Nie jesteś zalogowany.
Wchodzę dzisiaj na devil.edwardk.infoi jestem w lekkim szoku gto oav anime[mruga] słyszałem tylko o 15 tomach, ale o anime nigdy, idąc dalej napotykam na toYoung GTO oav,a tam odcinki 2,3,4 i young gto live[zezik]. Jeżeli był już taki temat to sory.
Też to zauważyłem na stronie Devil Fansubs (tłumaczę od nich Hell Teacher Nube). Ktoś wie coś o tym? Ja osobiście nie mam zielonego pojęcia co to, a chętnie bym się dowiedział
"Skazany na zajebistość"
Też to zauważyłem na stronie Devil Fansubs (tłumaczę od nich Hell Teacher Nube). Ktoś wie coś o tym? Ja osobiście nie mam zielonego pojęcia co to, a chętnie bym się dowiedział
To jest najprawdopodobniej młodość Onizuki
Tyle to wywnioskowałem z tytułu
"Skazany na zajebistość"
być może jest robione na podstawie mangi Bad Company która właśnie opowiada o tym jak onizuka chodził jeszcze do szkoły:)
To kto będzie tłumaczył?
WOW ! Sequel GTO ! Musze to zobaczyć.
BTW. Kto będzie tłumaczył
Ostatnio edytowany przez Dr4g0n (2007-03-12 21:10:52)
raczej prequel;]
raczej prequel;]
Sorry. Mój błąd.
Na Ani też coś jest...dziwne, że tego wcześniej nie zawuażyłem.
Bo tego wcześniej nie było, wydali tylko w Japonii i nikt się tym nie zainteresował, a teraz ktoś dorwał vhs ripy
spójrzcie na daty podane na anidb odnośnie GTO i tych oav'ek o jego młodości [aka. Bad Company]
a ten wpis jest już od dawna tam Tylko dopiero niedawno pojawiła się tam jakaś grupa co 1 oav wydali. Jakiś miesiąc temu żadnej tam nie było jak sprawdzałem to olałem to.
ściągnąłem te hardsuby i są one chińskie :/ tak to już bym to dawał jako projekt KA
mam 4 rawy i jeden raw do LA trzeba czekać na angielski tłumaczenie
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-03-12 22:08:43)
Angielskie robi Devil Fansubs, za niedługo powinni coś wydać
EDIT: A olał to co jeszcze było w tym poście
BTW Czy tylko mi dziś Ansi jakoś średnio działa?
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-03-12 22:53:45)
"Skazany na zajebistość"
no to czekam na te tłumaczenie jak wyjdzie to zabieram się za to
EDIT: Ta grupa DevilFansubs chyba upadła
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-03-12 23:42:30)
no to czekam na te tłumaczenie jak wyjdzie to zabieram się za to
To ja, jakby co, mogę korektorować.
cieslak napisał:no to czekam na te tłumaczenie jak wyjdzie to zabieram się za to
To ja, jakby co, mogę korektorować.
no to git
Tylko najpierw ktoś musi zrobić angielskiego hardka -_- trochę poczekamy sobie... No ale już dawno czegoś takiego szukałem więc mogę trochę poczekać.
Jja sobie poczekam najpierw na ang hardki wszystkich 5 epków, a potem obejrze.
Póki co, nie ma sensu ściągać 1 epka gdzieś ze środka, nie wiedząc nawet, czy będą następne.
Bądźmy dobrej mysli... anie juz jest tlumaczone, tylko czekać trzeba.