Nie jesteś zalogowany.
łał, Hiki, jaka szkoda, że nie jestem facetem, bo kilka z tych życzeń bardzo mi odpowiada, szczgólnie te wyspy Hula-gula, z tym, że wolałabym otoczenie złotoskórych, półnagich tancerzy (choć w sumie wystarczyłoby ciepłe morze, słońce, wygodny leżak i mocny drink z parasolką )
Święto kompletnie umknęło mojej pamięci, więc przyłączę sie do spóźnionych życzeń Hiki
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Chciałabym się dołączyć do życzeń... ^^
To i ja życzę wszystkim naszym mężczyznom z ANSI wszystkiego najlepszego .
dziękuje
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-03-12 16:23:10)
Wielkie dzieki wszystkim kochane jestescie
:)
A to taki dzien nie jest przypadkiem we wrzesniu
Wiesz np. księdza nienazwiesz Mężczyzną ... bynajmniej większość xP
Dziękuję.:)
Nie wiedzialem, ze istnieje takie swieto Dzieeeki wielkie za zyczonka :*** Czesc juz sie spelnila, ale zawsze lepiej, jak jest wiecej...
Proszę bardzo:) Cieszę się, że zestaw Wam się spodobał. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś życzenie, które pominęłam na liście do spełniania, to się zgłaszać; z przyjemnością je dołączę. To działa, Winged świadkiem;) Taka już ze mnie perfidna zła kobieta, że czerpię przyjemność z dostarczania innym przyjemności;)
~Arry, nic mi o slipach nie wiadomo, nie było ich chyba na liście:)
[cytuj]~de99ial, podobno nie należy się przywiązywać zbytnio do poglądów[/quote]
Ja tam swoje poglądy lubię - jestem seksista jakich mało, ale nie wiediałem, że i pośród kobiet takie się trafiają.
No dobra - wiedziałem
Ja chciałbym nigdy nie dorosnąć
Taaaaaa to było swięto, ale 40 męczenników :D:D No chyba, że wszyscy faceci w otoczeniu kobiet (szczególnie na zakupach) to są męczennicy
dzięki:)
hehe, a ja chciałbym fajną kobitkę przy sobie:D Dzięki za życzenia:)
@Hiki, taak, oświecony będzie trwał w tym stanie
Widzę, że znowu masz nadmiar endorfin xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
@Hiki, taak, oświecony będzie trwał w tym stanie
![]()
Widzę, że znowu masz nadmiar endorfin xD
Niech będą pochwaleni oświeceni;D
Taaa! Słońce świeci, tel. działa, nadzieja, że nowykomp wreszcie ruszy i życie będzie jeszcze lepsze też jest. Czego można chcieć więcej? Żeby inni też zastrzyk endorfiny dostali.
Wow Hiki, wielkie dzięki, sam nawet nie wiedziałem, że jest taki dzień
Jeszcze raz wielkie dzieki dziewczyny
a ja wiedzialem ze na czas nie zdarza ! ;p ja tam wiedzialem o 10 od swojej dziewczyny ;p ktora mnie zszokowowalo mowiac mi wszystkiego naj ;p ale cooz wiedzialem ze tutaj beda spoznione ;p zapominacie o nas!