Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Wie ktoś skąd można ściągnąć ,albo ktoś może udostępnić Mushishi grupy C1 odcinki 15-25 ?
Ten temat bardziej by pasował : [url]http://www.animesub.info/forum/viewtopic.php?id=119234] .
EDIT.
Chociarz link tam jest nieaktywny...
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-03-11 16:17:12)
dodane pierwsze 4 odcinki, kolejne będą za kilka dni (a najwcześniej jutro wieczorem) - jak się na emulu pościągają ;>
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-03-11 16:49:19)
nienawidze emule i tego debilnego systemu kolejkowania, ale zaczolem sciagac, jak sciagne to chyba zrobie torrenta z tego tylko przydalby sie jakis darmowy tracker najlepiej zagrniczny
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-12 05:00:54)
ara ara...
wlasnie grejprfrut i inni. Wrzucicie tego reszte??
wlasnie grejprfrut i inni. Wrzucicie tego reszte??
tak, jak ściągnę sam... właśnie wrzucam 6 na serwer, 7 już mam na dysku i czeka w kolejce, kolejne 3 są w emulu
mam zamiar wrzucić całą serię.
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-03-12 20:26:44)
szczerze powiedziawszy to gige zrobil sie teraz dupiaty... moze zmienisz serwer uplodowania ??
no mogę od 7 na coś innego wrzucać... tylko na co? wymagania - musi przyjmować pliki 400 mb, bo nie chce mi się dzielić...
szczerze powiedziawszy to gige zrobil sie teraz dupiaty... moze zmienisz serwer uplodowania ??
Jeszcze wybrzydzasz ? Heh , jakimś cudem w ogóle wejdzie ona [seria] w moje posiadanie to nie narzekam.
~grejpfrut
no tak tak, ale ciekawi mnie czy nie ma lepszego serwera do tego... bo jak jest to po co sie z tymi męczyc co?
no mogę od 7 na coś innego wrzucać... tylko na co? wymagania - musi przyjmować pliki 400 mb, bo nie chce mi się dzielić...
@grejpfrut, wybierz sobie coś (uwaga - jest tam tego całkiem sporo):
Searchengines
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-13 01:08:13)
ojj sporo tego jest, ale wiecie co tu chodzi bardziej o szybkosc. trzeba by tego potestowac, jutro zrobie próbną serię, np wrzuce na pare wybranych serwerów ktore maja pliki ~500MB plik z 5-10MB i sprawdze jak się sciaga z niego
opisze je dokładniej - mozecie na mnie liczyc
heh mi zostalo 8 epkow do zassania z emule i chyba zrobie z calej serii torrenta
btw. krew mnie zalewa bo od dwoch dni nie moge pograc online przez tego dziadowskiego emule i ten system kolejkowania
ara ara...
dodane 4 kolejne odcinki - nie podaliście konkretnie jaki serwer chcecie to nadal na gigeshare.
jak ~Kilgur nie da wcześniej torrenta to też udostępnię, z uploadem nie ma u mnie problemu (a przynajmniej w nocy).
Jak będzie torrent to świetnie . O wiele lepsze to niż gigashare
no zdecydowanie, przynajmniej nie wku#$%&* się rano jak przychodze a FF wyskakuje ze nie powiodło się pobieranie
mam juz wszytskie, tylko ku....... niesciagnal mi sie plik sumy kontrolnej .sfv i nie moge go nigdzie znalezc dzis postaram sie zmontowac tego torrenta i poseedowac nieweim co z tego wyjdzie bo to chyba moj pierwszy torrent bedzie
edit. narazie sprawdzam sumy kontrolne z anidb ^^ zajmie to jakies 30 min
btw. potrzebuje ochotnika do przetestowania czy torrent bedzie dzialal, czy nie bedzie problemow z trackerem itp
edit.2 niezdazylem, ale na thepiratebay ktos wrzucil wiec poseeduje tam bo niema sensu dublowac
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-13 20:58:10)
ara ara...
leci seed na 10 pierwszych odcinków, reszta będzie jak zassam z emula ;]
i oświadczam, że kończę z wrzucaniem na http.
sciagasz odemnie czy od koleszki ktory wrzucil wczesniej the piratebay ? bo ja wlsanie zmieniam nazwy plikow i beede seedowal to co jest w edit2 w poscie wyzej
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-13 21:00:38)
ara ara...
no napisałem jeszcze jak nie widziałem edycji, teraz to odpalę seeda na tym nowym ;>
będziemy seedować bandzie amerykanów, ale trudno :<
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-03-13 20:59:58)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna