Nie jesteś zalogowany.
nie wręcz przeciwnie wygrałem.
Umię czytać jeszcze "You Win" to raczej nie znaczy że przegrałem
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2007-03-18 15:54:39)
no to nie wiem, moze jakiś bug, trzeba jeszcze raz
a ja odblokowuje pająka i narazie wygrałem 2 razy
No to kolejne pytanie jesli sie zobazy na poczatku ze przeciwnik nie ma interesujacej nas postaci(INO grrrr) i zakmniemy okno lub damy surrender nabijaja nam sie porazki??
tak
Ech... Wybieram sobie skład, pojawia się biały ekran i czekam. Po minucie biały ekran zmienia się na "You Lose". I tak kilka razy z rzędu...
Poza tym, co to ma znaczyć, że nawet po resecie konta, z nadzieją na łatwe wygrane, coraz ciężej mi wygrać walkę (jak wybiegnie mi taki z 1 win, odblokowanym Zabuzą i którymś z Dźwięku)?
I jak tu skończyć tę misję z Sasuke?
jedzemy z koksem 2 wygrane choujim i nejim i teraz 3 sie zbliza jeszcze 2.... AHHH
O co chodzi z tyym "Streak: +2"
tyle wygrales pod rzad :]
Szkoda że trzeba nejim grać, hinata jest o niebo lepsza od niego, tyle ze byakugana trzeba aktywować, Mavet kogo dla tej dwójki dobrałeś? ja obstawiłem Naruto, ale wole grac z hinatą zamiast nejiego
neji nie jest zly polecam ci dobrac Shikamaru do nejiego i Kibe shika blokuje kiba atakuje a neji zabiera 5 punktow chakry
btw : Zapraszam na czata tam 4 osoby siedza
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-18 17:52:36)
Od wczoraj bardzo przywiazalem sie do pojecia: "szczescie";)
Sami oszacujcie ile kolejek musialem pozostac bez ruchu z ta jedna postacia[shithappens]
Zastanawialem sie ostatnio nad karciana koncepcja naruto. Kazda postac mialaby pule podstawowych kart atakow/obrony/up-grade'ow i wlasne specjalne. Taka gra najbardziej by mnie satysfakcjonowala. Ale to juz punkt widzenia milosnika karcianek.
btw. Dark-Sonic to od nas?
jo sie wkurzam kiedy np nie chcacy dam nastepna runde... wTEDY To dopiero nerwicy dostac mozna...
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-18 18:18:42)
mnie wkurza gdy totalnie nic nie idzie ;/ wszystko sie uklada jak na zlosc przeciw mnie... np. gram sobie i juz w drugiej turze trace pierwszego fightera, w trzeciej turze kolejnego... tak sie przeciwnikowi ulozyly ptk chakry natomiast w 5 rd bylo po wszystkim...
i taka passa pecha jest seryjna... akurat teraz gdy brakuje mi 1 wygranej by odblokowac zabuze mam problemy z wygraniem walki...
marne znowu pocieszenie ze awansowalem na specjal jounina
Jest ktos okolo 68174 ??? Zostala mi tylko Ino do zdobycia.A malo kto uzywa Ino. Jesli ktos jest to prosze niech da znac i ma w skladzie Inoe i jak tafiy=imy na sibie to sie podlozy, pozniej ja moge to samo zrobic
Właśnie doszły nowe misje (dopiero zauważyłem:P) w których do zdobycia są Jiraya, Orochimaru, Tsunade i Hokage
kilka pytan ;]
1. Jak sie zeruje rank ? ;p
2. Czy po zzerowaniu rankingu tracisz wykonane wczesniej zadania oraz range osiagnieta w pop. grach ?
3. No i czy majac niski rank po zzerowaniu bedziesz walczyl z geninami itp ?
niby dziwne pytania ale troche sie zagalopowalem, zrobilem dobry rank lecz o wykonaniu zadan z odblokowaniem ninja dzwieku moge sobie jedynie pomarzyc bo nie ma sposobu by na randze Jounina wygrac 5 razy z rzedu z przeciwnikiem o podobnej randze majac Choujiego w druzynie... maksymalnie udalo mi sie 3 razy i to dosc szczesliwie ;]
poza tym podeszlo mi to pod watpliwosc gdyz lekko zdziwiony bylem kiedy majac range Special Jounin trafilem na kolesia co prawda o tej samej randze i podobnym rankingu lecz mial zaledwie13 gier z bilansem 7 win 6 por
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-18 20:37:35)
1. Jak sie zeruje rank ? ;p
klikasz: Reset account w twoim koncie i potwierdzasz wpisaniem i zatwierdzeniem generowanego kodu
2. Czy po zzerowaniu rankingu tracisz wykonane wczesniej zadania oraz range osiagnieta w pop. grach ?
zeruje sie wszystko oprocz misji
3. No i czy majac niski rank po zzerowaniu bedziesz walczyl z geninami itp ?
wystarczy jedna wygrana zeby walczyc z geninami, z inna mozliwoscia sie nie spotkalem
pamietaj ze aby wykonac okreslona misje musisz posiadac odpowiedni ranking:)
mnie najbardziej denerwuje jak mi gosc wyjeżdża z odblokowaną posatacią taką jak gai (tu przegrałem) czy kabuto (tego odziwo rozwaliłem)
wez pokonaj gaia jak masz druzyne na questa ustawioną, wogule tacy ludzie co zerują licznik z postaciami poodblokowanymi typu jounini to są denerwujący i nie grają fair
INOOOOOOOOOOOOOOOO