Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
wiecej seedow/lecherow szybciej ludzie zassaja
edit. dla mnie troszke lepiej szybciej bede mogl przestac seedowac
edit2. najlepsze ze tu niema pelnego seeda a mi jeden pliczek 90kb sie nie zassal ciekawe jak to bedzie wyladac mysle ze kiepsko
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-13 21:17:53)
ara ara...
dlatego jak to nie jest nasz wewnętrzny ansiowy torrent to dalej na http wrzucam :<
A więc pod którym torrentem czai się mój upragniony seed ?
Witam czy interesuje kogoś torrent do tego anime bo znalazłem do całej serii??
no nic ja sie przerzucam na tego torrenta bo zdecydowanie szybciej sciagne niz z gigeshare
Witam czy interesuje kogoś torrent do tego anime bo znalazłem do całej serii??
No przecież Kilgur podawał, damn czlowieku...
edit.2 niezdazylem, ale na thepiratebay ktos wrzucil wiec poseeduje tam bo niema sensu dublowac
Strona wcześniej...
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-13 21:59:44)
ja seeduje zaczolem w obliviona grac znowu wiec pewnie jakis tydzien bede udostepnial, moze z malymi przerwami
ara ara...
hmm wlasnie chyba zabiore sie za pozadny timing napisow by swinger of birches do wersji niizk , ale to pewnie potrwa dlugo
btw. z tego co wyczytalem na AniDb to wersja C1 jesk kiepska pod wzgledem tlumaczenia, a tlumaczenie na ANSI jest na podstawie C1
A ja mam miłą nowinę... SRS wydało drugi epek Mushishi
SRS
miedzy pierwszymn a drugim epkiem uplynelo prawie pol roku jakos niemam ochoty czekac 12 lat na koniec serii ^^
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-14 01:58:06)
ara ara...
Synchra do 16 odcinków, wysyłałem autorowi, ale jeszcze nie odpisał.
http://www.sendspace.com/file/l0rlxd
Ostatnio edytowany przez Krid (2007-03-14 08:41:34)
Synchra do 16 odcinków, wysyłałem autorowi, ale jeszcze nie odpisał.
http://www.sendspace.com/file/l0rlxd
fajnie nie bede musial sie meczyc porownalem sobie skrypt z wersji niizk do tlumaczenia polskiego i sa pewne roznice, wynika to pewnie z tego ze polski skrypt bazowal na wersji C1, ktora niejest za dobra. przydala by sie korekta
ara ara...
Albo były korekty ze słuchu (małe, bo małe, na moje bardzo skromne możliwości).
Ustawiłeś już ołtarzyk anglosasom? Rzadko ktokolwiek, kto ma trochę oleju w głowie robiąc cokolwiek z przekładu wtórnego bazuje na jednym tłumaczeniu. Choć nie zmienia to faktu, że można wiele błędów (lub 'lepszych znaczeń') wyszukać znając japoński doskonale (no i polski, co nie zawsze idzie w parze), jak sądzę. Sądzę również, że tyczy się to też skryptów angielskich. Prędkość naszego wydawania jest jaka jest - czasu mamy tyle, ile mamy. Poza tym, staraliśmy się ładnie to skodować, nie patrząc na ignorantów, dla których determinantem jakości jest rozmiar pliku (to apropo którejśtam wypowiedzi o mały rozmiar). Może teraz pójdzie szybciej
Czego korekta by się przydała? Napisz, gdzie twoje wątpliwości; sprawisz, że na przyszłość możemy uniknąć powtarzania jakiegoś błędu.
Pielgrzym Kilgurowi chodziło o korektę softsubów, a nie Waszego hardka
To faktyczne przepiękna jakość ripu. Na 100 % ta wersja pojawi sie w akcji anime za free jako że już prawie ściągnąłem to anime.
Pozdrawiam
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Pielgrzym waszego hardka jeszcze nie ogladalem, a jedyne zastrzezenie mam do formatu ja preferuje mkv
Co do korekty chodzilo mi o softy by "swinger of birches" a on opieral sie na wersji C1 ktora jest speedsubem
edit. mblell daj mi znac kiedy skonczysz ssac, bo widze ze liczba seedow wciaz oscyluje w granicach 2 i powoli zaczyna mnie to wku...... i chyba niedlugo przestane to seedowac
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-20 15:36:57)
ara ara...
Wiem, że odświeżam dawno nie ruszany temat, jednak od dłuższego już czasu poluję na dobrej jakości wersje Mushishi.
Z tego co czytałam dobre są wersje niizk i moo-shi, jednak na żadnej stronie nie mogłam ich znaleźć. To znaczy znalazłam liczne torrenty i linki emula, jednak ja wołałabym ściągnąć je bezpośrednio z jakiejś stronki. Na tych najbardziej popularnych są w większości wersje C1 lub rmvb.
Może tu będzie ktoś wiedział gdzie dostanę jakąś lepszą jakość?
Dzięki wielkie Z tej stronki strasznie wolno ciągnie, liczę jednak, że później trochę przyspieszy. Jak nie to spróbuje skorzystać z tego IRC, chociaż nie za bardzo wiem jak się tym posłużyć Jeszcze raz dzięki
Strony Poprzednia 1 2 3