Nie jesteś zalogowany.
o czym ty w ogóle mówisz zawsze była konkurencja i padała może dlatego wydawało ci sie że jej nie ma ale jak już mówiłeś nie interesowałeś sie tym więc rozumiem
A jaka była poważna konkurencja dla ps2?
darkschab napisał:o czym ty w ogóle mówisz zawsze była konkurencja i padała może dlatego wydawało ci sie że jej nie ma ale jak już mówiłeś nie interesowałeś sie tym więc rozumiem
A jaka była poważna konkurencja dla ps2?
no jak to dreamcast był poważny bo sam go miałem a Gamecube uważasz że to nie są giganci świata gier ??
i potem Xbox pierwszy jeszcze ale ps2 dało rade rozumisz
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-20 20:17:16)
Dla mnie to jest chwyt marketingowy po co mam dzisiaj płacić kupę kasy za 1080 jeśli jak zauwarzyliście to jest dopiero przyszłość. Dzisiaj standard to narazie 720 wiec po co przepłacać, chyba tylko po to żeby kumpla gały powychodziły, mnie takie coś nie jara. Zresztą na to trzeba mieć kupę kasy.
Dla mnie to jest chwyt marketingowy po co mam dzisiaj płacić kupę kasy za 1080 jeśli jak zauwarzyliście to jest dopiero przyszłość. Dzisiaj standard to narazie 720 wiec po co przepłacać, chyba tylko po to żeby kumpla gały powychodziły, mnie takie coś nie jara. Zresztą na to trzeba mieć kupę kasy.
ciekawe czy nie inwestujesz co parę lat w najlepsze procek itp do swojego pc ale masz racje trza sie wykosztować
ale to nie dla kumpli tylko dla siebie
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-20 20:19:27)
Tak sie składa ze na kompie oglądam tylko filmy,anime,WOW i neta wiec czas wydawania grubej kasy mam za sobą, poza tym kupiłem sobie konsole i gram na niej. Szkodami na grafe w cenie konsoli.
Tak sie składa ze na kompie oglądam tylko filmy,anime,WOW i neta wiec czas wydawania grubej kasy mam za sobą, poza tym kupiłem sobie konsole i gram na niej. Szkodami na grafe w cenie konsoli.
no chyba że tak hehe mi też szkoda na grafe cały czas na Geforce 5200 jade
co zakupiłeś x360??
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-20 20:27:47)
Lubie spradzić co ma konkurencja wiec padło na Xbox.I tak mało grywam wiec PSX i Xbox360 styknie do tego WOW ;].
Lubie spradzić co ma konkurencja wiec padło na Xbox.I tak mało grywam wiec PSX i Xbox360 styknie do tego WOW ;].
wiem wiem gra bije rekordy popularności
chce tylko zauważyć że x jest już od około 1 roku na rynku europejskim i maił sporo czasu na wydanie takiego właśnie hitu ale mysle że za pół roku na ps3 będzie równie dobra gra
ja słyszałem ze Square-Enix pracujenad jakims nowym mmorpg !!
no i Final Fnatasy 13
słyszłem też jakieś ploteczki że ma być podobna gierka na każdą next-gen konsolke i każdy bedzie mógł zagrać z każdym na każdej platformie wtedy będzie np. wojna x360 na ps3 heheh to będzie coś
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-20 20:37:11)
grafa, grafa to nie to sie liczy! jeśli grasz dla grafiki nie jesteś graczem..... gra się poto by zabić czas i przeżyć przygodę.......Co jak saper doczeka się ultra super hhiper wypierdolonej w kosmos grafiki będziecie go chwalić?ludzie grają jeszcze w FF III bo ma ciekawą fabułę, jest jak wspaniała lektura a nie że ma wyrąbaną grafe... Mowa też że gry na Xboxa 360 są z maszynki Sonego, jeśli sa teraz na Xbox-e 360 to dowodzi tego że jest bardziej popularny. A wracając do grafiki z tego co wiem to komputerowi gracze praktycznie mają już DirectX 10(no z grami gorzej) fakt są pewne opory co do systemu i parę innych kwiatków ale jak przyjdzie co do czego to te GF6800Ultra w trybie SLI w PS3 ustąpią miejsca GF 8800GTX w trybie SLI na PC-ta ba (da się podobno podłączyć 2 x SLI czyli 4 x GF8800 GTX) więc PS3 pod koniec roku ustąpi pod względem grafiki PC-tom ( fakt zamiast 2500zł zapłacimy 8000zł ale jakie wrażenia)
To ja tak z boczku się wypowiem...
PSX i PS2 nie miały właściwie żadnej większej konkurencji - Nintendo to swoją rzepkę skrobie na Mario i Zeldzie i tyla, a DC Segi nie wyszło w jakiegoś powodu... Choć niezła konsola była. Xbox mógłby zagrozić, ale przegrał z prostego powodu - to, co było dobre na X'a, było na PC. A exclusive'ów dobrych jak na lekarstwo... Teraz i X360 ma ciekawe gry, i PS3. Nintendo jak zwykle Zelda i Mario Chociaż to machanie mieczem przy pomocy tego czegoś mnie kusi... Ale wracając do wojny - wszystko się okaże za 1-2 lata. Wyjdzie dużo gier, programiści nauczą się programować na nowy sprzęt, obie konsole pokażą pazury. Ja skłaniam się w stronę PS3 z powodu sentymentu, ale po zobaczeniu paru gier na X360, nie wykluczam go jako potencjalnego kandydata na następce mojego PS2 Chociaż jest brzyyyyyyyydki...
PS. Propo tego 5fps i "proszę kupić nową konsolę" - do X'a 360 można, a w końcu trzeba będzie, dokupić czytnik nośników HD-DVD, który teraz kosztuje jakieś 299$ (chyba). Do tego tańsza wersja nie ma HDD, który jest WYMAGANY przez niektóre konsole. PS3 pod tym względem na przewagę, bo kupisz (nawet tańsza wersja ma dysk) i masz spokój... Czyli ogólnie, pakiet "full X360" z czytnikiem to ta sama półka cenowa co PS3
WIEKO napisał:Lubie spradzić co ma konkurencja wiec padło na Xbox.I tak mało grywam wiec PSX i Xbox360 styknie do tego WOW ;].
chce tylko zauważyć że x jest już od około 1 roku na rynku europejskim i maił sporo czasu na wydanie takiego właśnie hitu ale mysle że za pół roku na ps3 będzie równie dobra gra
Ale WOW to chyba na pc jest...
Dla mnie i większości nas najlepsza byłaby równowaga na rynku ale to jest utopia. Każdy kupiłby sobie konsole jaka chciałby i miąłby to za co zapłacił. Ale i tak dalej byłoby obrzucanie sie błotem co jest lepsze. Ja nie faworyzuje żadnej konsoli bo to jest dziecinne, dlatego nie mam ulubionych marek.
Dokładnie WOW jest narazie tylko na PC, choć M$ chce go na Xbox. DX10 to potęga w porównaniu z tym co mamy na konsolach wiec za kilka kilkanaście miesięcy na PC będzie genialna grafa. Co gorsza prawie wszyscy tylko na tym bazują, ja chce FF VII to była gra i wiele innych na PSX.
Ostatnio edytowany przez WIEKO (2007-03-20 20:48:52)
grafa, grafa to nie to sie liczy! jeśli grasz dla grafiki nie jesteś graczem..... gra się poto by zabić czas i przeżyć przygodę.......Co jak saper doczeka się ultra super hhiper wypierdolonej w kosmos grafiki będziecie go chwalić?ludzie grają jeszcze w FF III bo ma ciekawą fabułę, jest jak wspaniała lektura a nie że ma wyrąbaną grafe... Mowa też że gry na Xboxa 360 są z maszynki Sonego, jeśli sa teraz na Xbox-e 360 to dowodzi tego że jest bardziej popularny. A wracając do grafiki z tego co wiem to komputerowi gracze praktycznie mają już DirectX 10(no z grami gorzej) fakt są pewne opory co do systemu i parę innych kwiatków ale jak przyjdzie co do czego to te GF6800Ultra w trybie SLI w PS3 ustąpią miejsca GF 8800GTX w trybie SLI na PC-ta ba (da się podobno podłączyć 2 x SLI czyli 4 x GF8800 GTX) więc PS3 pod koniec roku ustąpi pod względem grafiki PC-tom ( fakt zamiast 2500zł zapłacimy 8000zł ale jakie wrażenia)
zapomnaiłeś dodać że oprócz grafy jeszcze procek i nne żeczy co razem wyniesie nie wiem 15tyś?? i nie wiem czy tak łatwo pobiją procesor graficzny ps3 liczby to nie wszystko a i tak mi sie nie raz przytnie jak znam życie heheh i zgadzm sie ze grafika to nie wszystko dla mnie gra musi mieć to coś oczywiscie fajnie jak jest dopracowana ale jesli gra sie fajnie to może być
to co turniej Mario czy Giana sisters kto lepszy
W przyszlości to na sprzęt sony będą sie ukazywać ładniejsze gry powodem tego jest CELL który sam w sobie może generować grafikę 3D w 1080p, poza tym pod koniec roku otrzymamy od sony usługę HOME http://www.youtube.com/watch?v=QXk3zBY7JhI do tego można będzie zgrywać gry na ps,ps2,ps3 bezpośrednio z ps store dzięki czemu gry będą tańsze nawet o 40%. Czas pokaże kto wygra walkę konsol(stawiam na sony, ponad 100 milionów sprzedanych egzemplarzy ps2 daje do myślenia )
Ja powiem że mam ps2 jak i xboxa i jestem bardzo zadowolony.Jakbym miał dużo kasy to nowsze wersje tych konsol też bym kupił.
Na PS2 są same najlepsze gry w które zawsze chciałem zagrać a xbox zastępuje mi odtwarzacz filmów,muzyki itp i pełni prawie te wszystkie funkcje co komputer.
Ta konsola wygra na którą będzie więcej lepszych gier.
Ostatnio edytowany przez tomxxx (2007-03-20 20:57:09)
darkschab napisał:WIEKO napisał:Lubie spradzić co ma konkurencja wiec padło na Xbox.I tak mało grywam wiec PSX i Xbox360 styknie do tego WOW ;].
chce tylko zauważyć że x jest już od około 1 roku na rynku europejskim i maił sporo czasu na wydanie takiego właśnie hitu ale mysle że za pół roku na ps3 będzie równie dobra graAle WOW to chyba na pc jest...
no racja miałem na myśli GoW czyli Gears Of War
ale niebawem wow też będzie albo może już jest hmm...
Cell wymiata zresztą pokaz możliwości tego cuda był kiedyś na necie około 1,5 godzinny i mowie wam cuda się dzieją nawet może symulować wode i kolo bawił sie tą wodą i przelewał z kubka do kubka głupio to brzmi ale trza to było widzieć jak prawdziwa
co do Cell to już niedługo sprawdzi się scenariusz Terminatora lub filmu Matrix uuuu hehehehehehehehhe[hehe] i ps3 zacznie unicestwiać ludzkość hehe ( bo nikt nie wyjdzie z domu ;p)
aha popieram przedmówce przyda sie i x i ps3 hehe ale kto mi pożyczy sianko
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-20 21:01:50)
Nie miąłem na myśli world of warcraft, nie lubię szczelanek dlatego na X mam same wyscigi i Dead Rising.
Nie miąłem na myśli world of warcraft, nie lubię szczelanek dlatego na X mam same wyscigi i Dead Rising.
no grałem na pc i naprawde masz racje gra jest zajebista
grałem umarlakiem uuu
ale niestety przygoda sie skonczyła bo zamienił bym sie w obślionione ważywko bo tak tu ps2 troszke tu psp tu jakieś anime tu filmik tu ogame itp i juz by mnie żonka zabiła dlatego teraz trzeba troszkę przystopować z tymi pożeraczami czasu
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-20 21:05:18)
Dokładnie bo łatwo przegiąć, pamiętam jak dostałem od kuzyna Prison Break, tak sie zasiedziałem ze już poranek był. I do roboty :{
Ostatnio edytowany przez WIEKO (2007-03-20 21:10:03)
Dokładnie bo łatwo przegiąć, pamiętam jak dostałem od kuzyna Prison Break, tak sie zasiedziałem ze już poranek był. I do roboty :{
nawet mi o tym nie mów nie umiałem wystać w miejscu na ostatnim epku 1 serii normalnie hehehehhe