrobione, aby tylko przybliżyć jak będzie wyglądać rozgrywka, widziałeś kiedyś takie tekstury? Raczej wątpię. Wszyscy chyba pamiętają, że PS2 nie ma się co równać jeśli chodzi o tekstury z X1, co mam nadzieję, że się nie powtórzy) to się nie obrażę. MGS4... Widziałem pełno różnych trailerów i hmmm mam mieszane uczucia... Gra.. Render...
Zresztą krążą plotki, że PS3 miał stracić wyłączność na MGS4. Nie to, żebym był jakimś wrogiem Sony, ale z PS3 zchrzanili jezor A ten UT 2007, wygląda wg mnie słabiej w porównaniu do Unreal 3, na X360.

BTW. Jeżeli Killzone2 będzie wyglądał jak na trailerze, to upomnij się o piwo jak mnie spotkasz jezor Sam pamiętam jak kiedyś zobaczyłem ten trailer. Wyglądało to mniej więcej tak @____@
Czas pokaże smile
BTW2. Odświeżajcie sobie co kilka minut nexgenwars.com smile

Ostatnio edytowany przez strusic (2007-03-21 07:28:54)

strusic.pngmalsig2.png

#74 2007-03-21 07:28:41

Mavet
Użytkownik

A mam pytanie ile % mozliwosci ze cena Ps2 spadnie po wejsciu Ps3? -.- i o ile by tak mniej wiecej poszla w dol ? i ciekawy jestem czy Xbox 360 tez zmniejsza cene ? jezor

#75 2007-03-21 07:29:57

strusic
Użytkownik

Mavet napisał:

A mam pytanie ile % mozliwosci ze cena Ps2 spadnie po wejsciu Ps3? -.- i o ile by tak mniej wiecej poszla w dol ? i ciekawy jestem czy Xbox 360 tez zmniejsza cene ? jezor

Ja obstawiam max 15%-20% jezor Jeżeli spadnie w ogóle.

Ostatnio edytowany przez strusic (2007-03-21 07:30:26)

strusic.pngmalsig2.png

#76 2007-03-21 07:31:55

Mavet
Użytkownik

hee chcialbym zeby kosztowala tak jak w USA jezor po 20-50$ kupisz sobie ps2 ;p hee...

#77 2007-03-21 13:02:24

darkschab
Użytkownik

strusic napisał:
Freeman napisał:
darkschab napisał:

Chodzi o ten ? Przecież to ściema smile_lol

Online w PS3 będzie zapewne tak samo słaby jak w PS2. Dlatego tak mówię. W Killzone'a, którego tak wszyscy chwalą, gra max po 40 ludzi, a weź sobie takie HALO2 na X1, na XBL grają setki ludzi w to i jeszcze około 400 ludzi mniej oficjalnie po "sieci" smile Final Fantasy 13 też był trailerem, ale jeśli ta gra tak będzie wyglądać (w co wątpię oczkod)(fragmenty co niby pokazywały gameplay, mogą być specjalnie zrobione, aby tylko przybliżyć jak będzie wyglądać rozgrywka, widziałeś kiedyś takie tekstury? Raczej wątpię. Wszyscy chyba pamiętają, że PS2 nie ma się co równać jeśli chodzi o tekstury z X1, co mam nadzieję, że się nie powtórzy) to się nie obrażę. MGS4... Widziałem pełno różnych trailerów i hmmm mam mieszane uczucia... Gra.. Render...
Zresztą krążą plotki, że PS3 miał stracić wyłączność na MGS4. Nie to, żebym był jakimś wrogiem Sony, ale z PS3 zchrzanili jezor A ten UT 2007, wygląda wg mnie słabiej w porównaniu do Unreal 3, na X360.

BTW. Jeżeli Killzone2 będzie wyglądał jak na trailerze, to upomnij się o piwo jak mnie spotkasz jezor Sam pamiętam jak kiedyś zobaczyłem ten trailer. Wyglądało to mniej więcej tak @____@
Czas pokaże smile
BTW2. Odświeżajcie sobie co kilka minut nexgenwars.com smile

nie wiem czy mówisz o killzone 1?? w te gre nikt już nie gra każdy przeszedł i odstawił wiec nie ma o czym mówić ostatnia gra tego typu która była zejebista jest Black i przebił pod każdym względem killzona wiem bo potem po przejsciu blacka myśle sobie killzona odpale i uuu spadłem z krzesła że to takie słabe smutny
co do dwójki to nie wyszła i trza poczekać ale wydaje mi sie ze tak własnie wygląda
co do x360 nie ma bata zeby unreal wyglądał lepiej bo nie ma sie co oszukiwac X w porównaniu do ps3 wypada słabo gdzies połowe ps3 to x360 i to są fakty

i tak mówie o tym, filmiku zresztą wspomniany final fantasy 13 oglądałeś trailer wieć wiesz jak bedzie wyglądał i nie Square enix nie zrobiło by tego specjalnie widze że po prostu nie wierzysz że moc ps3 jest aż tak duża zobaczymy już niedługo i nie rozumie czemu killzone 2 który przy fajnalu wypada gorzej troszke może taki nie być dla mnie to jest jak już mówiłem demko liczone z gry uu ale pożyjemy zobaczymy smile zresztą przyjżyj się jak koleś strzela sobie i tak napewno bedzie w gierce smile
i zgłosze się po piwko smile heheheh
przypominak ze najbogatsza wersja ps3 w media kosztuje 2399złotych
przy czym pierwszego ps2 kupiłem za 1999złotych wiez nie wiem czego sie tak bać co do gier to :
Ridge racer 7, Motorstorm , Genji kosztują 199złotych
nfs:Carbon, FNR3, The godfather the dons edition 229złotych
Call of Duty3,tony8, Ultimate Aliance 239 złotych
przypomne że final fantasy x kupiłem za 229 złotych jak wyszedł wiec czy gry są drogie nie sądze a już niedługo platyna i bedzie git smile
aha i w ps3 jest soft jak w psp wiec całkiem możliwe ze przeróbka nie bedzie konieczna może sławny w całej scenie psp Dark Alex twórca custom firmware za to też sie zabieże i bedzie git to dla wolących piraty
ide do roboty :0
pogadamy potem

#78 2007-03-21 13:15:41

K9999
Użytkownik

Hybrid napisał:

i tak najlepsze gry wychodzą również na kompa jezor wydawcy tylko by stracili na tym nie wydając gier na niego... kompa mozna upgradowac a konsole trzeba zmieniac smile_big

Chyba odwrotnie komputer TRZEBA upgrade'owac, a konsole mozna zmienic.

#79 2007-03-21 15:20:53

zergadis0
Użytkownik

Hybrid napisał:

A God of War? A Metal Gear Solid 3? A Gran Turismo? A Burnout? A Soul Calibur? A Shadow of the Colossus? Jest masa genialnych gier na PS2, które nie doczekały się konwersji:P.

#80 2007-03-21 15:41:24

Freeman
Użytkownik

Nom, a ile genialnych gier z pc nie ma konsolowych odpowiedników smile

Stopka forum

© Animesub.info 2025