Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich serdecznie, przeszukując forum nie natrafiłem na podobny temat wiec postanowiłem go napisać. Mianowicie interesuje mnie czy ktoś pobiera anime przez DC++ ? mam neta od małego miastowego providera wiec u mnie torrenty strasznie wolno idą... co skłoniło mnie do przejścia na DC i jak narazie jestem zadowolony ale przydały by sie jakiś adresy hubów wiec jeśli ktoś posiada takie prosił bym o ich podanie w tym temacie.
Ja osobiście polecam wszystkie huby total anime(na łączu 256kbps/s ciągnę po 30kb/s bez problemu jeśli user ma oczywiście taki up), oto adresy:
-------Hub:--------------------Adres:---------------------------------[share][share anime]
total ANIME heaven: >> dchub://heaven.total-anime.net:411 << [25GB][25GB ]
total ANIME kingsclub: >> dchub://kingsclub.total-anime.net:411 << [75GB][20GB ]
total ANIME market: >> dchub://market.total-anime.net:411 << [35GB][10GB ]
total ANIME anbu: >> dchub://anbu.total-anime.net:411 << [20GB][10GB ]
total ANIME exodus: >> dchub://exodus.total-anime.net:411 << [15GB][07GB ]
total ANIME hell: >> dchub://hell.total-anime.net:411 << [10GB][05GB ]
total ANIME enigma: >> dchub://enigma.total-anime.net:411 << [10GB][01GB ]
total ANIME nation: >> dchub://nation.total-anime.net:411 << [05GB][01GB ]
total ANIME genesis : >> dchub://genesis.total-anime.net:411 << [01GB][01GB ]
total ANIME shinto : >> dchub://shinto.total-anime.net:666 << [01GB][01GB ]
total ANIME sweden : >> dchub://sweden.total-anime.net:411 << [01GB][01GB]
Pozdrawiam
Ty, ten DC++ całkiem fajny jest . Dopiero teraz się mu przyjrzałem i jak dla mnie jest dużo lepszy od torrenta czy emulca (ba, nawet z DD często mi ściąga wolniej).
jeśli jesteś tak miły to mnie oświeć i podaj link bo ja znaleźć nie mogę
pozdrawiam
<oświecam Cię> =)
Najlepszy hub jaki znam to dchub://heaven.otaku-anime.net:300 (minimum 30GB HQ ANIME (bez hentajowcow i rmvb-ków ) aby wogole sie tam dostac) pozniej mozna dodawac pliki majace zwiazek z Anime
· Minimum share is 30 GB High Quality Anime [episodes/movies]
Hentai won't count to your minimum share!
· Share must be made up of PURE ASIAN RELATED stuff!
(like Anime episodes/movies, Anime Ost, Manga, Hentai,
Asian Movies, J-Pop, etc.)
Unshare ALL non asian related stuff!
· Name your files correctly and keep it in order.
If you can follow these rules, you are welcome in Otaku Anime Heaven.
The best Otaku and Private Anime hub out there.
We have the best chat, rarest anime, best share, nicest and most helpful users etc.
Remember this is only for the real anime fanatics and the hardcore chatters.
If it is just the popular stuff you want, I would suggest you stick with the Public Otaku Hubs!
Tu sa publiczne Public HUBs:
Otaku Anime Public: >> dchub://public.otaku-anime.net:555 << [ 1 GB]
Otaku Anime Yakuza: >> dchub://yakuza.otaku-anime.net:555 << [ 3 GB] *down*
Otaku Anime Flavored: >> dchub://flavored.otaku-anime.net:555 << [ 10 GB]
Otaku Anime Sanctuary: >> dchub://sanctuary.otaku-anime.net:555 << [ 15 GB] *down*
Otaku Anime Eden: >> dchub://eden.otaku-anime.net:555 << [ 20 GB] *down*
Otaku Anime Walhalla: >> dchub://walhalla.otaku-anime.net:555 << [ 30 GB]
Otaku Anime Zion: >> dchub://zion.otaku-anime.net:555 << [100GB] i tam mozna poprzez kontakt z najlepiej Jackie zalozyc konto dla private <@>***Otaku Anime Heaven[okej]
a polecam HUBa jak najbardziej bo to prawdziwe Heaven Anime mi spokojnie wystarcza ten hub by miec zawsze na max wykorzystane lacze
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-03-16 13:52:52)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
^^ ja z dc++ praktycznie przestalem kozystac torrenty i irc w zupelnosci mi wystarczaja DC++ jest fajna opcja , ale dosc czasochlonna i wymaga pewnej praktyki przy sciaganiu i naprawde mozna bardzo szybko sciagnac pliki szczegolnie od kolesi ze skandynawii ktorzy maja prawie "mityczne" lacza. Nieraz wyciagalem full ze swojego downloadu, a mam 10mbit, od fina/szweda/norwega, ktory mial 10 slotow zajetych
ara ara...
a ja tam sie polaczyc nie moge znaczy niby polaczony jestem ale nic nie moge zrobic mam radiowke 256/256 skonfigurowalem z jednej stronki na passive bo mam wew IP
a ja tam sie polaczyc nie moge znaczy niby polaczony jestem ale nic nie moge zrobic mam radiowke 256/256 skonfigurowalem z jednej stronki na passive bo mam wew IP
hmm jak jestes passive to nie mozesz ciągnąć od innych osób z passive jakos tak było
przy userze bedzie taka czerwona scianaka ale nie kozystałem z dc juz wieki moze sie to zmieniło
Strony 1