Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
błagam ludzie, jak macie 11 i 13 EP to baaardzo bym prosil o upload bo nie mam juz skąd tego wziasc a doslownie 2 epów mi brakuje do zakończenia seri...
a na stronie l33t raws nie ma :O ??
heh jakby to bylo takie proste to bym nie pytal ;|
http://www.l33t-raws.org/bt/list.php?search=petopeto
0 x 0... ciekawe jak to sciagne
ok 11 zdobylem samo 13 zostało... bardzo proszę jeszcze ktoś bedę wdzięczny
Faktycznie, zauważyłem.
Proponuję zapytać na forum l33t
Poproś o seeda:
Następnie załącz torrenta i czekaj cieprliwie, może coś jeszcze na dht jest.
ooo wielkie dzięki. wystarczy tylko 13 odc bo reszte juz udalo mi sie zdobyc. z racji zajmowanego miejsca proponuje filefactory - bardzo fajnie sie sćiąga a i predkośc uploadu jest całkiem dobra.
PS. a masz moze do tych rawów napisy ?
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-03-20 00:13:48)
Korzystając z tematu...
Szukam kogoś kto ma całość... tego :
Tokyotosho lub share.dmhy.net czyli Higurashi no Naku Koro ni. Męczę sie z tym torkiem juz dosć długo, ale seeda jak nie było tak nie ma . Mam 99,8 % (z wyjątkiem rmvb) - więc jakby był ktos miły i by sie podłączył na pare godzin... a ma calośc z tego torka ściagnięte... no z wyjatkiem wersji rmvb, której wogóle nie ściągam, tylko avi w 100 %. Bardzo proszę
PS. a masz moze do tych rawów napisy ?
Wprawdzie odpowiadanie pytaniem na pytanie jest niekulturalne ale pozwolę sobie to uczynić:
Czy są napisy do tej serii na ANSI?
Odpowiedź brzmi oczywiście nie, nielicząc dwóch epków. Których także zapewne biorąc pod uwagę datę dodania nie mam ich dopasowanych na płycie - gdyż wtedy jeszcze ich nawet nie było.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-20 00:40:04)
no widzisz moje pytanie nie bylo calkiem bezpodstawne bo ja mam napisy do 4 epów a na ansi sa tylko 2
Korzystając z tematu...
Tokyotosho lub share.dmhy.net czyli Higurashi no Naku Koro ni. Męczę sie z tym torkiem juz dosć długo, ale seeda jak nie było tak nie ma . Mam 99,8 % (z wyjątkiem rmvb) - więc jakby był ktos miły i by sie podłączył na pare godzin... a ma calośc z tego torka ściagnięte... no z wyjatkiem wersji rmvb, której wogóle nie ściągam, tylko avi w 100 %. Bardzo proszę
Ściągnij z DDL od APeopleRaw:)
no widzisz moje pytanie nie bylo calkiem bezpodstawne bo ja mam napisy do 4 epów a na ansi sa tylko 2
Chyba że tak ale skoro masz mógłbyś dodać je do bazy ANSI żeby stwierdzenie z FAQ było prawdziwe:
Szukam polskich napisów do [ tu wstawić tytuł ]
Jeśli nie znalazłeś ich w tym serwisie to znaczy, że ich nie ma.
Chyba że autor zabronił rozpowszechniania swoich napisów w innych servisach. Ale oczywiście rób co uważasz za stosowane. W końcu jest mi to obojętne gdyż i tak nie będę ich ściągać bo mam już nagrana serię.
Ale nie dlatego pisze posta:
[l33t-raws] Petopetosan - 13 END (640x480 WMV9) [59807697]
http://www.sendspace.com/file/n83qb2
z racji zajmowanego miejsca proponuje filefactory - bardzo fajnie sie sćiąga a i predkośc uploadu jest całkiem dobra.
Niestety dwa razy upałem niby otrzymywałem link do downloadu ale za każdym razem po wklejeniu do wyszukiwarki niby wyskakiwał plik do pobrania ale bez tokena ani odnośnika żeby rozpoczęło się pobieranie a po kilkunastu minutach podczas kolejnej próby wyskakiwał komunikat że plik został usunięty. Natomiast podczas upania na sedspace znów spróbowałem to ponownie wyskoczyło że plik jest ale bez żadnego odnośnika - może to wina jakiś limitów. W każdym razie może jeszcze ten link zacznie działać:
http://www.filefactory.com/file/8bff22/
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-20 15:22:19)
wielkie dzieki za upa, subów nie upnę bo nie są moje, nawet nie wiem skąd je mam ani nie znam ich autora... wiec nie moge tego zrobic
oba podane linki działają THX
Maniack napisał:Korzystając z tematu...
Tokyotosho lub share.dmhy.net czyli Higurashi no Naku Koro ni. Męczę sie z tym torkiem juz dosć długo, ale seeda jak nie było tak nie ma . Mam 99,8 % (z wyjątkiem rmvb) - więc jakby był ktos miły i by sie podłączył na pare godzin... a ma calośc z tego torka ściagnięte... no z wyjatkiem wersji rmvb, której wogóle nie ściągam, tylko avi w 100 %. Bardzo proszęŚciągnij z DDL od APeopleRaw:)
Mam akurat te odcinki od APeopleRaw, ale te dvdripy są ładniejsze .
Strony 1