Nie jesteś zalogowany.
Tak szperam szperam, po opisach recenzjach szukając tego czegoś.. a tu sie napatoczył Kanon...i tu problem .Wile razy reklamowano jakieś anime (np. Air TV) że boskie itd. a tu kicha..lecz tu na zagranicznych stronach zapewniano mnie że na tym się nie zawiodę że nie jest to ultra plastikowy wyciskasz łez który nie wyciska na dodatek tych łez(tu znowu wspomnę Air TV) Po za tym jest tez remake tej seri... graficznie nie zachwyca a raczej postacie są dziwnie rysowane (przesłodzone) ale mimo to chce spróbować. Ale zanim pobiore to (ponad 30 docinków całość) chce sie spytać czy warto?.....Zraza ktoś powie że mi nie bo nie raz udowodniłem że "lubię tylko przemoc itd" (gdzieś tak o mnie napisano, co jest bzdura bo lubię rożnego rodzaju anime.....) i powinienem sobie darować.
Powtórzę więc.... Czy warto wsiąść się za pobieranie i zobaczenie seri Kanon (remake i specjal też) ?
Moje własne prywatne zdanie: hell no! xD Generalnie nie lubię takiego gatunku i nawet nie przychodzi mi na myśl wyjątek. Jeżeli Air Ci się nie podobał (mi nie) to pewnie też nie. Jedynym plusem są dla mnie napisu ~suzaku, przynajmniej mogę się pośmiać przy korekcie xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Obejrzeć można, ale nie licz na nic specjalnego.
Czy ten temat to prowokacja ???
A nieważne.
Zgrzyt bądź wrażliwym chłopcem to Air ci się spodoba i na pewno cię wzruszy.Ale skoro jesteś taki nieczuły to nic dziwnego że tak piszesz.
Co do starszego Kanona to ogólnie Air jest lepszy.
Ale Kanon niewiele mu ustępuje.
Czy ten temat to prowokacja ???
A nieważne.
Zgrzyt bądź wrażliwym chłopcem to Air ci się spodoba i na pewno cię wzruszy.Ale skoro jesteś taki nieczuły to nic dziwnego że tak piszesz.
Co do starszego Kanona to ogólnie Air jest lepszy.
Ale Kanon niewiele mu ustępuje.
Taak, nieczuły drań ze mnie Mnie tam nic nie wzruszyło, widać potrzebuję mocniejszych rzeczy, jak ostatnie sceny z Cowboya Bebopa. Air ssie, tyle w jego kwestii
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
nie widzialem w air nic wartosciowego procz kreski, natomiast kanon mi sie podoba i chcetnie ogladne serie do konca.
btw dac nobla suzaku za suby
Taak, nieczuły drań ze mnie Mnie tam nic nie wzruszyło, widać potrzebuję mocniejszych rzeczy, jak ostatnie sceny z Cowboya Bebopa
Musisz obejrzeć "Noc Żniw". Według naszego hentajowego guru jest to "najsmutniejsze anime z piękną kreską, mimo że jest brutalne" Może to cię ruszy
Co do Aira, to mi również się nie podobał. W sumie nic specjalnego
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-03-13 18:50:56)
"Skazany na zajebistość"
Polecam dla kreski - perfetto.
A fabuła dla każdego coś miłego, boć to historia kilku lasek.
Wszystkich nie można lubić.
Toć mam faworytkę, przy której uroniłem łezkę i tyle.
Ale animacja - 10/10
Zjadacz znowu prowokujesz ?
Uwierz mi ale piszesz jak przedszkolak a na dodatek powtarzasz się jakbyś się jąkał.
Air ma zarówno przepiękną kreskę jak i muzykę która jest ogromną zaletą tego anime jak również wciągającą i bardzo smutną fabułę.
Kanon musi być też świetny.
Ostatnio edytowany przez tomxxx (2007-03-13 19:12:07)
dobrze ze krzysiek_bs tu nie zagladal ;D bo by cie zbesztal ;D Kanon jest wart wszystkiego szczegolnie ep 20-22 ;_; perelka wiecej takich anime ;_; air do mnie nie przemowil bo dretwo to tam bylo ale tutaj widac ze postacie jak zywe przynajmniej dla mnie ^_^ mowie o remake bo st starej nie ogladalem
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-13 19:30:12)
kanon? ten nowy z airową kreską? hm, widziałem 22 epki, warto imho chociaż właściwie to... o czym to w ogóle jest? sorry, obejrzałem i... nie widzę głównego wątku (no może poza odzyskiwaniem wspomnień o mieście przez głównego bohatera) ;]
kanon? ten nowy z airową kreską? hm, widziałem 22 epki, warto imho chociaż właściwie to... o czym to w ogóle jest? sorry, obejrzałem i... nie widzę głównego wątku (no może poza odzyskiwaniem wspomnień o mieście przez głównego bohatera) ;]
mam to samo odcucie ale zyje nadzieja ze sie w koncu wyjasni...to miasto jest ostro zakrecone
Dramaty poszczególnych dziewoi, które łączy postać głównego bohatera. W 23 mamy z tego uroczy morał.
P.S. Napisy do 23 powinny być jeszcze dzisiaj.
Suzaku ... ta wiadomoscia dam ci zaraz buzi oswiadcze sie jak dzis dasz ;D kurcze taka ochote mam ogladnac Kanona ze normalnie ;D ahh doczekac sie nie moge ^_^ a co do glownego watku to jest bardzo proste jak to suzaku okreslil o dziewochach ktore laczy postac glownego bohatera ale troche malo scen bylo z Ayu wiecej z innymi...
troche malo scen bylo z Ayu wiecej z innymi...
I chwała Bogu! Aż mnie w dołku ściskało, jak ta gówniara właziła na wizję.
Mai i tylko Mai - to jest osobowość.
no nie mow ze cie nie wzruszyl moment 22 ;O kiedy ...ekhem
SPOILER SPOILER SPOILER
spadala z drzewa ;p
SPOILER SPOILER SPOILER
Kończyłem się ze śmiechu.
Ayu wymiata, jej ugyuu szczególnie
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-03-13 20:52:54)
Zjadacz znowu prowokujesz ?
Uwierz mi ale piszesz jak przedszkolak a na dodatek powtarzasz się jakbyś się jąkał.
Air ma zarówno przepiękną kreskę jak i muzykę która jest ogromną zaletą tego anime jak również wciągającą i bardzo smutną fabułę.
Kanon musi być też świetny.
Nie, po prostu się z ciebie nabija
Przeczytaj co napisałeś, sam się powtarzasz jak przedszkolak
"Kanon musi być", tzn. że nie oglądałeś i już jesteś o tym przekonany. Nieźle. Żebyś się na tym zawiódł, choć przez twój gust wątpię, niestety
SPOILER!!!!
~Mavet, gdy w 21 epku weszła po raz pierwszy na te drzewo, wiedziałem, że się z niego spie...li xD
SPOILER!!!
SPOIILERRRRRRRRRRRRR!
Quithe ja juz to pwiedzialem jak zobaczylem 1 raz jak wchodzila tlyko wtedy myslalem ze sie wywali a tak to w 2 to juz 100% bylem przekonany ale potem... Ona umarla chyba -.- bedzie trzeba looknac 23
END
ano Ayu rox rox ;D chociasz ta chorowita tez niezla byla i ta klotnia z siostrami wygladalo jak realnie