Nie jesteś zalogowany.
Cudowna kicia
łomantyczna kicia[baka]Love Hina Rlz
mój kot czasem kładzie się na monitorze, jest to troszke kłopotliwe jeśli w czasie oglądania jakiegoś filmu lub anime trzeba wstawać i poprawiać ogon kota bo zasłania
mój kot czasem kładzie się na monitorze, jest to troszke kłopotliwe jeśli w czasie oglądania jakiegoś filmu lub anime trzeba wstawać i poprawiać ogon kota bo zasłania
xD to mi tak robił na telewizorze, ale jak leży na monitorze to głową a nie ogonem do mnie, więc ok XD
fajnie wygląda, mi wyszły kiedyś pierogi z serem... koloru perfidnie różowego ;]
no ~kubik, widać że sie starasz, to pierwsze nawet apetycznie wygląda
i oregano do jajeczka dodales:P (no chyba, że to nie jest jajko )
KDE4 ssie
Ja sobie dzisiaj na obiad zrobiłem sole w sosie ananasowym[gwizdze]
Ale nie zapodam zdjęcia, bo już zjadłem (a całkiem smaczna )
fajnie wygląda, mi wyszły kiedyś pierogi z serem... koloru perfidnie różowego ;]
Mój brat miał kiedyś przynieść ze sklepu ogórki,a zamiast tego przyniósł Kabanosy^^. Tak jak w kiepskich Walduś miał przynieść 5kg ziemniaków to on 5kg Kiwi^^ [roftl][baka]
Ps. Wole Pizze[baka]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-03-18 17:23:57)
parara napisał:no ~kubik, widać że sie starasz, to pierwsze nawet apetycznie wygląda
i oregano do jajeczka dodales:P (no chyba, że to nie jest jajko )Tak to jest jajko ;] Za to te zielone to nie oregano...szczerze to nawet nie wiem co to jest, stało w szafce to posypałem
niedawno smazylem schabowego (pozniej sie okazalo ze to indyk jakis) to nie mialem czym doprawic, posypalem vegetą i warzywkiem kotlet wyszedł..
pytanie. czy do wieprzowiny można dodawać curry?
KDE4 ssie
Hah ja do wszystkiego sypie warzywko albo vegete W jaju też była tylko niewidoczna A co do pytania...sie nie pierdziel tylko syp Się okaże czyś dobrze zrobił...a jak nie to masz psa/młodsze rodzeństwo?
no i posypałem, wlasnie zrobilem sobie na obiad obtaczany, wściekle czerwnony schabowy w curry troche przejebałem z tym curry słone jak cholera
ryż ugotowałem co prawda, jak przewróciłem garnek to nie chcial sie wysypać ale kij tam
pies nie narzekał:P
KDE4 ssie
to ja kiedyś robiłem tosty po francusku według przepisu kolegi... jednakże nie do końca według przepisu bo postanowiłem dodać trochę mięska, ogórka, posypałem czymś zielonym z pojemniczka, w przepisie było że troszkę mleczka mam dodać (wtf?) dodałem śmietany, po przygotowaniu doprawiłem musztardą i gotowe.
Niestety po kęsie tego już nie zidentyfikowanego dania stwierdziłem że nie chce dalej żyć i rozpocząłem intensywne płukanie jamy ustnej. Dałem to psu... Powąchał, spróbował i uciekł. Patrzył później na mnie z jakimś dziwnym wyrzutem, zapewne stwierdził że to trujące i chyba miał racje
Daj foty kotleta
kotleta dla psa dałem on jako jednyny nie gardzi moją kuchnią
ale jak zrobię coś naprawdę odjeb[cenzura]o to wrzucę fotki i sie pochwale
edit. o kufa, to wodę do ryżu się soli myślałem, że solenie to później jest no nic, trudno, nast razem będzie lepiej
naprawdę nie wiedzialem, dzisiaj bylo moje pierwsze gotowanie ryzu od ee 18 lat
Ostatnio edytowany przez parara (2007-03-18 18:10:13)
KDE4 ssie
hmmm.... zastanawiam się jaka jest różnica między smażeniem jajek na oleju a na maśle. Bo u mnie w domu jakoś z przyzwyczajenia robi się na maśle.
Różnica w smaku
hmmm.... zastanawiam się jaka jest różnica między smażeniem jajek na oleju a na maśle. Bo u mnie w domu jakoś z przyzwyczajenia robi się na maśle.
taa mam koleżankę z Suwałk to tam jajecznicę podobno robi się z samych żółtek i na maśle
tak wszystko jest inne, nawet niedzwiedzie po ulicach chodzą:P [jednego widzialem, naprawde:o]
KDE4 ssie
http://i16.tinypic.com/2nb99px.jpg Troszke perfidne ale śmieszne
dobre dobre
resorówki? a nie resoraki przypadkiem
KDE4 ssie