Nie jesteś zalogowany.
Obi i potrafi też być skutecznym narzędziem samoobrony...
... im już nic nie pomoże
ta dzieki za życzenia a co do opóźnienia to moglo byc gorzej ja zwykle skladam zyczenia urodziowe w okolicach grudnia bo nigdy nie mam pamieci do dat wiec moglo byc gorzej
Hehe fajne życzenia Wybrałem sobie kilka i mam nadzieje, że czas promocji nie był ograniczony
A i Obi mogłeś dać spokój z tym słownikiem bo w sumie zastosował się do zasad ortografii i jedynie o wyjątkach zapomniał
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-03-14 11:10:29)
Mam wrażenie, że właśnie dzisiaj kobiety zaczęły to i owo odsłaniać (choć to może zależeć od panującej w danym regionie aury). Dobry znak, nieprawdaż...
nom:P
A owszem, owszem:) Żeby daleko nie szukać autorka wątku również dziś pomykała w miniówce w ramach uwalniania się z zimowych okowów. Jak tam życzenia, chłopcy? Spełniają się? Spełniają? Czy przez te kilka dni zdołały zakwitnąć krokusy na betonie?
I gdzie te obiecywane mundurki Giertycha? Powiedzcie, czy nie byłoby przyjemniej, gdyby po zrzuceniu zimowych płaszczy zaroiło się od plisowanych spódniczek i kolorowych kokard podskakujących na młodych biustach?[szpan] Czy nie pomogłoby to wam poczuć wiosny w... "sercach"?;) Weekend się zaczął, więc wciągajcie brzuchy, kto ma, a kto szczęśliwie nie ma niech pręży klatę i rozgląda się, obowiązkowo z uśmiechem na facjacie. Pamiętajcie: jeśli zdołacie ją rozśmieszyć, jesteście w połowie drogi do raju:D
Toż to jakieś kursa korespondencyjne poszukiwania szczęścia w weekend.
Nie ma sprawy. Może założyć kącik: "Zapytaj Hiki"? Ma się w końcu ten bagaż doświadczeń.:D
Nie ma sprawy. Może założyć kącik: "Zapytaj Hiki"? Ma się w końcu ten bagaż doświadczeń.:D
Ale jeszcze nie wszystko w nim jest
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hikikomori napisał:Nie ma sprawy. Może założyć kącik: "Zapytaj Hiki"? Ma się w końcu ten bagaż doświadczeń.:D
Ale jeszcze nie wszystko w nim jest
Fakt. Mimo że sporo się tego nazbierało, znajdzie się miejsce na dysku na nowe;) Trzeba się rozwijać.:)
domo arriagtou
z tym kącikiem to wcale nie byłby taki głupi pomysł, skoro nikt nie napisał książki jak zrozumieć kobiete:)
Bo kobiety sie nie da zrozumiec
z tym kącikiem to wcale nie byłby taki głupi pomysł, skoro nikt nie napisał książki jak zrozumieć kobiete:)
Oj, tu bym polemizował, bo temat zdaje się nurtować wielu. Wpisanie frazy "kobieta" w merlinowską wyszukiwarkę odpowiedziało sporą ilością książek różnego typu. Link.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Bo kobiety sie nie da zrozumiec
Akurat chyba ten pkt. rozumiem. A raczej ciebie nie rozumiem - od kilku dni oglądam G-S i jestem gdzieś na 30 epku. Jak na razie Yzak jest dla mnie totalnym idiotą A ty kiedyś chyba pisałaś, że go najbardziej lubisz. Za co? No chyba, że coś sie zmieni później ale wątpię, bo jak na razie to jest zadufany w sobie i zachowuje się nierozważnie. Chcę aby zginął Zresztą wkurza mnie ten serial jak mało co na razie - połowa bohaterów powinna pójść do piachu.
Nie chce ci spojlerowac, ale Yzaak to postac dynamiczna A poza tym, tak jak napisales. Jest zadufany w sobie i nierozwazny. No i nie lubi Kiry. Ja tej cieplej kluchy tez nie znosze. I wlasnie miedzy innymi dlatego go tak bardzo lubie. Ale to moje zdanie.
Lekcja pierwsza: nigdy nie wiadomo, co się kobiecie w facecie spodoba. Jak mówi stare przysłowie pszczół - każda potwora znajdzie swego amatora.
Zadanie zrozumienia kobiet zostało chyba niewłaściwie postawione. Tzn. problem wydaje się nierozwiązywalny, a jeśli faktycznie takim jest - najrozsądniej byłoby go chytrze obejść. Takie quasi-rozwiązanie dyktuje pragmatyzm. Nie jest powiedziane, że zrozumienie to klucz do szczęścia. Mądrzy ludzie ponoć wcale nie są szczęśliwsi od innych.
Głupi też wcale nie są szczęśliwi, tyle że o tym nie wiedzą. "Nieświadomi posiądą tą ziemię" czy jak to tam leciało.
Nie ma to, jak se w ping ponga sofizmatami pograć.
Tak czy owak - zachodzi potrzeba wspomnianego poradnika, a że potem pretensje mogą być, to już problem tych, którzy skorzystają z porad. Pomysł ciekawy.