Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pojawił sie cały sezon DVDRip u chińczyków w rozdziałce 704x480 XviD AAC
(torrent oczywiście, kontener mkv, softsuby)
Ostatnio edytowany przez ddarek (2007-03-16 13:53:35)
A wie ktos moze, kiedy ma wyjsc trzeca seria...?[deprecha]
Pierwsza i druga seria zaczynały sie w kwietniu, więc trzeciej spodziewać się można w kwietniu/maju tego roku.
Pojawił sie cały sezon DVDRip u chińczyków w rozdziałce 704x480 XviD AAC
(torrent oczywiście, kontener mkv, softsuby)
No i? O każdym relku chińczyków będziesz informował? :/
ddarek napisał:Pojawił sie cały sezon DVDRip u chińczyków w rozdziałce 704x480 XviD AAC
(torrent oczywiście, kontener mkv, softsuby)No i? O każdym relku chińczyków będziesz informował? :/
Aha. Większość nawet nie zdaje sobie sprawy że można ściągnąć dobrej jakości pliki z softsubami. Najczęściej w użyciu są wydania z angielskimi hardsubami. Nie wiem jak to tobie ale mnie to przeszkadza. Poza tym nieraz się zabijam śmiechem jak przeczytam ich tłumaczenie. Nie wspominając nic o jakości. Także albo chińczyki albo WinnY (rulez)
(Winny - kiepsko chroniona sieć już 2 razy coś takiego złapałem że "format c:" musiałem zpauścić grrrr)
a czemu nie zrobisz jakiegos zbiorczego tematu zamiast tworzyc kolejne
a czemu nie zrobisz jakiegos zbiorczego tematu zamiast tworzyc kolejne
I dokładnie to miałem na myśli.
fajny bylby taki temat
btw. druga seria Tsubasa Chronicle jest tak samo kiepska jak pierwsza ? bo pierwsza byla tragiczna
ara ara...
eee? tragiczna? ja chyba nie rozumiem... a jakie anime uważasz za "nie tragiczne"?
eeee... to moze dasz chociaz link do tego torrenta ?
http://www.animesuki.com/group.php/357.html
stąd powinno się pięknie zasysać. jakosć dobra, tłumaczenie dobre.
chodzilo mi raczej o torrenta do tej wersji, o ktorej ~ddarek pisal w pierwszym w poscie
btw. ~Gobli: 0 Seed 0 leech
ta, też mi tak wyświetał, a ściągało się, bo utorrent wyszukiwał przez dht, a i z trackera sporo było :]
eee? tragiczna? ja chyba nie rozumiem... a jakie anime uważasz za "nie tragiczne"?
Osobiscie nie podobalo mi to anime niepamientam dokladnie, ale akcjia dziala sie tragicznie wolno, mozna rzec anemicznie jak na typ anime Action, Adventure, Fantasy, Shounen. Pozniej przeczytalem ze to,mierdzy innymi, Clamp tworzyl to anime, coz moze ja mam uprzedzenia do tworczosci grupy Clamp np. X tez mi sie niezbyt spodobal.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-16 22:24:27)
ara ara...
Strony 1