Nie jesteś zalogowany.
Robię projekt do szkoły o imprezach wśród młodzieży (kto to słyszał, żeby na godzinę wychowawczą jakieś projekty robić :/ No ale siła wyższa) i muszę przedstawić statystyki. Ta sonda dotyczy wieku, w jakim młodzież zaczyna chodzić na dyskoteki itd.
Tutaj adres:
http://a56d.mojasonda.pl/
Z góry wielkie dzięki Bez statystyk ani rusz
Już zagłosowałem, w końcu trza pomagać innym ;P
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
me too
Ty się kobieto ciesz, że się jeszcze nie zetknęłaś ze statystyką obliczeniową właściwą
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
zagłosowane xP
KDE4 ssie
Ty się kobieto ciesz, że się jeszcze nie zetknęłaś ze statystyką obliczeniową właściwą
Hę?
Dziwi mnie,że znalazły się osoby ,które chodzą na dyskoteki nie mając ukończonych 10 lat.
ok zagłosowane:D
Zagłosowane A jestem ciekawa tej jednej osoby co miała mniej niż 10 lat...
Ano, ciekawe. Ja w ogóle nie chodzę, bo i nie spotkam tam ludzi o podobnym charakterze do mojego i ta "muzyka" się nie podoba (co innego, jeśli puszczaliby OSTy z anime, czy metal xD)
Edit: A głosowałem zaraz po tym jak tylko pojawił się temat
PS: radziłbym podlinkować - http://a56d.mojasonda.pl/
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-03-18 21:32:19)
Dziwi mnie,że znalazły się osoby ,które chodzą na dyskoteki nie mając ukończonych 10 lat.
no w sumi 10 lat to jakos mało
ale jak bylem w pierwszej klasie gimn. to mialem kolezanki (trzynastki), ktore znaly wszytski puby w miescie i wiedzialby gdzie sprzedadzą im piwko normalnie co sie dzieje ze spoleczenstwem -_-
KDE4 ssie
Gotowe
Hehe, nie chodzę wcale, i wątpię aby to się zmieniło.
Quithe napisał:Ty się kobieto ciesz, że się jeszcze nie zetknęłaś ze statystyką obliczeniową właściwą
Hę?
Taki przedmiot matematyczny na studiach xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Statystyka? Broń Boże! Już nigdy więcej!!! Koszmar!
ale jak bylem w pierwszej klasie gimn. to mialem kolezanki (trzynastki), ktore znaly wszytski puby w miescie i wiedzialby gdzie sprzedadzą im piwko normalnie co sie dzieje ze spoleczenstwem -_-
Mojego kolege podrywała na imprezie gorąca 11 ale był ubaw, jak padła po 2 piwkach
Zagłosowałam.
Taaa, za tydzień mam kolosa ze statystyki... :/
Poszło. Mam nadzieję, że prywatki się wliczają, bo od nich zacząłem.
Statystyka? Broń Boże! Już nigdy więcej!!! Koszmar!
Popieram w 100%. Gdybym miał zadanie z dynamiki zjawisk, a nie z analizy, to mimo, że to było zaliczenie mógłbym się pakować. Nie, żartuję, aż tak tragicznie by nie było. Pomyśleć, że miałem tylko namiastkę statystyki, ale za to z demografią.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"