Nie jesteś zalogowany.
Quithe napisał:@Hiki, taak, oświecony będzie trwał w tym stanie
Widzę, że znowu masz nadmiar endorfin xDNiech będą pochwaleni oświeceni;D
Taaa! Słońce świeci, tel. działa, nadzieja, że nowykomp wreszcie ruszy i życie będzie jeszcze lepsze też jest. Czego można chcieć więcej? Żeby inni też zastrzyk endorfiny dostali.
Ja już miałem dzisiaj porządnego kopa tego stuffu xD Szykuje się poprawka i kolejne rozbłyski oświecenia
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
[wstyd][wstyd][wstyd][cmok]
hehe, a ja chciałbym fajną kobitkę przy sobie:D Dzięki za życzenia:)
Ciekawe Sansiro codziennie widzę Ciebie jak chodzisz pod gimnazjum i wyrywasz młode "dupeczki" [okej]
Piękne Dziękuje za piękne życzenia[cmok][cmok]
Wielkie dzięki za te życzenia:)
danke, thank you, arigato, zdrastwojcje... nie wiem jeszcze jak podziekowac
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2007-03-12 18:58:10)
Woooh, danke
sansiro napisał:hehe, a ja chciałbym fajną kobitkę przy sobie:D Dzięki za życzenia:)
Ciekawe Sansiro codziennie widzę Ciebie jak chodzisz pod gimnazjum i wyrywasz młode "dupeczki" [okej]
Nie kumasz:D Na tą chwilę need More More:D[gwizdze]
dzięki, choć jednej najprostrzej rzeczy w tych wszystkich zyczeniach mi brakło
ja tez dolaczam sie do zyczen, wlasnie nigdy nie wiem kiedy ten dzien mezczyzn, bo w kwietniu jakos tez jest :DD
Wszystkiego Naj Chlopaki :**
a mi się zawsze wydawało że dzień chłopaka byl jakoś we wrześniu, cóż każdy może się pomylić:P za życzenia dziękuje i buziaki dla dziewczyn za pamięć:*
Ahhh... Czuje się wzruszony (chyba). Jednak ktoś o mnie pamięta (zbiorowo, ale jednak ). Spóźnione życzenia ( i to porządnie[baka]) z okazji Dnia Kobiet dla Hikikomori. No i w ostateczności dla wszystkich pozostałych Dziewczyn/Kobiet, których z imienia/nicka nie wymienię[cmok].
a dziękować dziękować :*
dzięki, choć jednej najprostrzej rzeczy w tych wszystkich zyczeniach mi brakło
Chyba nie o zdrowie ci chodzi? Tym się zajmą pielęgniareczki
Mam jedną taką prostą rzecz na myśli, ale wydaje mi sie ona mirażem na pustyni, a ja chciałam wam życzyć spełnienia realnych marzeń.:) Myślę, że każdy we własnym zakresie będzie się uganiał za swoim mirażem i sprawdzi, czy da się napić z tej studni. Nie smuć się ~Suchy, nie każda oaza jest fatamorganą.
~Yoghart - miedzy nami spóźniaczami - thx
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-12 20:31:02)
Fajnie, poczułem się dowartościowany.
Chociaż wg mnie faceci nie potrzebują czegoś takiego, jak Dzień Mężczyzn (inna sprawa, że prawie nikt o nim nie pamięta lub po prostu w ogóle nie wie o jego istnieniu - wychodzi praktycznie na to samo)
Mimo to, a może właśnie dlatego, dziękuję.
Oryginalnie marginalnie;] dzięks praktycznie bym wybrał pełny pakiet. Można chyba. Potrafię się wpasować do każdej kategorii więc będzie uniwersalnie. :>
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
yyy... merci bien
Dzięki za życzenia